Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Foto mic circuit Bulgaria 484 km

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Am gresit drumul si am intrat in VARNA pe autostrada si am ajuns pe la showroom-urile de masini noi...si astfel nu am putut vedea nici un park....Poate mai dau o fuga in timpul saptaminii asteia....

Comment

Super poze,am auzit numai parerii de bine de ALBENA .
      Mercedes w211 E220CDI
      Bmw e46 320 d 150 cp, 330Nm
      Mercedes w124 2.5 d 90 cp

Comment

Despre ALBENA...

La intrare primiti un card in care platiti probabil taxa de statiune si taxe de parcare...
        Mi s-a parut destul de linistita,curata iar ce m-a surprins in mod placut este cum fac ei comert stradal...
        Gasiti persoane cu care va intelegeti in romaneste si engleza,liste de meniuri in romana si mult mai multe posibilitati de a va petrece timpul liber(agrement)....

Am vazut multe masini de RO in zona ALBENA-BALCIK

Comment

Ca de obicei, ne postezi si noua poze multe sa se clateasca si ochii nostrii. Foarte frumos, foarte curat si drumuri mai bune ca ale noastre, cel putin din poze

Comment

Si foarte multa liniste...Mi s-au parut mai putin frustrati decit noi...Eu m-am simtit foarte bine...

Cit priveste pozele ma gindesc ca e bine sa vada lumea ca sa stie la ce se asteapta...iar o imagine face cit 1000 de cuvinte...

Comment

Frumos.. cred ca e placuta atmosfera.

Comment

Din ce am vazut eu cred ca ei au ajutat natura sa creasca si sa se exprime si nu au distrus-o ...ca la noi...

Comment

Working...
                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF