If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Announcement
Collapse
Informatii si clarificari privind datele personale
Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less
Intalnire Zalau 19.09.2010!
Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)
In data de 19.09.2010 se organizeaza intalnire intre posesori de 'masinutze cu stelute'. Intalnirea va avea loc la Popasul Romanilor, incepand cu ora 15:00. Membri Clubmercedes care sau inscris pe lista:
1. mer_se280
2. Corneliu
3. Caesar
4. ........
Bruno Sacco... “for the designer, the automobile is one of the most complex design problems of all. The car is a synthesis between function and aesthetics on the one hand, and a number of other concrete and abstract factors which undergo constant change.
Bruno Sacco... “for the designer, the automobile is one of the most complex design problems of all. The car is a synthesis between function and aesthetics on the one hand, and a number of other concrete and abstract factors which undergo constant change.
Salut eu ar trebui sa ma duc vineri in baia mare ,duminica cand m-as intoarce la cluj as merge pe la zalau ,daca va intalniti ,te tin la curent pana vineri si poate vin si eu ,numai bine.
Salutare Dl-lor! Oricine este binevenit...daca ne ajuta Domnul o sa fim o GRAMADA...adica sper ca sa vina lume ca sa facem o poza cu multi megapixeli. Ramane de vazut.
Ramane valabila treaba vad ca lumea nu prea se inghesuie,as fi venit si eu dar daca vad decat 3 nume acolo nu prea imi vine a merge... daca pana duminica se mai inscriu vin ca nam nimic de facut
God, If you give us Tupac back, we will give you Justin Beiber
De ce este asa putina lume sunt cativa membri si in Zalau,oare de ce nu se inghesuie ,as veni si eu dar vad cam putine nume acolo,daca pana duminica se schimba situatia o sa vin si eu.
God, If you give us Tupac back, we will give you Justin Beiber
Salutare Dl Sebastian04. Si eu sunt foarte dezamagit ca nu prea se inghesuie lumea, dar ce sa facem acesta inseamna ca lumea este doar proprietar si nu pasionat. S-a inpartit fluturase in oras si sunt foarte increzator ca o sa vina lumea cu masinutze. Am ceva prieteni care sunt proprietari de Mercedes care nu sunt membri de pe forum si au promis ca o sa vina. Ramane de vazut. Sa ne auzim cu bine.
Nu va dati batuti dragi colegi si nu renuntati la intalnire din pricina faptului ca sunteti doar 3-4 persoane.Vreau sa va amintesc ca noi,aici in Targu Mures,cand am organizat prima intalnire,am fost doar 3 persoane.Da,da..3 persoane.Plus ca ploua cu galeata si era frig ca naiba.La a doua am fost deja 6 persoane.Asa ca dati-i drumul si sa vedem ceva poze!Mult succes!
De ce este asa putina lume sunt cativa membri si in Zalau,oare de ce nu se inghesuie ,as veni si eu dar vad cam putine nume acolo,daca pana duminica se schimba situatia o sa vin si eu.
Stimati colegi, Bucurestiul va saluta ! . Daca la prima intalnire veti fi numai 4-5 prieteni cu masini proaspat "samponate', fete si poze frumoase, va asigur ca la a doua vor fi si mai muti. Puterea exemplului conteaza, mai ales ca se anunta vreme buna . Va asteptam cu impresii .
Si la Timisoara saptamana trecuta s-au anuntat o gramada de oameni si nu au venit decat 6 oameni.Mai bine sa nu se aunte si sa apara acolo.Intalniti-va,vorbiti,beti,mancati,faceti poze si poate data viitoare vor veni si altii.
Bafta si asteptam poze!!!
Salutare Dl-lor! Multumim pentru incurajare...din pacate se anunta vreme urata pentru maine dar pe mine nu ma sperie si voi fi prezent. Daca no' sa vina nimeni atunci o sa astept pana se opreste un tirist cu steluta (mai sunt si tiruri care se opresc la popas) si o sa trag masina langa el si tot fac o poza. Eu raman optimist si astept cu nerabdare sa vedem ce o sa iasa... orice s-ar intampla eu raman in continuare pasionat al marcii cu steluta Sa ne auzim cu bine si revin cu poze!
A sosit ziua cea mare! Cu masina cosmetizata,parfumata,aranjata sa luceasca chromul si sa facem impresii la prima noastra intalnire in Zalau. Revenim cu poze!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment