Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Service-uri

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Service-uri

Mai aveti incredere in service-urile din Constanta? Sau mai bine zis mai aveti curaj sa intrati intr-unul ?

nu , problema mare e ca nu mai avem incredere nici macar in reprezentante

Comment

Duminica de 10 la 11, citeodata. Tester gratis cafe moca, pentru cei care nu resesc sai dea de cap la masina reparind de colocolo. Exclus smecheriile.

Comment

Cum este service-ul la autoklass constanta?
        Mi-am achizitionat de curand un e-klasse si as vrea ceva sfaturi pentru reviziile viitoare
        Multumesc

Comment

Poti sa-ti faci o proprie impresie.
          Originally posted by alex2cta View Post
          Cum este service-ul la autoklass constanta?
          Mi-am achizitionat de curand un e-klasse si as vrea ceva sfaturi pentru reviziile viitoare
          Multumesc

Comment

Cei de la Autoklass Constanbta sunt foarte de treaba si merita sa mergi la ei.

Comment

Inseamna ca stai bine cu portofelul.
              Originally posted by Aris 600 SEL View Post
              Cei de la Autoklass Constanbta sunt foarte de treaba si merita sa mergi la ei.

Comment

Asta a fost acum 2 ani. Anul trecut am fost doar pt o diagnoza.

Comment

Sunt exagerat de scumpi !! Deci raportul pret calitate nu exista, nu ca este in favoarea pretului sau a calitatii. Nu exista !!! Binenteles ... parerea mea !

Comment

Rog un moderator sa stearga sau sa inchida acest topic.

Comment

Originally posted by Aris 600 SEL View Post
                      Rog un moderator sa stearga sau sa inchida acest topic.
                      De ce?
                      ...........

https://www.clubmercedes.ro/forum/ha...676-regulament

Pentru functionarea corespunzatoare a conturilor si pentru evitarea blocarii acestora, va rugam sa NU mai folositi adrese de email yahoo.
                      Va rugam sa le schimbati din User Settings.

Comment

Pt ca nu este un topic util. Am crezut ca va fi de ajutor, cand l-am postat.

Comment

Originally posted by Zeus View Post
                          De ce?
                          ...........
                          Fiindca cartelul cu reparatii de 2 ani merge pe minus. Lumea are prostul obicei sa dea cu jmirgher sau sa lege cu sirma. Ori lumea nu prea vrea sa se incoloneze la autoclas. 90% reparatiile se fac pe cont propiu, si culmea ele chiar reusesc cu succes in mare parte.
                          Last edited by Mercedes-cdi; 11-15-2012, 21:55 PM.

Comment

Nu se sterge nimic.
                            https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

Eu ajung la service doar pentru reglarea directiei si pentru vreo schimbare de anvelope(dar si acestea le fac cu incredere doar la Harsova, unde baietii finalizeaza lucrarea la masina doar cand spui tu foarte hotarat ca esti multumit).
                              In rest nici macar o verificare nu fac aici in Constanta de cand la un test de amortizoare mi-au spus ca e defect kitul fransa+rulment din capul amortizorului si defapt era o bieleta antiruliu.Iar diferenta de pret intre cele 2 era de 200lei.
                              Nu mai spun de umflatul anvelopelor cu azot, aer atmosferic avand 78-80% azot in compozitie.Preturi nesimtit de mari.
                              Halal profesionalism si calificare
                              Last edited by flavyus1987; 11-16-2012, 13:57 PM.
                              Vand jante A class cu anvelope vara 600lei.
                              https://diagnoza-auto-cta.blogspot.r...255517-ms.html

Comment

Working...
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF