Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Pe cand o intalnire nationala ?

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• initiativa initiativa...dar sa vedem cati o duc la capat : ) Eu zic sa nu ne facem griji de cazare ... Diseara aflam perioada si incep telefoanele catre Mihaela (patronul de la vila) ... Asadar veniti cu sotii, jumatati, sferturi si copii. Important este sa veniti.

Lista actualizata la 15:17
    Attached Files
    Last edited by arhitect; 05-28-2008, 14:17 PM.
    Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.

Comment

• Originally posted by arhitect View Post
      initiativa initiativa...dar sa vedem cati o duc la capat : ) Eu zic sa nu ne facem griji de cazare ... Diseara aflam perioada si incep telefoanele catre Mihaela (patronul de la vila) ... Asadar veniti cu sotii, jumatati, sferturi si copii. Important este sa veniti.

Lista actualizata la 13:35
      Si eu cu jumatatea.

Merci

Comment

• si eu cu jumatatile nefasta+copil

Comment

• Jumatatea mea nu vrea sa stea acasa asa ca!

Comment

• propunere

Propun ca aceasta intalnire sa se desfasoare sub deviza: MERCEDES LOVE, NOT WAR!!! (parafrazand deja celebrul Make love, not war )
            In acest scop iata o propunere de sigla Daca vreti va dau fisierul pentru a va imprima pe cani, tricou, sepcute, etc.. fiecare unde vrea.. Se poate chiar decupa cu autocolant pentru masini. Sa mi spuneti ce dimensiuni si ce culoare sa vi le trimit si le trimit GRATUIT TUTUROR celor ce le cer.
            Attached Files
            Last edited by arhitect; 05-28-2008, 14:13 PM.

Comment

• cum a ramas?
              100% oltean
              Oo\=|=/oO

Comment

• Perioada intalnire

Detalii despre intalnirea anuala clubmercedes:
                URMARITI ACEST POST PENTRU ALTE DETALII SI NOUATATI !!! [U]

Perioada:
                1 august, 2 august si 3 august
                Se ajunge vineri seara si se pleca duminica seara. Cine doreste individual sa faca rezervare si inaintea datei de 1 sau dupa data de 3 este liber sa o faca Perioada 1-3 august este dedicata clubmercedes
                Locatia:
                Polovragi
                Cazare:
                www.cheile-oltetului.ro

Pret:
                - 120 lei camera cu 2 paturi (pat matrimonial) - 10 camere
                - 200 lei apartamentul de 4 locuri compus din dormitor si living cu canapea extensibila de 2 pers - 4 apartamente

Rezervarea se va face individual la numarul de telefon: 0729.777.425 Persoana de contact este d.na Mihaela Sandu de la care veti obtine si informatiile referitoare la plata avansului, etc.

FF IMPORTANT!!! Avansul se va plati PANA PE DATA DE 9 Iulie. Sunati la numarul de mai sus si specificati ca sunteti de pe clubmercedes.

Va rog ca pe masura ce va inscrieti (si faceti rezervarea) si platiti avansul, sa-mi spuneti pentru a va trece in lista de mai jos pentru a avea o evidenta a locurilor ocupate din vila ca sa putem face rost in timp util de alta pensiune in apropiere, in caz ca la intalnire vor sa participe peste 36 de persoane.

Se accepta caini, copii si alte rude de gradul intai. NU se accepta bautura de afara ... adica nu puneti sticlele de tuica pe masa la restaurant. Daca doriti si aduceti ceva de acasa, le luati in camera si le folosim cand iesim prin zona la iarba verde cu gratarele din dotare. Ideea este sa nu punem sticle de bauturi aduse de acasa pe masa la restaurantul vilei.

Cei ce doresc sa participe la intalnire sunt rugati sa urmareasca zilnic acest thread dedicat intalnirii pentru detalii legate de aceasta, pentru alte idei organizatorice, bahice si culinare, idei de traseu etc...

Razvan

Lista cu rezervari facute. Sunt disponibile in total 10 camere de 2 locuri si 4 apartamente de 4 locuri. TOTAL 36 de locuri.

1. arhitect (Razvan) - 2 pers. (camera 2 locuri) - platit (trimis avansul);
                2. asfalttango - 2 persoane + 1 copil (camera de 2 locuri) - platiti (trimis avansul);
                3. adrian_pindici - 2 persoane (camera 2 locuri)
                4.
                5.
                6.
                7.
                8.
                9.
                10.
                11.
                12.
                13.
                14.
                Attached Files
                Last edited by arhitect; 05-30-2008, 21:09 PM.

Comment

• Sa vedem daca am inteles bine in ceea ce priveste timpul de stat acolo: se ajunge vineri, se sta practic 2 nopti si se pleaca duminica. Corect?

Comment

• Originally posted by a_andreea_s View Post
                    Sa vedem daca am inteles bine in ceea ce priveste timpul de stat acolo: se ajunge vineri, se sta practic 2 nopti si se pleaca duminica. Corect?
                    da. 1 vineri 2 sambata 3 duminica (cine doreste poate sa vina mai devreme si sa stea pana mai tarziu)

Comment

• Se poate sta si mai mult presupun, pt doritori; ideea era ca in 1,2,3 sa fim toti acolo, apoi care cand pleaca si cat sta il priveste.
                      Exista doua tipuri de masini :
                      1. care au fost lovite
                      2. care vor fi lovite

Comment

• Originally posted by claub79 View Post
                        Se poate sta si mai mult presupun, pt doritori; ideea era ca in 1,2,3 sa fim toti acolo, apoi care cand pleaca si cat sta il priveste.
                        Perfecta observatia! Asta spuneam si eu. Intalnirea are loc pe data de 1, 2, 3 august. Cine doreste - sta mai mult (vine mai devreme pleca mai tarziu) ...

Originally posted by adrian_pindici View Post
                        cum a ramas?
                        Citeste mai sus. Am afisat detalii
                        Last edited by doktor4carz; 05-29-2008, 12:22 PM.

Comment

• Lista cu rezervari facute:

1. arhitect - 2 pers. (camera 2 locuri)
                          2. orvo - 2 pers. (camera 2 locuri)

Comment

• Sunt ruinat. Ati nimerit exact intr-unul din cele 3 weekenduri din vara asta in care am alte participari.

Daca vor fi schimbari bine, daca nu... va urez distractie placuta.

P.S.: Ziceti ca sunt nebun, dar din lista de nume si perioade mie nu imi reiese ca 1-3 august era cea mai buna alegere.
                            Last edited by 200ce_marius; 05-29-2008, 14:27 PM.
                            1979 Mercedes 200D, manual - fosta mea batranica
                            1993 Mercedes 200CE-16, automat - armasarul #1
                            dar si alte sase roti, grupate doua cate doua: Honda, Vespa si Electra

Comment

• Originally posted by 200ce16 View Post
                              Sunt ruinat. Ati nimerit exact intr-unul din cele 3 weekenduri din vara asta in care am alte participari.

Daca vor fi schimbari bine, daca nu... va urez distractie placuta.

P.S.: Ziceti ca sunt nebun, dar din lista de nume si perioade mie nu imi reiese ca 1-3 august era cea mai buna alegere.
                              Tu mi ai spus ca poti merge dupa 1 iulie.

Se prea poate sa fi gresit eu. Cum a iesit dupa parerea ta cea mai buna perioada in care sa participe toti? Sau cei mai multi mai exact?

a. 15,16,17 august 6 pers nu pot participa
                              b. 1,2,3 august 5 pers nu pot participa
                              c. 8, 9, 10 5 persoane nu pot participa

in toate perioadele exista o persoana comuna ca sa spun asa. Asadar ramane:
                              a. 5 pers nu pot
                              b. 4 pers nu pot
                              c. 4 pers nu pot

in perioadele b si c ... 2 pers care nu pot apar si colo si colo.

asadar

b. 2 pers nu pot
                              c. 2 pers nu pot

Nu spun ca am dreptate...dar mai calculeza si tu un pic si o sa vezi ca exista ceva diferente. Spune cum ti-au iesit tie calculele cu perioadele. Care este perioada in care (conform tabelului) pot participa cele mai multe persoane. Multumesc, Razvan

Daca se mai strang inca 2 contestatii imi vand mercedesul si imi iau passat la loc .
                              Attached Files
                              Last edited by arhitect; 05-29-2008, 17:09 PM.

Comment

• Wow, impresionant. Imi exprimam doar opinia, nu te atacam. Mai ales ca stiu (si se vede) ca esti un om respectabil.
                                1979 Mercedes 200D, manual - fosta mea batranica
                                1993 Mercedes 200CE-16, automat - armasarul #1
                                dar si alte sase roti, grupate doua cate doua: Honda, Vespa si Electra

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF