Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

ClubMercedes Dobrogea

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Nu este nici o conditie.Esti binevenit!Te asteptam la urmatoarea intilnire ...care nu stiu cind va avea loc...deocamdata.!

Comment

asfalttango sint un mare admirator al intalnirilor si al gratarelor.Raspunde la privat te rog

Comment

Nu am nimic pe privat... dar vezi ca deja avem un thread la club dobrogea unde ne lasam datele de contact.Deja m-am intilnit azi cu dl STEEN(Constantin).

Comment

batraneasca

ady ti-a placut "babuscha " mea...?
          steen

Comment

Frumoasa foc....si dotata la capitolul motor...

Comment

ma alatur si eu baieti,am un c200 cdi din 1998

Comment

Bine ai venit printre noi... poate o punem si noi de o intalnire zilele astea ca am vazut ca au anuntat vreme frumoasa astia la meteo.

Comment

Wellcome Erson, din pacate sunt plecat pentru o vreme, dar la anul ne intalnim sigur.
                  Marinarul.tk
                  Proud owner of C180/96

Comment

Intalnire

Baieti, m-am vazut de curand cu Steen si suntem amandoi mahniti ca nu reusim sa ne vedem cu totii macar la un trimestru daca nu mai des.
                    Hai sa mai incercam, eu lucrez in presa locala si daca iese ceva "ca lumea" putem si mediatiza o astfel de intalnire. Acum, iarna, ne putem aduna in multe locuri (Mamaia, plaja Modern etc.) si nu cred ca poate fi prea greu sa ne organizam. La urma urmei e spre binele tuturor: schimb de idei, piese, sugestii, etc.
                    Hai sa incercam!
                    Dacian -0723 15 20 21

Comment

Originally posted by 33PRO View Post
                      Baieti, m-am vazut de curand cu Steen si suntem amandoi mahniti ca nu reusim sa ne vedem cu totii macar la un trimestru daca nu mai des.
                      Hai sa mai incercam, eu lucrez in presa locala si daca iese ceva "ca lumea" putem si mediatiza o astfel de intalnire. Acum, iarna, ne putem aduna in multe locuri (Mamaia, plaja Modern etc.) si nu cred ca poate fi prea greu sa ne organizam. La urma urmei e spre binele tuturor: schimb de idei, piese, sugestii, etc.
                      Hai sa incercam!
                      Dacian -0723 15 20 21
                      Sunt pro pt. o intalnire. Cine se baga?

Comment

Meeting.

Bine CIPA, doar tu?
                        Steen, pe unde esti?

Hai fratilor, ca dau eu vinul fiert; din dozator de la motor
                        Ce ziceti de plaja Modern, Duminica ora 14:00 ....ceva confirmari?

Comment

Eu ma bag da` vin cu Citroenu` ca deocamdata sunt fara stelutza

Comment

Care duminica?Asta de azi sau duminica viitoare ca atunci se poate !Poate mai apare si de prin tara unu,doi colegi.

Comment

Originally posted by gogoloi View Post
                              Care duminica?Asta de azi sau duminica viitoare ca atunci se poate !Poate mai apare si de prin tara unu,doi colegi.
                              Eu ma bag si azi si data viitoare...

Comment

Pana la urma mai vine cineva sau o amanam pe saptamana viitoare?

Comment

Working...
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF