Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Cine ma ajuta rapid cu un service in Constanta ?

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cine ma ajuta rapid cu un service in Constanta ?

Am o masina de la firma (VW LT46) ramasa fara ambreiaj aproape de Constanta (la 4km de Basarabi) si trebuie sa gasesc rapid un service care sa-l ia de acolo si sa-i faca ambreiajul. Aveti vreo recomandare ?

Razvan
    0752.246.508

Vezi ca dupa Basarabi,spre Valu,dupa peco,este un nene,il cheama Mehmet parca,ala te poate ajuta,omu repara numai Mercedes-uri,sper ca nu refuza alta marca

Comment

Multumesc colegului asfalttango pentru serviciile de tractare si colegului 300zxtt pentru informatii. Problema se poate considera rezolvata.

Comment

Salut! Un service bun in Constanta cu Star ma poate ajuta cineva?

Comment

Star diagnostic Constanta

Salut, cine face diagnoza star in Constanta? Imi apare o eroare de ceva timp si nu știu cum sa scap de ea. Mersi

Comment

Incearca sa dai de colegul Mercedes CDI!
            Diagnoza (cu Star C3&C4SD) si reparatii Mercedes in Italia.

Comment

Daca mai are cineva nevoie de diagnoza STAR , am eu . Sunt din Mangalia 0748198793 PERY

Comment

Working...
              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF