Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

O intalnire in Timisoara sau in apropiere?

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #61
    Salut...

    Eu nu m`am anuntat ca vin dar am reusit sa ajung datorita lui Claudiu.g care din intamplare si`a spalat masina la (vezi pe luneta de la balena neagra) mi`am pregatit masina asa in fuga si am pornit spre Selgros , imi pare rau ca nu am facut poze dar avem colegi mai intelepti ca mine...

    Ii multumesc in special la `dan500se` ca a venit , pt ca el a avut ceva km de facut , si dupaia la toti colegi care au putut sa vina...

    intr`o incheiere , a fost o intalnire totusi reusita...
    BOMBING FOR PEACE IS LIKE FUCKING FOR VIRGINITY

    Comment


    • #62
      Nu ma asteptam sa fim atat de multi. A fost o reusita pentru o intalnire de gen. Multumim pentru poze colegu, sunt reusite.
      http://www.caesaralexandru.wordpress.com

      Comment


      • #63
        Eu nu pot decat sa-i felicit pe colegii nostri,care intr-adevar au facut,ceea ce altii nu pot,sau nu vreau.Spiritul de echipa si bunul simt nu au disparut definitiv, cum credeam.Asa un eveniment te face sa crezi ca totusi mai exista,putin,dar exista.BRAVO BAIETI!
        W202 elegance / 1.8 benzina,1993

        Comment


        • #64
          Mai am si eu ceva poze de postat dar sunt acasa, ca deh..., am uitat aparatul.
          "Stronger" ce pot sa-ti spun: de o viata ma chinui sa ies bine in poze si se pare ca sambata nu a fost ziua.

          Pentru mine intalnirea a inceput cu ceva emotii, pentru ca la 5 fara 8 minute Eram singur in parcare la Selgross si deja ma gandeam ca probabil s-a schimbat locatia si eu nu am mai apucat sa vad. Totusi in final s-au adunat baietii intr-un numar frumos dupa cum se vede si in poze.
          O mare bucurie pentru mine dupa aceasta intalnire e faptul ca am avut parte de o varianta live a sectiunii de pe forum "cum aratam si cine suntem" sau cum era. Am atasat o "fatza" si un "eu" unor nume pe care le cunosteam de pe forum si asta e pentru mine cea mai mare bucurie. In rest am povestit de una, de alta si de unu... de prin Bucuresti ce conduce multe hodoroage si repara si mai multe.
          Cu alte cuvinte Dok/Fane nu te stresa prea tare. Ai fost involuntar la intalnire, cu isprava de la Moneasa si altele. Priveste partea buna a lucrurilor...asa ai evitat orele de practica.
          E220 cdi W210, 2001

          E320 W210, 1997
          C180 W202, 1994
          W123 200D, 1978 cu inima de W124


          Romani 2:4 ...nu vezi tu ca bunatatea lui Dumnezeu te indeamna la pocainta?

          Comment


          • #65
            Dupa parerea mea a fost o Intalnire foarte reusita si ma bucur ca am putut participa din nou si eu la una realizata in afara Aradului . Am mai fost la prima "ever" realizata in Banat in urma cu doi ani - cea de la Ortisoara !Atunci eram la inceput si entuziasmati! Tin minte cum tipaream fluturasi si puneam pe masini, opream oameni in trafic si prin parcari!

            Am sperat ca pana la urma sa facem un grup mai mare de " participanti" permanenti, dar din pacate , numarul ramane mereu cam constant! Dupa doi ani si multi membrii noi , nu reusim sa ne adunam intr-un numar de doua cifre la Intalniri-s-a intamplat doar de doua ori la Arad , anul trecut in vara si anul acesta - parca, 14 respectiv 12 masini, dintre care multi nici macar nu au fost si nici nu sunt nici in ziua de azi membrii-au venit doar adusi de altcineva doar pt. prezenta!
            Trist este ca multi dintre "cei vechi" dispar , iar acest fenomen se perpetueaza mereu de la an la an! Daca e cineva curios poate sa vada cati dintre participantii la celelalte intalniri mai sunt activi!


            Lasand acest aspect trist la o parte, eu m-am simtit foarte bine la Intalnire, locatiile au fost bune (putin cam frig la Galerie ) iar participantii "de nota zece" !

            Urmeaza si pozele de la mine cand reusesc sa le incarc!
            W123 280E Blue Green Metallic

            W126 280SE Champagne Metallic
            W126 280SE Black Blue Metallic
            W126 500SE Lapis Blue Metallic
            W126 500SE Midnight Dark Blue

            W202 C180 T-Modell Tourmaline Green Metallic
            W202 C220 CDI T-Modell Tourmaline Green Metallic

            Comment


            • #66
              Originally posted by adidc View Post
              ...de o viata ma chinui sa ies bine in poze ...
              Stai linistit ca ai iesit bine, probabil nu reusesti sa te obisnuiesti cu tine in poze, aceiasi problema o am si eu, bine ca de data asta am facut eu pozele )
              1982 Mercedes w123 240D
              1992 Mercedes w124 200D

              Comment


              • #67
                Hehe...stai sa le pun pe alea cu tine...deseara!
                E220 cdi W210, 2001

                E320 W210, 1997
                C180 W202, 1994
                W123 200D, 1978 cu inima de W124


                Romani 2:4 ...nu vezi tu ca bunatatea lui Dumnezeu te indeamna la pocainta?

                Comment


                • #68
                  Hopaa...ia sa le vedem
                  1982 Mercedes w123 240D
                  1992 Mercedes w124 200D

                  Comment


                  • #69
                    Pana atunci sa le vedem pe ale mele!


                    La Selgros ( nu am mai pus masinile fotografiate individual-au mai fost postate anterior)



                    Cobra "intarziata" de la prima poza de grup







                    Plecam la Galeria:



                    Pe drum:









                    W123 280E Blue Green Metallic

                    W126 280SE Champagne Metallic
                    W126 280SE Black Blue Metallic
                    W126 500SE Lapis Blue Metallic
                    W126 500SE Midnight Dark Blue

                    W202 C180 T-Modell Tourmaline Green Metallic
                    W202 C220 CDI T-Modell Tourmaline Green Metallic

                    Comment


                    • #70
                      Poze de pe traseu...











                      La Galeria 1 :









                      W123 280E Blue Green Metallic

                      W126 280SE Champagne Metallic
                      W126 280SE Black Blue Metallic
                      W126 500SE Lapis Blue Metallic
                      W126 500SE Midnight Dark Blue

                      W202 C180 T-Modell Tourmaline Green Metallic
                      W202 C220 CDI T-Modell Tourmaline Green Metallic

                      Comment


                      • #71
                        Super pozele, multumim frumos de ele si le asteptam si pe cele ale lui adidc! De abia astept urmatoarea intalnire
                        1982 Mercedes w123 240D
                        1992 Mercedes w124 200D

                        Comment


                        • #72
                          Si inca cateva..."after party" ... pe drum spre Claudiu ( vizitam 500SEL-ul , plus inca o repriza de "vorbe" ) :







                          W123 280E Blue Green Metallic

                          W126 280SE Champagne Metallic
                          W126 280SE Black Blue Metallic
                          W126 500SE Lapis Blue Metallic
                          W126 500SE Midnight Dark Blue

                          W202 C180 T-Modell Tourmaline Green Metallic
                          W202 C220 CDI T-Modell Tourmaline Green Metallic

                          Comment


                          • #73
                            Super pozele,de abia astept urmatoarea intalnire
                            W203 C180K Wetterauer Stage 1|K&N Intake|MAE Rims|H&R Spacers|CL Smoked Taillights|Llumar|Stein Springs
                            E93 335i COBB V3|BBS Rims|H&R Spacers|HiFlo Gas Pump|Catless X Pipes|NGK Iridium|BMS Dual cone intake|V-max On|Performance Grills
                            YFZ 450 5V|DOHC|HMF Stage 4 DynoJet|HMF Race Spec Exhaust|K&N Intake|ProTaper HandleBar|ÀDX Nerfbars|White Brothers Spacers|NGK Iridium IX Spark|Smoked Headlamps|DID Chain|ZipTie Mod
                            GRAND CHEROKEE 4.0 Ironman

                            Asphalt F*ck*r

                            Comment


                            • #74
                              Originally posted by doktor4carz
                              Bag eu de seama ca Zita a avut de munca...
                              A fost copilot, navigator, fotograf, redactor de poze ... Ce sa-i faci? S-a contaminat cu microbul Mercedes! Dat fiind faptul ca are unul si in proprietate!
                              W123 280E Blue Green Metallic

                              W126 280SE Champagne Metallic
                              W126 280SE Black Blue Metallic
                              W126 500SE Lapis Blue Metallic
                              W126 500SE Midnight Dark Blue

                              W202 C180 T-Modell Tourmaline Green Metallic
                              W202 C220 CDI T-Modell Tourmaline Green Metallic

                              Comment


                              • #75
                                Hai Dane sa nu-mi spui ca nu ai fotopozat 126ele...parte la care nu am mai ajuns. Ala chiar as fi vrut sa-l vad. As mai fi stat dar, duty calls.

                                PS - tare faza la Galerie 9 locuri de parcare goale, la fix pentru noi. Nu stiu ce a avut Alex (Demiurgos) cu stalpul ala...
                                Last edited by adidc; 09-07-2009, 14:04 PM.
                                E220 cdi W210, 2001

                                E320 W210, 1997
                                C180 W202, 1994
                                W123 200D, 1978 cu inima de W124


                                Romani 2:4 ...nu vezi tu ca bunatatea lui Dumnezeu te indeamna la pocainta?

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF