Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Pe cand o intalnire nationala ?

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ...vorba lui Andreas: "BMW = Benz Mercedes Win"....multumesc pentru complimente mai draga...uite te rasplatesc si eu cu niste poze...

...ei cam asta a fost..dupa socotelile mele, am numarat aproximativ 150 de poze postate in seara asta de mine + celelalte ale celorlati... cred ca v-ati o idee de cat de bine ne-am distrat si a meritat tot:efort, timp, drum...in total noi am facut cam cateva sute de poze (cam 800)...cum am mai spus de saptamana viitoare vom face dvd-urile cu poze, cei interesati lasati-mi pm:adresa de messenger, mail, telefon, nu conteaza de unde sunteti, vom face cumva sa-l primiti, mai ales cei care ati fost prezenti...seara buna!
    Last edited by a_andreea_s; 08-05-2008, 21:38 PM.

Comment

• Pur si simplu.... SUPER!

Comment

• Bravo fratilor. Aveti toata stima si respectul meu pt aceasta intalnire reusita. Sper ca acesta e doar inceputul. Inceputul unei mari familii numita MERCEDES. O familie in care toti sunt prieteni si se simt bine. Poate Polovragi devine si simbolul acestei familii. Un loc in care in fiecare an, macar o data pe an, sa se organizeze o astfel de intalnire la care, poate vom fi din ce in ce mai multi. Nu-mi ramane decat regretul ca nu am putut ajunge si speranta ca intr-o zi voi reusi sa va cunosc personal si sa ma alatur voua.
        Inca o data felicitari.

Comment

• Multumiri pentru poze Adela, sunt superbe, de asemenea, multumiri tuturor celor care au postat poze aici. Astept cu interes sa primesc un dividiu cu poze (telefonul il stiti)...ma gandesc ca poate ar fi bine daca am putea pune toate pozele pe un singur dvd.

Comment

• Le pun la dispozitie cu mare placere....

Comment

• Inca cateva poze:

Comment

• Si...

Comment

• Mai vreti?

Comment

• Cam astea sunt!
                    Toate cele bune, si sa ne vedem cu bine!

Comment

• Salutare, prieteni!
                      Scuze ca am intrat mai tarziu,asta e viata,in primul rand vreau sa va spun ca ma bucur grav de tot ca v-am cunoscut pe cei care ati fost acolo, toti sunteti oameni adevarati si asteptam ca la alte intaniri sa vina cat mai multi.
                      Mi-a placut de voi sa mor daca va mint, sunteti bestiali , chiar a fost o intalnire super reusita.
                      Multumesc de asemenea celor care au facut poze, toate au fost incredibile , totale.
                      Va salut cu respect pe toti vorba lu" shekspir!!!!!!!!!!
                      Dokule sa ne traiesti multi ani , esti interzis de criminal!!!!!!!!!!!

Ce-mi plac pozele cu mine si masina mea!!!! Ha ha ha !!!!!!!!!!!
                      Va iubesc pe toti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

• Cartiene' o fost buna ciorba de burta ?...sau m-ati injurat de recomandare(pisicuta si catelul au fost bestiali)

Boerule&Max...nici acum nu imi dau seama cum ati gasit si carat ditamai bradul....

Si pentru cei ca "vorba lui sexpir" nu au vazut PESTERA MUIERII

Last edited by asfalttango; 08-06-2008, 20:42 PM.

Comment

• Comment

• Bradul l-am gasit usor. Mai greu a fost sa-l caram !

Comment

• Daca este nevoie trimit pe un cedeu si fotografiile facute de mine. Doar sa se hotarasca cine face dividiu, ca sa stim adresa unde sa trimitem.
                              Multa sanatate tovarasi cu stelute!
                              100% oltean
                              Oo\=|=/oO

Comment

• Originally posted by adrian_pindici View Post
                                Daca este nevoie trimit pe un cedeu si fotografiile facute de mine. Doar sa se hotarasca cine face dividiu, ca sa stim adresa unde sa trimitem.
                                Multa sanatate tovarasi cu stelute!
                                Acest angajament mi l-am asumat eu, anume: sa colectez pozele de la ceilalti sa fie toate pe un dvd...o sa vad si in ce masura o sa reusesc...eu zic ca se poate. Am vorbit deja cu doi dintre ei, acum astept "feed back".
                                In ceea ce te priveste pe tine, da-mi pe privat adresa de mail, messenger, functie de ce folosesti tu sau un numar de telefon sa luam legatura si sa vedem cum facem sa primesc si pozele de la tine.

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF