Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Membrii din Dolj

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Salutare ma bag si eu. Stefan este numele meu si detin un Mb w210 97,de Bg, 2.5 D.
    Drumuri bune.

Comment

Originally posted by stefan1y View Post
      clubul vostru se intinde si peste Mehedinti? , Intreb ca vreau sa ma bag si eu. W 203. Severin

Originally posted by stefan1977 View Post
      Salutare ma bag si eu. Stefan este numele meu si detin un Mb w210 97,de Bg, 2.5 D.
      Drumuri bune.

Bună ziua, sunteți bineveniți.
      Clubul nostru "nu are granițe"... din păcate nu prea are nici membrii doritori de întâlniri. Este adevărat că în ultimul timp nu au fost inițiative din partea nimănui, dar este timp de acum încolo.
      Să stăpâniți sănătoși steluțele, numai bine!

Comment

O intalnire sambata, 17.11?

Comment

Nici o miscare in ultimul an, ati trecut la alte marci? incercam o resuscitare? Marian din Bals

Comment

Salutare,

Acum am vazut thread-ul, desii sunt multi useri din Craiova pe forum, cam putini pe aici.

Ma numesc Florin, am un E220CDI facelift si jucaria cea noua, un E500 Coupe 2011.

La cat mai multi km fara evenimente neplacute!
            Last edited by Florin_WES; 01-28-2014, 20:00 PM.
            Regulament general Club Mercedes.

Comment

Working...
            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF