Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Alt fel de intalniri

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Alt fel de intalniri

  Buna oameni buni.

  Scriu in cadrul CMB Banat pentru ca ma intereseaza in mod special (sunt din zona). E doar o idee, daca prinde e bine, poate se raspandeste si mai departe.

  M-am tot gandit la intalnirile care s-au facut si se fac. De multe ori nu pot toti veni, poate unii au masina in reparatie (cazul meu), sau isi pot permite (timp, serviciu, alte datorii) sa mearga la aceste intalniri.
  Pe de alta parte, cred ca aceasta comunitate isi are scopul in primul rand de a apropia oameni cu aceleasi interese (Mercede-Benz) si nu neaparat in a ne prezenta masinile. La urma urmei nu cred ca e extrem de interesant sa ne minunam de 5 ori pe an la aceleasi bucati de tabla (la urma urmei).

  Ideea mea e in felul urmator, hai sa incercam sa facem unele intalniri chiar si fara masini. Mergem odata la o bere (clar fara masini - ca stim cu totii ce inseamna "doar o bere" ). Poate nu vin toti, dar vin cativa, data viitoare poate vin altii. Si incet incet incepem sa ne cunoastem si sa ridicam aceasta comunitate si la nivel de oameni, nu neaparat la nivel de probleme si sfaturi de mecanica.
  De exemplu stabilim, vineri, dupa servici mergem la <localul x> de la ora 18..

  Ce credeti...iese ceva?

 • #2
  Este o idee foarte buna.Nu fiarele conteaza ci noi...propietarii lor.
  Ideea functioneaza cu succes si prin alte parti iar din experienta noastra pot spune ca intilnirile la un sprit sau gratar sunt cele mai reusite.
  Mult succes!!

  Exemplific si aici cu o fotografie graitoare....

  Last edited by asfalttango; 12-05-2008, 21:04 PM.

  Comment


  • #3
   Daca as fi din oras,as veni la asfel de intalniri cu palcere.
   W124.E200D
   Intek-M120 plus+Sirio Performer 5000.

   Comment


   • #4
    Cauta prin inprejurimi si in TM ca stiu ca au avut intilniri...Vezi cam ce am facut noi prin Dobrogea ,dar la voi posibilitatile sunt mai mari(dpdv ale naturii).

    Comment


    • #5
     Idea e foarte buna si cred ca ar fi binevenita.
     MB W123 240D - 1978 (Masina care m-a adus in anul 5 de facultate)
     MB W123 300D - 1982
     MB W123 240D AUTOMATIC - 1977
     [B]

     Comment

     Working...
     X
     Logan | Dacia Logan |Anulare DPF