Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Evenimente 4x4

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Comment

Comment

Comment

Colegu' da te-a prins rau microbu si pe tine!ce sa zic...poate mai atragem inspre 4x4 si alti proprietari de stelute! Eu cand am vazut 'live' prima data masina lui Radu (Rudykelu) am stiut imediat ca nu mai am scapare...

Comment

Colegul RUDY are o masina pe cisnste ,foarte apreciata in lumea off-road-erilor...si este si pregatita pentru a merge in off-road.

Microbul il aveam de mult si Mercedesul a trebuit sa suporte multe drumuri proaste.
            Sper sa va fi placut fotografiile(mai ales ca m-am cam chinuit cu noroiul ca sa le obtin).

Comment

Faine pozele,pacat ca organizatorii nu au ales un traseu hard,masinile din foto pot cu siguranta mai mult

Comment

Felicitari pentru pozele pe care le-ai facut. Cat de curand pun si mana pe o masina capabila sa mearga in asa conditii . Tu ti-ai luat/adus ceva din Germania?
                Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.

Comment

Traseul a fost ales dupa posibilitatile concurentilor..si nu a masinilor...Am reusit si mi-am luat PAJERO SPORT...adica asta...foarte multumit de masina pina acum...

Comment

Last edited by asfalttango; 10-26-2008, 15:40 PM.

Comment

Mitsubishi Pajero Sport 2.5 TD GLS, 115 cp ? sau, Mitsubishi Pajero Sport 3.0 V6 GLS AT, 170 cp ?
                      Cred ca-i diesel-ul dupa eshapament.
                      Last edited by orca; 10-26-2008, 15:50 PM.
                      .. ________ ..
                      o/____https://www.clubmercedes.ro/core/ima...ilies/cool.png____\o
                      (Oo\==/oO)
                      ..U...............U.
                      Ma plimb dimineata ca sa fiu liber dupa amiaza si sunt de acord cu orice afacere care nu degenereaza in munca.
                      http://img99.imageshack.us/img99/342...icuminejg5.gif

Comment

Este motorizarea de 99 cp....Dupa buget coane Fanica!Benzinarul nu il puteam inmatricula la BG (taxe mari)...dor o sa vina si vremea unui V6 sau V8 ca v12 este un vis irealizabil...

Comment

100,la cit e de grea si mai faci si tractari,e mica puterea...

Comment

Ne rezumam la ce ne permitem...masina are potential...si eu stateam cu inima indoita referitor la putere....dar am mers bine cu 120km/h la 3500 ture si se duce la 160km/h la 4200 ture iar pe serpentine s-a comportat bine in a-4-a....o sa il testez si off si in sarcina...

Comment

Originally posted by asfalttango View Post
                              Este motorizarea de 99 cp....Dupa buget coane Fanica!Benzinarul nu il puteam inmatricula la BG (taxe mari)...dor o sa vina si vremea unui V6 sau V8 ca v12 este un vis irealizabil...
                              Sti ce inseamna "Pajero" ? (vine din spaniola)
                              Sincer nu inteleg cum cei care au facut brading pentru Mitsubishi au putut alege un cuvant atat de nefericit....
                              .. ________ ..
                              o/____https://www.clubmercedes.ro/core/ima...ilies/cool.png____\o
                              (Oo\==/oO)
                              ..U...............U.
                              Ma plimb dimineata ca sa fiu liber dupa amiaza si sunt de acord cu orice afacere care nu degenereaza in munca.
                              http://img99.imageshack.us/img99/342...icuminejg5.gif

Comment

In toate tarile spaniole s-a numit SHOGUN si MONTERO....Asa s-a intimplat sa se numeasca ...la fel ca moneda tarii africane si orasul din Slovacia parca....

Comment

Working...
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF