Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Evenimente 4x4

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Era odata un loc de promenada. Puteai merge pe el pana in larg, in capat din cate stiu eu era un loc cu bancute, unde cateoadata canta si o fanfara, pe parcursul lui aproape de mal (la apa mai mica) era doua topogane (se vad urmele lor). Din pacate - lasat in paragina. Dorea Mazare (primarul) la un moment dat sa il prelungeasca pana in larg si in capatul lui sa acosteze navele de croaziera, turistii sa vina pe el pana pe mal, sa cumpere ceva de la buticurile de la Cazino si apoi, fericiti, sa se intoarca la familiile lor cu respectivele suveniruri.

Un constantean.

PS - nostalgice poze, Adrian.
    Last edited by arhitect; 12-29-2008, 13:03 PM.
    Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.

Comment

Cred ca totusi se va remedia problema...

Deja portul TOMIS a suferit modificari....Se va incepe SOSEAUA DE COASTA(aveti imagini mai sus).
      Sa speram ca vor renova si lungi PROMENADA...Sigur o vor conecta cu Aleea Principala.

Comment

In perioada 27-29.03.2009 va avea loc o intilnire comemorativa la RIUL SADULUI-SB unde se vor stringe multi impatimiti 4x4 pentru a rememora un OM care a disparut mult prea devreme din rindul nostru:Bogdan Patru alias BOGDAN 4X4

Comment

Cred ca o sa vin si eu (doar sa ma uit la atelaje) tocmai mi-am inscris Samurai-ul

Comment

Super!
            Ne vedem acolo!Daca traseul o permite ma dau si eu la soft....Daca nu poate o iau de nebun pe forestiere.
            Si o sa pun dupa aceea si muuuuulte foto....sa vada lumea ce inseamna unitate.

Comment

Dupa atita soft de plaja am trecut la ceva mai extrem....ca si copilot mai intii...

Comment

Itzi cam place, Adriane... Bravo voua.

Comment

Aici se mai pot vedea o parte din foto...Le urc incet incet pe toate...vreo 300...

Store your photos and videos online with secure storage from Photobucket. Available on iOS, Android and desktop. Securely backup your memories and sign up today!

Dok..deja ma bate gindul sa imi iau un monstrulet numai pentru asa ceva.

Fotografii care imi sunt foarte dragi....Sunt facute de colegii mei de la intilnire.Noi,natura si masinile...Si eu care stau foarte mindru pe locul din dreapta in Monstruletul NISSAN.

Si revenim iar la malul marii....Alternam

Last edited by doktor4carz; 04-26-2009, 22:50 PM.

Comment

Originally posted by asfalttango
                    Dok..deja ma bate gindul sa imi iau un monstrulet numai pentru asa ceva.
                    Ia o panarama de Samurai, ca sint ieftine, si fa-tzi damblaua. O viatza ai, si aia scurta...

Comment

• E grea de tot boala asta cu 4x4. Eu am inceput sa visez frumos la un ateveu.
                      La cat mai multe evenimente de gen domn' Adi !!

Comment

• Merge bine tare SUZUKI(Samurai,JIMMY,Vitara) dar sunt usoare si nu le pot folosi in cazul actiunii de RESCUE sau tractare....Pe cind un monstru NISSAN cu punti rigide si homocinetice il bag prin toate mlastinile...Sau inca un PAJERO SHOGUN in 2 usi ca cele rosii
                        Va mai pun poze...

Comment

• Originally posted by doktor4carz View Post
                          Ia o panarama de Samurai, ca sint ieftine, si fa-tzi damblaua. O viatza ai, si aia scurta...
                          Ieftine pe dracu, la non euro platesti 2700 de euroi taxa,eu am ajuns la 3500 cu al meu.si am prins taxa veche.

Comment

• Acum am si platforma...Bulgaria scrie pe orice masina pe care o mai iau.Deja am gasit ceva in jur de 2500 prin Germania....Ma maninca tare...

Comment

• Vine careva la Bucovina Offroad? Este o etapa a campionatului national desfasurata la Gura Humorului intre 21-24 mai!
                              Eu unul voi fi acolo sambata sau duminica neaparat!

Comment

• Vino si cu muuuulte fotografii!

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF