Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

piese

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• piese

De unde imi recomandati sa imi cumpar piese si va si spun despre ce e vorba:

1. ARC STANGA FATA
    2. BIELETA ANTIRULIU DREAPTA
    3. BRATUL INFERIOR STANGA FATA (SPRE SPATE)
    4. TOBA INTERMEDIARA MIJLOCIE
    5. DEBIMETRU DE AER
    6. PLACUTE DE FRANA (FATA SI SPATE)

si este vorba de un C200 Kompressor (w203)

De la reprezentanta Mercedes.
    Daca te supara buzunarul, le poti schimba la an alt service, insa reprezentanta iti da 2 ani garantie la piesa/manopera.
    Daca te supara rau buzunarul, orice service, cu talonul in manutza (evita Febi sau marci ieftine, alege Lemforder).
    https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

1. Schimbă ambele arcuri, poți alege și AM (aftermarket) după mine, numai să cauți producătorul la cele originale (diferența între AM și OEM e de aproximativ 15 euro / bucată)
      2. Bieleta la W210 era 50 lei originală, Casa Auto, în primăvară, AM e tot cam pe acolo, deci n-ar rost, mai bine originală
      3. Întreabă la reprezentanță prețul și apoi compară cu Lemforder, vezi ce-ți permiți
      4. Toba mă aștept să fie scumpă, cred că e de fapt un catalizator secundar. Vezi la reprezentanță, apoi pe AM (dacă vine) sau dezmembrări. Dacă e întradevăr catalizator secundar sunt alternative AM universale (trebuiesc sudate) de pe la 400lei
      5. Debitmetru aș cumpăra numai original. Pe AM îți vin la cele mai dubioase prețuri. Exemplu la mine, Ciclop îmi aducea același debitmetru Pierburg la 250 lei și la 400 lei, diferea doar depozitul. Nu m-aș risca să aflu care din ele era bun.
      6. La plăcuțele de frână poți să mergi liniștit direct pe ATE, de obicei sunt echipare originală MB și nu prea ai cum să greșești.

Prețurile sunt aproximative, unele din auzite, și nu sunt neapărat la zi. Sper doar să-ți faci o idee.
      ...

Comment

Idea e ca sincer cei din arad de la mercedes am auzit ca sunt foarte mari hoti si ca nu lucreaza cum trebuie, din auzite, asa daca ar fii sa merg la reprezentanta m-as duce la cei din timisoara.

Am sa vad, o sa ma uit in stanga in dreapta, ideea e ca s-a rupt arcul stanga fata si nu vreau sa circul cu masina.

Comment

Dacă te ajută, uite aici cartea de vizită a tipului care se ocupă de piese la Auto Klaas. Dacă îi trimiți un mail cu lista de piese și seria de șasiu, o să-ți trimită înapoi prețurile și termenul de livrare.

Din păcate nu cred că-ți poate zice decât tariful pe oră la ei (115 lei / oră fără TVA parcă), nu și câte ore se taxează pentru fiecare operațiune în parte.

Dacă arcul nu e rupt rău (mă gândesc că doar jumate de spiră la un capăt), poți să ajungi lejer aici dacă mergi încet.

Multă baftă!
          Attached Files
          ...

Comment

multumesc frumos!

Comment

Working...
            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF