Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Viitoare intalniri

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Sunt valabile pentru toata lumea.. zic eu care la singura intalnire la care am fost m-am dus cu microbuzul.

    Comment


    • Scriu si io cu intarziere.
      Idea cu zonele este foarte buna, iar ideea cu asociatia ma dat pe spate. Sper ca se va putea face ceva. Daca este nevoie va ajut si eu cu ce pot.
      Apropo nu stie cineva daca '78 intra la "vechituri"?

      Scuze de off topic
      Last edited by Dani Coro; 11-04-2007, 21:58 PM.
      MB W123 240D - 1978 (Masina care m-a adus in anul 5 de facultate)
      MB W123 300D - 1982
      MB W123 240D AUTOMATIC - 1977
      [B]

      Comment


      • Originally posted by Dani Coro View Post
        Scriu si io cu intarziere.
        Idea cu zonele este foarte buna, iar ideea cu asociatia ma dat pe spate. Sper ca se va putea face ceva. Daca este nevoie va ajut si eu cu ce pot.
        Apropo nu stie cineva daca '78 intra la "vechituri"?

        Scuze de off topic
        codul fiscal in vigoare prevede scutirea de la taxe(impozit ,prima inmatriculare) a masinilor mai vechi de 30 ani(a caroror constructie a incetat de 30 ani)...asa numitele "vehicule istorie" fapt care va fi atestesta de o comisie de specialisti!...nu spune cine face parte din comisie,cum se org. ea....comisia se pare o poate infiina o pers. juridica gen "retromobil" care numai cu posesorii de "vechituri" nu tine!;si eu am luat leg cu dif. asociatii si solutia e..."spaga"
        iti cer 100% original...hai sa fim seriosi!...(s'apoi unde naiba mai gasesti asa ceva...o aripa aca ai schimbat-o nu ai e 100% original)in lege nu prevede acest lucru
        cineva facea referire la sitemele de lege:cel bazat pe jurisprudenta si cel bazat pe lege
        il rog sa citeasca legea scutirii de la taxa impozitelor-sensul ei- si sa ne faca o interpretare a legii intr-un topic separat!...hai ca nu-i greu (ai facut tgd-ul;...interpreteaz-o in sesul aplicarii ei-care-i de fapt una din regulile de baza a dreptului-nu al neaplicariii cum se procedeaza! )
        sunt off-topic ...imi cer scuze!
        intalnirea la moeciu nu e o solutie...aglomeratie si...munte;noi zicem ca deranjam in parc-unde lumea iese la plimb. sa respire aer curat-...apoi la munte??!

        Comment


        • imi pare rau dar nu cred ca pot ca pot ajunge la moeciu

          Comment


          • Cred ca o eventuala intalnire a clubului la Moeciu ar fi contribuit in mod evident la progresul acestuia . Un timp mai indelungat petrecut de membri (un week-end, iar nu 2 ore in parc) ar fi fost benefic , intrucat ar fi putut da posibilitatea participantilor sa discute si sa isi fixeze in mod clar obiectivele, nu in ultimul rand sa se realizeze si o socializare intre acestia, ca asa cum a spus si Dok, pana una alta , in unele privinte deocamdata este Artzagu' S.A. Pe de alta parte, in mod obiectiv la o asemenea intalnire nu ar putea ajunge toti doritorii, din motive mai mult sau mai putin obiective, insa ideea de a organiza o astfel de intalnire a plecat intru beneficiul clubului. Consider ca trebuie sa se realizeze un progres si privinta modului de desfasurare a viitoarelor intalniri. Iar pentru cine doreste liniute pe vreun maidan cred ca e liber si indicat sa o faca in afara unor astfel de manifestatii. Nu in ultimul rand tin sa precizez ca Moeciu era doar o eventuala destinatie, mai exista o multime altele, se poate discuta si stabili, ideea a pornit insa asa cum am mai spus de la alte considerente. Iar pentru cine a fost la Moeciu acum trei luni , nu cred ca intereseaza acest forum acest aspect. Si eu am fost acum doua saptamani...

            Comment


            • atunci sa se stabileasca o intalnire la polivalenta o ora mai devreme sau mai tarziu si sa se stea mai mult dar trebuie precizat ca primul lucru la intalnire este discutia despre asociatie(sper ca nu se supara nimeni de propunerea mea)

              Comment


              • Originally posted by Danny_bb View Post
                Sunt valabile pentru toata lumea.. zic eu care la singura intalnire la care am fost m-am dus cu microbuzul.

                microbuzul era mercedes?
                1995 Mercedes C200 w202 - IL 26WGD
                2001 Bmw e46 coupe - IL 25WGD
                Si o panarama de scuter

                Comment


                • Originally posted by AMG style View Post
                  Iar pentru cine a fost la Moeciu acum trei luni , nu cred ca intereseaza acest forum acest aspect. Si eu am fost acum doua saptamani...
                  Din acest motiv s-a venit cu ideea de comunitatzi zonale. Ca din Constantza pina la Moeciu nu e ca din Ploieshti Vest pina la hipodrom... Omul a zis ca nu vine, si ne-a oferit un motiv. Punct. E cazul sa-i comentam motivul ? Nu. Buuun...
                  Progresul acestei comunitatzi s-a realizat pina acum si datorita celor doua ore, prelungite citeodata la 6, in parcul ratat. Nu numai la Moeciu, Maneciu sau alte eciuri... Daca lumea e de acord, bine, nu bagam nimanui pe git ceva.
                  Dragul meu AMG style, progresul nu inseamna sa scotzi ochii altui coleg ca nu poate sa faca ce ai vrea dumneata... Asha ai lasat sa se intzeleaga... Poate greshesc eu, dar astfel vad eu. Mai ales ca a fost vorba fix despre un coleg care, fara suparare, a vazut pina acum progresul acestei comunitatzi mai bine ca dumneata...
                  in conditziile de fatza, vad ca tot Artzagu S.A. ramine. Si nici macar din motive serioase. Sint dezamagit...

                  Comment


                  • Dupa cum arata vremea nu cred ca putem sa stam asa mult in parc, mai degraba in garajul subteran de la Intercontinental, Dalli se numeste! Dar daca vremea tine cu noi ne putem intalni linistiti in parc!

                    Comment


                    • De obicei cind planifici o intilnire sau o reuniune,trebuie sa ai in vedere ca sunt si persoane care au familie.
                      Daca se va avea in vedere si confortul celorlalti intilnirile vor fi reusite si atunci familiile vor intreba:"Voi nu va mai stringeti ,ca sa mai iesim si noi din casa?"Concluzia:"Trebuie sa fie ceva nou si placut si pentru cei de linga noi"
                      Nu trebuie sa fim egoisti.Cel putin eu asa vad lucrurile.
                      Afara vad ca reuniunile inseamna masini si familii intregi de diverse virste care gusta placerea pasiunii.Cred ca asta dorim cu totii.

                      Comment


                      • daca era cald si bine ne strangeam la un gratar, asa ca trebuie sa ne adaptam la conditiile meteo

                        Comment


                        • Sunt in totalitate de acord cu ceea ce a spus asfalttango si cred ca a reusit sa puncteze esentialul.Departe gandul de a-i face observatie in vreun fel si in niciun caz intentia de a impune ceva. Am discutat doar un pic in contradictoriu insa vad ca a determinat o reactie prompta si un pic cam dura din partea moderatorului. Nu cred ca o asemenea contadictorialitate ar trebui sa deranjeze ci poate lipsa de initiativa, de idei. Nu am contestat modul in care s-au desfasurat fostele intalniri pentru ca nu am participat si nici nu vreau sa imi arog acest drept. Eu nu am inteles cand anume trebuie sa intervina moderatorul si daca in virtutea rolului sau nu cumva nu trebuie sa si canalizeze discutia si eventual sa ia si initiativa.Fara suparare onorabile Dok , lumineaza discutia ca bate pasul pe loc si nu mai fii dezamagit atat de repede . Hai sa mai studiem site-urile de profil din afara si sa vedem cam cum se organizeaza astfel de manifestari.

                          Comment


                          • orice intalnire mai prelungita,e binevenita!
                            insa,mare atentie,in cazuul unor iesiri- gen moeciu- majoritatea o sa vina cu familia!
                            trebuie o buna organizare,cazare,si un program bine stabilit....eu ,si ca mine sunt multi,nu o sa bat drumul pana la moeciu si sa ma intorc seara acasa...
                            nu-mi pot lasa singura sotia 2-3 zile acasa si eu sa bat muntii!
                            sunt niste costuri care tr. luate in considerare
                            de asemenea,daca nu este un program bine stabilit multi dintre participanti o sa aiba tendinta sa-si faca program separat
                            beneficiile unor astfel de iesiri sunt mari ...in sensul ca se"leaga" mult mai mult comunitatea!
                            va vb. din experienta unor alte intalniri de acest gen!
                            insa, desi sunt deschis unor intalniri de acest gen,raman la parerea ca moeciu nu e cea mai buna alegere!

                            Comment


                            • Se pare ca nu am fost clar... Aici e vorba de intilniri ce vor veni, nu de discutzii in contradictoriu. Pentru alea, exista Tanase si Dinescu. Inainte sa moderez, am fost membru. Si daca eram membru, tot de aceeashi reactzie beneficiai. In cazul in care cineva a observat, idei sint. Ionutc a venit cu una. De exemplu...
                              In cazul in care nu ai intzeles ce face un moderator pe aici, regulamentul te va lamuri. Ma voi asigura personal de treaba asta...
                              Ca sa scurtam discutzia, care s-a cam intins ca placinta tziganeasca, atita timp cit pe aici sint citziva care vin cu idei, inseamna ca avem. Am si eu destule, dar sint un tip democrat si nu le impun altora ce vreau eu. Deci discutziile in biza ma scot din sarite. Asta face ca pasul ratat sa bata pe loc. Lumea e atenta la alte balarii, iar M1hai vorbeshte ca televizorul... On-topic...
                              In prima faza sint dezamagit, cind vad ca ratziunea si spiritul de colegialitate sint date la o parte ca sa le ia locul alte simtzaminte nobile... Dar in a doua faza avertizez. Nu am vrut sa fiu moderator, am fost cadorisit cu functzia asta, iar din cauza modului in care am obtzinut-o, imi rezerv dreptul de a aplica ban direct. A se considera avertizarea ce s-a scris mai sus... Adica warn-ul. Valabil pentru oricine mai alimenteaza acest thread cu subiecte ce nu isi au locul aici.

                              In acest mod, consider ca luminez discutzia despre intilniri. Indrumind colegii sa isi canalizeze atentzia exclusiv spre ele. Pe pagina asta, bineintzeles...

                              Comment


                              • Cand vine urmatoarea intalnire?

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF