Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Pe cand o intalnire nationala ?

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by calinush View Post
    Dragi colegi de abia azi(10.07.08) am vazut thread-ul si totusi as vrea sa fiu trecut pe lista,platesc daca trebuie si daca se poate la fata locului sau voi suna mai tarziu sa vorbesc cu d-na Sandu sa vad ce si cum.Chiar mi-ar place si n-as vrea sa ratez o asemenea intalnire.
    Sal calinush - Suna la pensiune, vorbeste cu D.na Sandu si plateste un avans (daca mai are camere libere). Dupa care da-mi un mesaj si mie (si noua ) si te trec pe lista. Cei de pe lista sunt cei care au platit un avans. Spor!

Lista cu cei care au platit avansul:

10 camere cu 2 locuri:

1. Adi Pîndici
    2. a_andreea_s si andreas
    3. oldcarsmaniac
    4. paulica CPN
    5. asfalttango
    6. max_c200
    7. dok
    8. radu cartianu
    9.
    10.
    ----------------------------------------------------------
    si 4 apartamente:

11.
    12.
    13.
    14.

Sunt 10 camere de 2 locuri si 4 apartamente. Nu stiu cate camere de 2 locuri si cate apartamente au mai ramas libere pentru perioada 1-3 august. Sunati la vila si intrebati (si rezervati).
    Rezervarea se va face individual la numarul de telefon: 0729.777.425 Persoana de contact este d.na Mihaela Sandu de la care veti obtine si informatiile referitoare la plata avansului, etc.

Adresa de web a pensiunii este www.cheile-oltetului.ro
    Last edited by arhitect; 07-12-2008, 10:33 AM.
    Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.

Comment

• Hai baieti...mai cu talent....mai sunt 15 zile...

Comment

• Pentru ca zilele trec, propun ca cei din provincie care trec prin Bucureshti vineri, in drum spre Polovragi, sa se anuntze, iar din Bucureshti sa plecam impreuna. Pentru cei din Bucureshti si imprejurimi, exista intilnirea de pe 27 iulie, unde vom discuta aspectul asta.

Iar acum, aspectul administrativ. Cei care s-au anuntzat ca vin, si nu anuntza ca se razgindesc cu minim o saptamina inainte de data de 1 august, vor fi banatzi pe o perioada nedeterminata. Asta pentru ca trebuie shtiut ca exista un cuvint dat care trebuie respectat. Cine nu are cuvint, nu are ce cauta pe aici. La locul faptei voi veni si cu lista, care nu se prezinta e ars direct de acolo, ca doar d-aia platesc Mobile Internet, ca sa beneficiez...

Eu, personal, nu mi-am rezervat loc, imi voi gasi cazare la locul faptei. Singura pretentzie este ca cei care vin, sa ishi confirme venirea, iar cei care nu, sa anuntze cu minim o saptamina inainte. Mi se pare o pretentzie de bun-simtz. Si, daca se poate, personal, nu prin intermediari care posteaza pentru ei. Om avea noi si avocatzi pe forum, da nici chiar asha...

Comment

• Eu anunt ca la urmatoarea intalnire nu voi lipsi. M-am inscris, dar am ramas fara masina pana in 7 august. Imi cer scuze ca nu pot participa.
          Mercedes are prioritate din fabrica.

Comment

• Cred ca o sa vin si eu,nu stiu sigur ca mai sunt probleme de rezolvat, daca o da vin ma intanlesc cu coloana de masini care pleaca din bucuresti...multa sanatate
            Mercedes w211 E220CDI
            Bmw e46 320 d 150 cp, 330Nm
            Mercedes w124 2.5 d 90 cp

Comment

• Originally posted by claudius comsa View Post
              Eu anunt ca la urmatoarea intalnire nu voi lipsi. M-am inscris, dar am ramas fara masina pana in 7 august. Imi cer scuze ca nu pot participa.
              De ce nu vii fara masina?.....si eu am fost la prima intrunire fara masina si a fost ok......important este sa ne cunoastem. Masina o aduci la urmatoarea intrunire.

Comment

• Eu vin si cu TESTERUL ELECTRONIC dupa mine...Asa ca cine vine si are nevoie beneficiaza de o testare electronica la toate modulele electronice pe care le are masina(si la care le vede testerul meu)GRATUIT.Plus orice informatie doreste de pe AUTODATA 2007(uleiuri,cantitati,etc).Seara la o bere si un foc de tabara putem sa pitrocim niste informatii....plus ca va fi si DOK sa ne asiste...

In legatura cu coloana din BUCURESTI propune-ti o ora de plecare...eu vreau sa plec dimineata devreme ca sa nu ma prinda caldura pe drum(si vreau si drum liber sa o talpuiesc)

Comment

• Cand plecati din Bucale noi o sa va asteptam la intrare in Pitesti si ne alaturam 'oficialei'

Comment

• Cred ca ma voi alatura si eu coloanei care pleaca din Buc.
                    1995 Mercedes C200 w202 - IL 26WGD
                    2001 Bmw e46 coupe - IL 25WGD
                    Si o panarama de scuter

Comment

• Domnilor colegi,chiar daca am spus ca vin,trebuie sa va anunt ca din pacate,din nefericire si din alte cauze neprevazute,nu va voi putea onora cu prezenta ( cu toate ca mi-as fi dorit foarte mult sa vin,mai ales ca era prima intalnire d acest gen la care as fi participat.Va multumesc cu placere de informatii si sper sa ne vedem la urmatoarea intalnire nationala.Sa aveti parte de timp frumos si distractie placuta,iar noi care din binecuvantate pricini nu vom putea fi alaturi d voi,va rugam sa faceti ceva poze ca sa vedem ce am pierdut si deasemenea sa vedem cum v-ati distrat.Doamne ajuta!
                      BIG POWER*BIG ENGINE*BIG MACHINE

Comment

• Originally posted by asfalttango View Post
                        In legatura cu coloana din BUCURESTI propune-ti o ora de plecare...eu vreau sa plec dimineata devreme ca sa nu ma prinda caldura pe drum(si vreau si drum liber sa o talpuiesc)
                        Ora de plecare se va discuta pe 27, la intilnire. Si se va anuntza si aici.

Comment

• Ok.Stabiliti....anuntati.....daca ma incadrez ne vedem in Bucuresti....daca nu ,ne vedem la Polovraci...

Comment

• ptiu, sa fiu al naibii, am ajuns capu' listei!

Nici nu aveti idee cat de mult mi-as fi dorit ca baietii si fetele de pe aici sa fi fost toti si toate de cuvant. Am considerat intatdeauna ca valorile adevarate nu sunt cele materiale, o prietenie sau o simpla amicitie cu oameni de calitate nu are pret pentru mine. Ne vedem cu siguranta.
                            100% oltean
                            Oo\=|=/oO

Comment

• Originally posted by doktor4carz View Post
                              Ora de plecare se va discuta pe 27, la intilnire. Si se va anuntza si aici.
                              Cum ramane cu data de 27, Dok? La ce ora si unde va fi locatia

Comment

• Pe celalalt thread o sa stabileasca baietii intilnirea din Buc de pe 27.

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF