Announcement

Collapse
1 din 2 < >

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
2 din 2 < >

Regulament general ClubMercedes

Regulament

1. Reguli generale de postare
1.1. Limba română
Forumul se adresează vorbitorilor de limba română. Toate subiectele și mesajele trebuie să fie scrise în limba română și textul trebuie să fie cât mai îngrijit:
 1. Literă mare la început de propoziție. Semne de punctuație se folosesc de fiecare dată când este nevoie.
 2. Un singur spațiu după fiecare semn de punctuație (nu înainte).
 3. Fără prescurtări, cu excepția celor clasice: dvs., dl., șamd, etc. - cred că ar trebui să mai completăm lista dacă ne mai vin idei
 4. Folosirea diacriticelor nu este obligatorie, însă nu se acceptă înlocuirea lor cu alte grupuri de literă de genul sh în loc ș, tz în loc de ț sau alte combinații.

Nu se acceptă scuze pentru nerespectarea acestor reguli. Nu contează cât ești de grăbit sau cât ești de obișnuit să scrii prescurtat.

Până la urmă dorim să fim o comunitate a oamenilor posesori și/sau pasionați de Mercedes Benz, nu o adunătură de analfabeți.

Echipa de moderatori încearcă să corecteze și să editeze pe cât posibil.

1.2. Căutați înainte de a posta
Pentru a nu deschide mai multe topicuri despre aceiași problemă. Astfel toate informațiile despre o problemă vor fi mult mai ușor de găsit pe viitor într-un singur loc, și nu împrăștiată pe zeci de topicuri. Dacă ati gasit ceea ce doreați, asigurați-va ca ați parcurs tot topicul, pentru a nu pune o întrebare al cărei raspuns exista deja.
1.3. Alegeți titluri sugestive pentru subiectele nou create
În cazul în care ați respectat regula 1.2 și nu ați găsit nimic asemănător cu problema dumneavoastră, creați un topic nou cu nume cât mai sugestiv și care să descrie cât mai bine problema avută sau informația postată. Astfel veți avea mai mari șanse ca cineva să intre să vă ajute sau să stârniți interesul celorlalți.

Nu sunt recomandate și nici admise topicuri de genul: "Probleme, help!", "X probleme la mașină, ajutați-mă".
1.4. Topicuri separate pentru probleme multiple
În cazul în care aveți mai multe probleme la mașină trebuie să deschideți câte un topic/subiect nou pentru fiecare în parte (asta după ce vă asigurați că nu există deja subiecte de discuție pe aceste teme - vezi punctul 1.2). Astfel discuțiile vor fi mult mai ușor de urmărit și nu se creează o "varză" generală în răspunsuri. De asemenea, pe viitor, vor putea să posteze și alții care au una sau mai multe probleme comune și rezolvările problemelor vor fi mult mai ușor de găsit și înțeles.

Excepție de la această regulă se face pe topicurile de la bursă unde vânzarea / cumpărarea mai multor produse se recomandă a fi făcută într-un singur subiect / topic.
2. Publicitatea pe forum
2.1. Descriere
Crearea secțiunii de publicitate și permiterea postării de anunțuri este o facilitate oferită membrilor cu activitate susținută și cu minimum 50 de postari utile pentru a se ajuta între ei. Această secțiune însă nu face parte din scopul acestui forum.

Nu sunt acceptate link-uri catre nume de firme sau pagini personale, branduri, poze sau video in mesaje, cu scopul de a face reclama. Acestea pot fi permise numai in anumite cazuri si numai cu acordul administratorilor sau al moderatorilor.

Pentru a nu ne abate de la scopul inițial al acestei secțiuni, echipa de moderare/administrare are responsabilitatea de a descuraja și sancționara utilizatorii a căror înscriere pe forum a avut ca scop numai postarea de anunțuri.
2.2. Secțiunea dedicată
Forumul are definită o secțiune specială dedicată anunțurilor de vânzare/cumpărare/schimburi. Postarea unui anunț de acest gen în orice altă secțiune este interzisă.

Secțiunile unde pot fi postate anunțuri sunt:

2.3. Mențiuni obligatorii în cadrul unui anunț
Orice anunț trebuie să conțină următoarele detalii:
 1. Date de contact. Acestea pot fi număr de telefon, adresă de email, id-ul de messenger (sau orice alt instrument de chat/mesagerie instant)
 2. Preț (fie el și informativ). Pentru dezmembrări mașini complete se poate specifica prețul doar pentru anumite piese (de exemplu: prețul pentru motor complet, cutie, uși etc).
 3. Poze
 4. VIN (seria de șasiu) - unde este cazul
 5. Starea produsului: nou, second-hand, defect, funcțional, problemele care le are, etc
 6. An de fabricație, număr de kilometri - unde este cazul

De asemenea, titlul anunțului trebuie să conțină acțiunea (vând/cumpăr) cât și produsul/produsele vizate.

În cazul vânzării mai multor produse, se grupează toate într-un singur topic, urmând ca la scrierea listei să fie trecute prețurile individuale.


2.4. Actualizarea anunțurilor: UP/Bump
"UP"-ul sau "Bump"-ul este un post care nu aduce nimic nou, și are doar scopul de a readuce anunțul in actualitate. Fiecare utilizator are voie să posteze un UP o dată la 7 zile. Cele 7 zile se contorizeaza de la ultimul post al inițiatorului topicului, indiferent de natura acestui post (bump sau informații).

Excepție de la această regulă se face atunci când utilizatorul răspunde întrebărilor sau când vine cu informații importante pentru topicul respectiv:
 • Poze noi (dacă topicul nu are deja poze, sau pozele noi sunt mult mai relevante decât cele vechi) Aici am modificat puțin. Înainte era voie să postezi pozele la 24 de ore de la postarea anunțului. Eu cred că sunt binevenite oricând - dacă lipsesc sau de fiecare dată când sunt relevante (poze cu defectele sau alte lucruri care merită menționate și nu se văd în pozele postate anterior)
 • Modificări de preț (diferența trebui să fie mai mare de 10% făță de prețul vechi)
 • Alte informații utile. De exemplu: a apărut defectul X, am reparat X defect

Sunt sancționabile și UP-urile mascate (de exemplu: mai am X bucăți) sau orice alte postări inutile chiar dacă nu vin din partea inițiatorului topicului.

2.4. Vânzarea produselor cu copyright/ilegale
Pe acest forum este interzisă punerea la vânzare de produse provenite din actiuni ilegale (furturi) sau supuse legii copyright-ului sau altor legi cu caracter special aflate în vigoare (de exemplu: manuale de service, software de navigație pentru care vânzătorul nu are licență de la producător etc).

Dacă un user posedă așa ceva și vrea să îi ajute pe ceilalți utilizatori, e liber să stabilească detalii legate de livrarea acestor produse folosind alte modalități (mesagerie privată, telefon, email). Totul făcându-se pe proprie răspund, fără a aduce prejudicii forumului. Pentru vânzarea acestor produse ilegale există site-uri mult mai permisive cu normele proprietății intelectuale, vă rugăm să le folosiți pe acelea.

De asemenea, cerintele pentru codul radio se fac postand doar seria de caroserie (VIN). Sunt interzise seriie aparatelor. (S/N)

2.5. Bișnița
Este interzisă punerea în vânzare a unui produs (cumpărat de pe acest forum), la un preț mai mare decât cel cu care a fost cumpărat dacă ulterior cumpărării produsului respectiv nu i s-au adus modificări suplimentare care să justifice diferența de preț.

2.6. Comentariile
În cadrul bursei sunt interzise comentariile negative în legătură cu produsele vândute sau prețul cerut / oferit. Nimeni nu e obligat să cumpere sau să vândă la prețul stabilit. Piața liberă se reglează de la sine pe baza cererii și ofertei, altfel de comentariile sunt inutile.

2.7. Piese și autoturisme non-Mercedes
Postarea anunțurilor de vânzare/cumpărare cu produse ce nu au legătură cu Mercedes-Benz este interzisă, iar anunțurile de acest fel vor fi șterse.

2.8. Aprobarea anunțurilor
Toate anunțurile postate în secțiunea de anunțuri, va trebui aprobat de către un moderator înainte de a fi vizibil tuturor. Nu are rost să trimiteți același anunț de mai multe ori la intervale de câteva minute, deoarece doar unul din ele va fi aprobat.

În cazul în care un anunț nu este aprobat așteptați până la 24 de ore înainte de a posta încă o dată, sau încercați să luați legătura cu unul din moderatorii pentru a vedea motivul pentru care nu a fost aprobat cel inițial.

Aprobarea sau ștergerea anunțurilor noi se face pe baza respectării regulilor postate mai sus. În 90% din cazuri motivul ștergerii unui anunț este lipsa de informații obligatorii (preț, date de contact).
3. Comunitate
3.1. Bunul simț
Orice comunitate, inclusiv aceasta funcționează pe baza bunului simț și respectului reciproc al utilizatorilor. Utilizatorilor le este interzis să aducă injurii de orice fel celorlalți utilizatori.


3.2. Respectarea regulamentului și sancționări
Orice nerespectare a regulilor de mai sus poate fi sancționată în funcție de gravitatea faptei cu "avertizare" ("warning") sau chiar interzicerea accesului pe forum ("ban").

Regulamentul de mai sus reprezintă regulile principale de conduită pe care membrii trebuie să le respecte, însă pot fi sancționate orice acțiuni sau postări, care nu sunt menționate în regulament, dar care dau dovadă de lipsă de respect față de comunitate sau afectează în orice fel bunul mers al lucrurilor, prin postari succesive, identice, agresive ca frecventa, sau de natura sa creeze polemici sau dezordine.

3.3. Sesizări
Dacă sesizați abateri de la regulament, sau orice alte probleme cu unul din posturi, puteți trimite o sesizare folosind butonul de "Report"/"Raportează", aflat în partea stângă (sub avatarul utilizatorului).

De asemenea, puteți contacta unul din moderatori sau administratori, lista o puteți găsi pe pagina aceasta.

3.4. Proprietatea intelectuală
Forumul este un spatiu privat. Materialele publicate de membri, poze sau alte fișiere atașate, devin automat proprietatea intelectuală a acestui forum. Toti membrii forumului raspund personal pentru continutul propriilor mesaje postate.
Orice fel de mesaj existent poate fi sters oricand de catre administratori/moderatori daca se considera necesar, fara explicatii suplimentare.

See more
See less

Banat - Intalniri ClubMercedes

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Banat - Intalniri ClubMercedes

  Acum ca a trecut si Craciunul si Revelionul propun sa facem o prima intalnire pe 2010.Astept parerile voastre despre data,locatie si ora la care sa ne intalnim.

  1.Mircea600sel- data si locatia las la latitudinea dvs.
  2................
  3................
  Last edited by mircea600sel; 05-19-2018, 22:13 PM.

  sigpic

  "Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

 • #2
  Originally posted by mircea600sel View Post
  Acum ca a trecut si Craciunul si Revelionul propun sa facem o prima intalnire pe 2010.Astept parerile voastre despre data,locatie si ora la care sa ne intalnim.

  1.Mircea600sel- data si locatia las la latitudinea dvs.
  2................
  3................

  Nimeni nu se anunta?Domnu' SergiuMB,Claudiu g. ,Orvo,Luxian,Demiurgos,Brunorej......etc...va astept....

  sigpic

  "Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

  Comment


  • #3
   Eu sunt pe lista si anu' asta doar sti Domnu Mircea
   W203 C180K Wetterauer Stage 1|K&N Intake|MAE Rims|H&R Spacers|CL Smoked Taillights|Llumar|Stein Springs
   E93 335i COBB V3|BBS Rims|H&R Spacers|HiFlo Gas Pump|Catless X Pipes|NGK Iridium|BMS Dual cone intake|V-max On|Performance Grills
   YFZ 450 5V|DOHC|HMF Stage 4 DynoJet|HMF Race Spec Exhaust|K&N Intake|ProTaper HandleBar|ÀDX Nerfbars|White Brothers Spacers|NGK Iridium IX Spark|Smoked Headlamps|DID Chain|ZipTie Mod
   GRAND CHEROKEE 4.0 Ironman

   Asphalt F*ck*r

   Comment


   • #4
    Si pe mine va puteti baza !

    Comment


    • #5
     1.Mircea600sel
     2.SergiuMB
     3.Orvo
     4.Claudiu g.{daca poti vino cu balena..poate ii facem niste poze frumoase ptr calendar}

     Ii asteptam pe brunorej,demiurgos,mirel...etc...si neaparat pi-photo{fotograf profesionist}
     Astept din partea voastra propuneri despre o locatie cat mai potrivita pentru o sesiune foto.

     sigpic

     "Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

     Comment


     • #6
      Ma inscriu si eu, numai sa se stabileasca data. In week-end-ul asta s-ar putea sa plec sa-mi inscriu masina, dar nu e sigur inca.
      ...

      Comment


      • #7
       Eu in numa sa se stabileasca data cat de curand sa imi fac programu de asa natura sa pot ajunge...freelancerii astia muncesc si cand nu trebuie :P
       www.pi-photo.com
       w123 200D| w123 300D

       Comment


       • #8
        1.Mircea600sel
        2.SergiuMB
        3.Orvo
        4.Claudiu
        5.Luxian
        6.pi-photo
        7.Brunorej
        8. .........
        9. .........

        Ii asteptam pe stronger666,demiurgos,mirel,adidc{e sambata intalnirea...acum poti veni}...etc.

        Intalnirea are loc in data de 09.01.2010{sambata},ora 12-13 la Hotel Aurora{e o locatie buna pentru o sesiune foto}


        P.S.Masinile sa fie spalate cu cate un top-model langa {imbracate sumar},deoarece colegul pi-photo va face poze ''fiarelor'' pentru calendar.

        sigpic

        "Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

        Comment


        • #9
         Primele poze de la intalnirea din Timisoara...facute cu telefonu'{acelea profi sunt la pi-photo ptr. prelucrat}.Printre noi am avut si un ''tradator'' pe nume Claudiu,care in loc sa vine cu unul din S-uri a preferat sa participe cu un beamveu 850.{pe care l-am si filmat}


         P.S. Pozele prelucrate le asteptam in cat mai scurt timp de la colegul pi-photo.

         Attached Files
         Last edited by mircea600sel; 12-23-2010, 01:08 AM.

         sigpic

         "Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

         Comment


         • #10
          Jalnic.....filmam si pozam bemveuri pe forum de Mercedes...halal pasiune...
          La urmatoarea pun pariu ca urmeaza o masinutza cu telecomanda....

          Comment


          • #11
           Originally posted by VLADD View Post
           Jalnic.....filmam si pozam bemveuri pe forum de Mercedes...halal pasiune...
           La urmatoarea pun pariu ca urmeaza o masinutza cu telecomanda....
           Jalnic, nejalnic, s-a facut intalnire clubmercedes.ro in Banat. Cum ne-am descurcat si noi. Sunt sigur ca nu ne comparam cu intalnirile de la Focsani. Dar incercam.

           Legat de poze si clip.Astea sunt doar pozele pe care le-am facut cu telefonul. Pozele care conteaza vor fi puse pe forum de colegul Pi-photo. Sper sa se ridice la nivelul asteptarilor tale.

           sigpic

           "Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

           Comment


           • #12
            Originally posted by mircea600sel View Post
            Jalnic, nejalnic, s-a facut intalnire clubmercedes.ro in Banat. Cum ne-am descurcat si noi. Sunt sigur ca nu ne comparam cu intalnirile de la Focsani. Dar incercam.

            Legat de poze si clip.Astea sunt doar pozele pe care le-am facut cu telefonul. Pozele care conteaza vor fi puse pe forum de colegul Pi-photo. Sper sa se ridice la nivelul asteptarilor tale.
            Speranta moare ultima...
            La Focsani
            Last edited by mircea600sel; 03-09-2010, 02:48 AM.

            Comment


            • #13
             Dragii mei banateni...dupa cum am discutat si la intalnirea de astazi,voi propune sa facem o intalnire mai de amploare impreuna cu colegii din Arad,Oradea si de ce nu din toata tara.
             Propun ca urmatoarea intalnire sa aiba loc la Baile Felix sau Oroshaza.
             As dori daca se poate sa va expune-ti punctele de vedere despre aceste doua locatii si daca sunte-ti de acord putem gasi linistit hoteluri sau pensiuni in ambele locatii.{am fost de nenumarate ori si e foarte frumos}
             Despre data acestei intalniri eu zic sa fie la sfarsitul lunii ianuarie/inceputul lui februarie.

             P.S. La aceasta intalnire sunt accepta parinti,neveste,amante,catei,pisici...etc.

             sigpic

             "Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

             Comment


             • #14
              Cred ca situatia mea a fost inteleasa de cei prezenti.
              Pentru mine conteaza oamenii din spatele monitorului si nu fiarele.

              Iar in privinta masinilor de Italia, inca nu sunt suficient de instarit pentru a-mi permite un Mercedes inmatriculat. Incerc si eu sa tin pasul ...              Una peste alta, o intalnire reusita din punctul meu de vedere.

              Comment


              • #15
               Ma simt onorat sa fac parte din acest club exclusivist Mercedes...

               Sincer, sunt de acord cu claudiu.g cand spune ca totusi conteaza oamenii din spatele monitorului si nu fiarele... La urma urmei suntem o comunitate, o mana de oameni care schimba impresii de tot felul. Masinile sunt doar un pretext de a ne intalnii cu oameni pe care in mod normal nu i-am fi intalnit in alte circumstante.

               Am fi ipocriti sa spunem "Mercedesurile sunt peste orice" si sa aruncam cu pietre in orice alta gramada de tabla cu roti. Am avut, avem, vom avea sau poate nu vom avea niciodata un Mercedes dar ne plac masinile bune, stim sa apreciem o masina rara, o masina frumoasa, deci suntem bineveniti in aceasta comunitate.

               Bineinteles ca preferam Mercedes-urile in fata altor masini (asta e politica forumului, convingerea daca ii putem spune asa), dar totusi... Nu cred ca vedem in fiecare zi un BMW 850csi, sau mai mult, sa schimbi impresii cu proprietarul, sa il compari cu o alta masina (un Mercedes de exemplu).
               Asa ca domnul VLADD cu tot respectul, vreau sa va spun ca din punctul meu de vedere nu aveti dreptate. Aveti o gandire incuiata si invechita, indiferent de varsta pe care o aveti, de la a compara un BMW 850CSI cu o masinuta cu telecomanda la discriminarea legata de locul unde este inmatriculata o masina. Intalnirea a fost foarte reusita, datorita oamenilor de calitate care au luat parte la ea. Jalnic... este modul dumneavoastra de exprimare.


               Cu riscul de a lua ban sau mai stiu eu ce sanctiune, ma inclin in fata nababilor cu masini inmatriculate, care admira doar Mercedesurile si nici o alta masina.
               * 2011 RENAULT FLUENCE PASSION 1.5dCI 110 CP
               * 2007 YAMAHA FZ1-N 998 cmc 150 CP


               In trecut:
               2001 Mercedes-Benz w203 C180 ELEGANCE
               2002 Jaguar X-TYPE 2.5i 4x4
               1999 Peugeot 106 1.4i

               Comment

               Working...
               X
               Logan | Dacia Logan |Anulare DPF