Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Pe cand o intalnire nationala ?

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sunt interesat, dar vreau sa stiu si perioada. Sunt de colectie dar sunt si student. Am o gramada de examene si cateva lucrari foto de onorat. Trebuie sa stiu perioada, ca sa pot da un raspuns exact.
    Prostia si Hotia au cucerit Romania.

Comment

• Originally posted by Moldo89 View Post
      Pe mine m-ar interesa data cand se v-a organiza intalnirea deoarece am de dat bacalaureatul vara asta si daca o sa pice chiar in timpul examenelor nu stiu cum o sa fac! In situatia mea se mai afla doi tovarahshi de ai mei, o sa posteze si ei sigur!
      Moldo, uite cum facem ca sa fie toata lumea multumita: pana luni facem inscrieri... cine doreste in respectiva locatie. www.cheile-oltetului.ro Polovragi. Apoi luni iau legatura cu TOTI cei inscrisi si stabilim de comun acord perioada in care poate fiecare sa fie liber... Apoi sun la pensiune ... Este ok? Daca vrei sa participi trece te pe lista. Razvan
      Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.

Comment

• Nu vreau sa ratez o intalnire nationala dar dupa cum a spus Moldo, noi din pacate avem de dat bacul (
        "Wir brauchen keine gute Geschichte zu erfinden, wir schreiben sie seit 1886"

Comment

• Originally posted by 200ce16 View Post
          arhitect, cred ca m-ai uitat de pe lista.

Insa revin la intrebarea originala...

Care este data intalnirii, macar la nivel de tentativa? Cum va asteptati sa se inscrie lumea daca nu se stie cand se intampla?
          asa am gandit eu ca e bine: sa se inscrie toti la nivel de initiativa.. apoi sa luam legatura cei de pe lista cu inscrisi si sa stabilim impreuna plus sau minus o saptamana cand ar fi ok ca si perioada. Daca doresti sa mergi-participi, intra pe lista si luni vorbim despre perioada cu totii (cei inscrisi pe lista). NU te obliga nimeni sa vii daca te inscrii de pe acum pe lista. E la nivel de initiativa.. de luni incolo devine interesanta discutia... Cel mai bine este sa discutam (flexibil) cu cei de pe lista de inscrisi referitor la perioada decat sa o facem la gramada cu cei cateva sute de membrii (sau mii). Iti dai seama ca ar fi superb sa fim cat mai multi dar nu o sa poata toti din cei inscrisi sa vina. Trece te in lista daca ti ar face placere sa participi si luni o sa iti dau un mesaj in care o sa te rog sa imi spui o perioada in care ai putea sa mergi. Tie si celorlalti inscrisi in lista. (nu si celor care nu s-au trecut pe ea). Zic ca e simplu si la obiect. Seara buna.

Originally posted by avlad89 View Post
          Nu vreau sa ratez o intalnire nationala dar dupa cum a spus Moldo, noi din pacate avem de dat bacul (
          NU o sa o ratezi... trece te pe lista si luni vorbim despre perioada. Cand aveti voi bacul. In ce perioada nu puteti sa mergeti? (vorbiti si voi cei cu bacul si stabiliti o perioada in care nu puteti). Si luni o sa incercam sa ocolim perioada aceea. Ok?Daca doriti sa mergeti hai pe lista!.
          Last edited by doktor4carz; 05-20-2008, 22:21 PM.

Comment

• Vin si eu. Astept sa stabilim data.

Comment

• 1. arhitect
              2. adrian_pindici
              3. bogdan boeru
              4. doktor4carz
              5. bbenz

si adi (cu catel)
              7.avlad89
              "Wir brauchen keine gute Geschichte zu erfinden, wir schreiben sie seit 1886"

Comment

• Originally posted by max_c200 View Post
                Vin si eu. Astept sa stabilim data.
                max, luni vorbim de data cu cei care o sa se inscrie pe lista. Multam ptr inscriere... ma bucur ca suntem Deci existam.

Originally posted by timisoreanul View Post
                Sunt interesat, dar vreau sa stiu si perioada. Sunt de colectie dar sunt si student. Am o gramada de examene si cateva lucrari foto de onorat. Trebuie sa stiu perioada, ca sa pot da un raspuns exact.
                ..... am explicat mecanismul inscrierii undeva mai jos ... hai sa ne inscriem intai la nivel de initiativa si luni stabilim o data in functie de programul fiecaruia. O sa vorbim intre noi cei inscrisi in lista si stabilim de comun acord si flexibil - perioada. ok?

trece=te pe lista si tu.
                Last edited by doktor4carz; 05-20-2008, 22:28 PM.

Comment

• Parerea mea e ca in a doua jumatate a lunii Iulie sau chiar primul weekend din August ar putea fi o perioada cat mai buna pt multi. E perioada concediilor iar multi ar putea sa-si programeze plecarea sau venirea de la litoral sau alte destinatii de vacanta in functie si de aceasta intalnire nationala. Evident ca ar mai trebui si o data exacta in privinta acestei intalniri, pt ca trebuie stiut din timp, astfel incat fiecare sa-si programeze treburile asa cum trebuie. Si bineinteles ca atunci pot veni si domnii ''les elevi", care atunci au scapat de grija Bac-ului.

Comment

• sa vina ei uamenii..... ca vedem noi cum facem cu spritanele,,,,,,,,,,,,,
                    garantat ne vom descurca........
                    hai kolegi............ ca se poate
                    facem ceva frumos...

Comment

• pana acum pentru intalnire... s-au inscris

1. arhitect
                      2. adrian_pindici
                      3. bogdan boeru
                      4. doktor4carz
                      5. bbenz
                      6. adi (cu catel)
                      7. avlad89
                      8. max_c200
                      9. 200ce16
                      10. andrei190d
                      11. kryssa_rja
                      12. Moldo89

treceti-va voi in continuare pe lista va rog ca nu pot urmari pe fiecare daca vrea sa vina.. si sa il trec repede in lista. Lista ramane deschisa pana luni. Luni iau legatura cu TOTI cei din lista si stabilim o data de comun acord! Locatia Polovragi - site pensiune www.cheile-oltetului.ro

Razvan

Originally posted by florineasca View Post
                      Parerea mea e ca in a doua jumatate a lunii Iulie sau chiar primul weekend din August ar putea fi o perioada cat mai buna pt multi. E perioada concediilor iar multi ar putea sa-si programeze plecarea sau venirea de la litoral sau alte destinatii de vacanta in functie si de aceasta intalnire nationala. Evident ca ar mai trebui si o data exacta in privinta acestei intalniri, pt ca trebuie stiut din timp, astfel incat fiecare sa-si programeze treburile asa cum trebuie. Si bineinteles ca atunci pot veni si domnii ''les elevi", care atunci au scapat de grija Bac-ului.
                      de acord cu tine... dar eu am pus caii inainte carutei adica ... fac o lista cu cine merge, apoi cei care merg stabilesc o data (ca sunt 2 ca sunt 30) si gata intalnirea. Asa ca... la nivel de initiativa daca doresti sa mergi.. trece te pe lista si luni vorbim de perioada. ok?

Originally posted by bogdan boeru View Post
                      sa vina ei uamenii..... ca vedem noi cum facem cu spritanele,,,,,,,,,,,,,
                      garantat ne vom descurca........
                      hai kolegi............ ca se poate
                      facem ceva frumos...
                      trece-te pe lista si luni vorbim toti cei trecuti (inscrisi) de perioada. Ok?
                      Last edited by arhitect; 05-21-2008, 09:00 AM.

Comment

• ma bag si eu,dar sper sa nu pice cand am vreun examen sau licenta .
                        Mercedes w211 E220CDI
                        Bmw e46 320 d 150 cp, 330Nm
                        Mercedes w124 2.5 d 90 cp

Comment

• treceti-ma si pe mine.
                          “Alaturi de hidrogen, prostia este cea care se gaseste in cantitatea cea mai mare in Univers.” (Thomas Edison)

Comment

• Originally posted by arhitect View Post
                            Moldo, uite cum facem ca sa fie toata lumea multumita: pana luni facem inscrieri... cine doreste in respectiva locatie. www.cheile-oltetului.ro Polovragi. Apoi luni iau legatura cu TOTI cei inscrisi si stabilim de comun acord perioada in care poate fiecare sa fie liber... Apoi sun la pensiune ... Este ok? Daca vrei sa participi trece te pe lista. Razvan
                            Sincer sa fiu nu ma intereseaza locatia chiar atat de mult, principalul e sa fim multi, dar am aruncat o privire pe acel site si sunt de acord si multumit cu ceea ce am vazut!

1. arhitect
                            2. adrian_pindici
                            3. bogdan boeru
                            4. doktor4carz
                            5. bbenz
                            6. adi (cu catel)
                            7. avlad89
                            8. max_c200
                            9. 200ce16
                            10.Moldo89
                            Mercedes Benz

Comment

• Acum am descoperit threadu asta, cam cu intarziere
                              Personal as fi de acord cu sighisoara ca e peste deal de mine, da nici cu Polovragi nu-i rau, desi n-am umblat niciodata prin zona, da gasesc eu locul.
                              In principiu as veni si eu, daca pica bine data si nu se suprapune cu altceva.
                              Exista doua tipuri de masini :
                              1. care au fost lovite
                              2. care vor fi lovite

Comment

• Incerc sa completez lista cu cei care si-au manifestat pana la aceasta data interesul pentru intalnire .I-as ruga pe cei care mai doresc sa participe(in principiu macar) chiar daca data nu e fixata inca ,sa completeze lista atunci cand intervin.
                                1. arhitect
                                2. adrian_pindici
                                3. bogdan boeru
                                4. doktor4carz
                                5. bbenz
                                6. adi (cu catel)
                                7. avlad89
                                8. max_c200
                                9. 200ce16
                                10.Moldo89
                                11.timisoreanul
                                12.florineasca