Si daca ma baneaza cineva pentru ca spun realitatea, nu ca sunt carcotas, o sa consider ca este lipsa de respect.Multumesc.
Announcement
Collapse
Informatii si clarificari privind datele personale
Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.
__________________________________________________ ________________________________
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less
Cea mai mare intalnire MB - Berlin 2011
Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)
-
2001 BMW E38 740i
1998 BMW E38 728i
1981 Mercedes-Benz W123 200D
1980 Mercedes-Benz W123 230E EX...
Oi fi eu prost, dar cand ma uit in jur mai am sperante.
I might look stupid, but when i look around, i still have hope.
http://i431.photobucket.com/albums/q...htStocking.jpg
Comment
-
Buna seara tuturor.... am reusit sa ma refac dupa periplul facut pana la berlin cu doamna mea si cu scuzele de rigoare ca nu am dat un semn de viata, citind forumul m-am regasit prin ultimele discutii de aici.....
Colegul ala care a fost rau intentionat si nu a vrut sai bage pe ceilalti romanii in seama..... cam asa ceva spunea ORDADAN mai sus.... binenteles ca povestea are multe fete si cine are timp intalnirile de duminica va spun totul pe larg..... Pe scurt .. pe site zicea 26-27-28 ca tine eventul- de fapt 26 a fost pentru cei inscrisi sa isi expuna masinile, iar 27 si 28 pentru vizitatori. pe foaia mea de inscriere zicea in limba engleza tipul masini, numarul de inmatriculare, si date de contact ale pasagerilor ( cnp adica )... dupa ce m-am intalnit cu ordadan la intrare in templehof si am inteles ca nu reuseste sa intre, i-am spus ca eu ma duc sa bag masina la parcare si totodata o sa intreb daca este vreo cale sa mai vin si cu alcineva care nu este pe lista..... drept urmare neamtu mi-a spus cu zambetul pe buze ca nu se poate azi pe 26 dar de maine ( 27 si 28) poate sa intre toti prieteni care ii am...... i-am dat telefon domnului Ordadan sa ii spus care este situatia promitand ca ii pozez tot si ii trimit toate pozelela intoarcere......
Nu comentez caracterizarile pentru ca eu as fi zis la fel daca eram in situatia lui.... fiecare interpreteza cum vrea si tine cont de ce vrea... momemtan eu am fost singurul roman inscris oficial la acel event, singurul care s-a riscat sa mearga cu coaja peste 3000 de km, si fara nici un ajutor din partea nimanui, am fost si singurul sofer sin masina.... pozele o sa le pun pe transfer.ro ca sunt multe si o sa pun pe forum si adresa de unde sa le ia cine doreste.... am rugamintea : dane da-mi un mail sa iti trimit personal linkul de la transfer.ro. Sorry de mesajul fluviu dar eu sunt mai dintr-o bucata si nu imi place sa ma impart.. toate cele bune
Comment
-
Deci, treaba sta in felul urmator:
- cand ne-am intalnit ai zis cu gura ta ca intradevar s-a taiat o zi din eveniment si ai incercat sa-mi arati pe acea foaie pe care nu am vazut nici un CNP de la alte persoane doar datele tale, masina, numarul de inmatriculare si un cod de bare.
- eu nu te-am rugat sa ne ajuti atunci cand ne-am intalnit deoarece ti-am spus ca neamtu(cei de la paza si ordine) mi-a spus sa incerc sa intru dupa 11 si asa am si facut,am intrat in timp ce tu erai la hotel si din nou n-am reusit sa intru. ATUNCI TE-AM SUNAT si ti-am zis sa ne ajuti ca seara trebuia sa plec inapoi la STUTTGART si apoi acasa si tu ai zis ca te cazezi si apoi vii si vedem cum facem ca doar avem aceeasi pasiune, ceea ce ma bucurat foarte tare dar foarte putin caci ai sunat in 5 minute(nu ai venit la aeroport, eram la intrare) si ai spus ca nu vrei sa-ti strici reputatia, deci ............., DAR DACA TU ZICI CA AI INCERCAT, MERSI MULT.
-si vreau sa stii ca dupa ce mai sunat am mai intrat inca o data si am ajuns cu masina la punctul 2(din cele 10,cred), unde mi-a cerut buletinu si am stiut ca o sa zica, ca nu ma gaseste in sistem si asa a si fost. Sa uitat la masina, am vazut ca i-a placut si a zis ca nu-i vine sa creada ca am batut atata drum si nu m-am inregistrat dar a zis ca facem cumva si a dat un telefon, a venit unu pe care l-a rugat 10min sa faca ceva cu noi si a reusit, am intrat.
TIN SA SPUN CA CEL CARE A VENIT M-A INTREBAT DACA NU AM PRIETENI INSCRISI CU MASINA CARE AU LOC LIBER................................ OK.
ORICUM, FELICITARI CA AI FOST SINGURUL ROMAN INREGISTRAT LA EVENIMENT SI MERSI INCA O DATA CA AI VRUT SA MA AJUTI SI EU AM INTELES GRESIT.
SA NU TE SUPERI PE MINE DAR EU AM SCRIS EXACT CUM S-A INTAMPLAT.
Comment
-
Originally posted by horvath_gabriel View Post...Sunt niste poze care nu se mai vad, deja. De ce?
L.E. Aici ai toate pozele:
Store your photos and videos online with secure storage from Photobucket. Available on iOS, Android and desktop. Securely backup your memories and sign up today!
...W123 280E Blue Green Metallic
W126 280SE Champagne Metallic
W126 280SE Black Blue Metallic
W126 300SE Anthracite Grey Metallic
W126 500SE Nautical Blue Metallic
W126 500SE Midnight Dark Blue
W202 C180 T-Modell Tourmaline Green Metallic
W202 C220 CDI T-Modell Tourmaline Green Metallic
Comment
Comment