Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Promoţie Casa Auto Timişoara (Mai-Iunie 2010)

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Promoţie Casa Auto Timişoara (Mai-Iunie 2010)

    Pentru cei din zonă:

    Casa Auto Timişoara oferă inspecţie tehnică gratuită pentru autoturismele Mercedes. Eu am fost cu ochiosul meu, şi la mine inspecţia a constat în:
    • inspecţie vizuală:
      • direcţie
      • bucşe

    • diagnoză motor (cu tester Star Diagnosis)

    Din câte am înţeles promoţia dureză până la sfârşitul lunii. Nu ştiu sigur toate datele despre promoţie, nu am nici un număr de telefon, dar cred că vă puteţi duce şi fără programare (eu aşa am fost).

    După inspecţie mi-au făcut o listă cu toate "bubele" şi mi-au dat un deviz cu preţurile pentru piesele care trebuiesc schimbate.

    Profitaţi de ofertă!
    Last edited by mircea600sel; 06-08-2010, 17:01 PM.
    ...

  • #2
    Azi am fost si eu la Casa Auto Timisoara,auzind de oferta si este adevarat.Mi-au facut o inspectie foarte amanuntita a masinii.Mi-au descoperit urmatoarele probleme{bucse,fuzete,curea alternator} in valoare de 1 150 lei.

    Dupa ce au constatat problemele,mi-au facut si un deviz cu costul pieselor{-20%}.Diagnoza urmeaza luni dimineata.Nu trebuie programare si este 100% gratuita.

    Iata ce scrie pe talonul de discount oferit de ei:''...deoarece si masinile imbatranesc,afla GRATUIT care este starea tehnica a masinii tale incepand cu luna aprilie,la service-urilor autorizate ale Casei Auto Timisoara''

    In timp ce inginerii Mercedes lucrau la masina personala,eu impreuna cu colegul SergiuMB am fost intrun drive-test cu noua clasa E.Am ales motorul de 250 cdi{204cp}Elegance,cutie hidramata.Sincer sa va spun nu mi-a lasat o impresie prea buna deoarece:se auzeau cum ''toarce'' dieselul{L4},interiorul este prea inghesuit{chiar daca am 1,90 m mi-am dat scaunul la maxim in jos si tot nu prea aveam loc},navigatia nu este foarte bine pozitionata inspre sofer.
    Dar toate astea le-am trecut cu vederea deoarece la exterior arata superb.
    Urmeaza drive-test cu S-classe.


    P.S. Multumesc colegului Luxian care ne-a anuntat de aceasta promotie.
    Attached Files
    Last edited by mircea600sel; 05-06-2010, 21:29 PM.

    sigpic

    "Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

    Comment


    • #3
      Cu plăcere!

      Oricum, pe devizul meu apărea o sumă dublă. Însă tipul a trecut chestii acolo mai mult la rugămiţile mele, să aflu cât costă. Am avut doar 2 bielete de la bara antiruliu spate + nişte bucşe faţă, care deşi nu au joc au cauciucul puţin îmbătrânit (un fel de a spune: schimbă-le dacă nu ai ce face cu banii).

      Oricum, am rămas surprins să aflu că un tampon la motor costă "doar" 90 de euro

      Acum hai să vedem care dă mai mult / mai puţin!

      Eu am pe deviz 2137 lei (510 euro) cu tot cu TVA.
      ...

      Comment


      • #4
        Oare ce fata vor scoate daca apar cu 126'ele acolo ?
        Ultima data m-au refuzat elegant, spunand ca nu detin materia cenusie (documentatia) necesara acestui model.

        Comment


        • #5
          Mă îndoiesc că s-ar fi documentat între timp, dar eu zic totuşi să-ncerci.
          ...

          Comment


          • #6
            Originally posted by Orvo View Post
            Oare ce fata vor scoate daca apar cu 126'ele acolo ?
            Ultima data m-au refuzat elegant, spunand ca nu detin materia cenusie (documentatia) necesara acestui model.
            I-am intrebat eu daca pot sa-mi trimit colegii de pe forum.Le-am spus ca vor veni cu cobre,cu 126 si cu 124.Singurul impediment este acela ca nu vor putea pune masina pe tester,dar vor putea cu siguranta sa-i verifice articulatiile.
            Bafta si sa ne tii la curent.

            P.S. Mi-au dat un pliant cu foarte multe piese de W124,W210,W201,W202,W168 carora le-au facut niste reduceri considerabile.Mai jos va voi enumera produsele urmand ca cei interesati sa-mi scrieti pentru ce model sunteti interesat de pret.Iata produsele:
            -injectoar{benzina/cdi}
            -pompa apa{benzina/cdi}
            -placute frana fata
            -amortizor fata/spate
            -disc frana fata
            -intinzator curea
            -bujie incandescenta
            -set ambreiaj
            -pompa de inalta presiune
            -condensator AC
            -alternator
            -electromotor
            -ambreiaj
            -bujie
            -placa presiune
            -toba si teava de esapament.

            Precizez ca piesele de schimb sunt originale.
            Last edited by mircea600sel; 05-07-2010, 11:41 AM.

            sigpic

            "Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

            Comment


            • #7
              Am fost si eu azi la Tiriac Auto, Bucuresti, pentru verificare gratuita. Acum, ceea ce spuneti voi mai sus nu prea se pupa cu ce inteleg astia aici... Adica am inteles de la receptioner ca au pus testerul si au facut o inspectie (probabil vizuala) la frane. O verificare mai amanuntita, au precizat, costa.
              Bine, avand in vedere c-a fost mocca, nu am ce comenta.
              Asa, mi-au zis ca trebuie sa schimb placutele de frana spate si ca am doua coduri de eroare. Problema e ca n-au vrut sa-mi dea o copie dupa rezultate si-am plecat c-o foaie unde a scris omu' cu manuta lui "placute frana spate" si "investigatii defect (WTF!) motor".
              Erorile cica erau una la ESP (datorata, zic eu, rotilor pe 17'') si ceva cu air mass filter too low (mai exact P0100-001 – b2/5 si P0100-128 – b2/5).
              Concluzii: ori am eu masina beton si n-are niciun defect (cu exceptia celor de mai sus), ori verificarea asta mocca e altfel inteleasa / aplicata pe la capitala.
              https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

              Comment


              • #8
                Nici verificarea de aici nu e amănunţită. Diagnoza cu testerul de exemplu se face doar general, şi numai dacă ai probleme intră în detalii pe modulul respectiv. În legătura cu inspecţia vizuală la suspensii, nu cred că aveau ce să facă mai mult. A mers cu levierul în mână la fiecare articulaţie, a încercat să vadă dacă are joc, pe la unele a tras chiar cu mâna, deci a făcut cam tot ce se putea face. Frânele în schimb nu le-au verificat (oricum alea le poţi verifica şi singur super uşor).

                Singura chestie care m-ar fi interesat şi nu s-a făcut a fost testul de amortizoare. Aici la Timişoara nu au aparat de testat aşa ceva. De obicei testele astea le fac la reprezentaţa Ford (în aceiaşi curte) şi bănuiesc că era mai complicat să le facă gratis.

                Oricum, eu sunt mulţumit: o diagnoză cu Star gratis nu prea găseşti, iar la suspensie cred că fără 50 de lei nu scapi pe niciunde (numai ridicatul pe platformă se plăteşte la unele service-uri).

                Foaia cu erorile nu am primit-o nici eu. Au păstrat-o împreună cu celălalte documente pe care mi le-au făcut, probabil sunt obligaţi să le păstreze pentru evidenţă.
                ...

                Comment


                • #9
                  Originally posted by Luxian View Post

                  Singura chestie care m-ar fi interesat şi nu s-a făcut a fost testul de amortizoare. Aici la Timişoara nu au aparat de testat aşa ceva. De obicei testele astea le fac la reprezentaţa Ford (în aceiaşi curte) şi bănuiesc că era mai complicat să le facă gratis.

                  ... suspensie cred că fără 50 de lei nu scapi pe niciunde (numai ridicatul pe platformă se plăteşte la unele service-uri).
                  Un test de amortizoare la mine in oras m-a costat 10 lei , iar pentru bucsi la fel.Nu cred ca are ce sa ajunga 50 de lei pentru suspensie.

                  Comment


                  • #10
                    10 lei testul de amortizoare e "pomană" - părerea mea. Aici în oraş cel mai ieftin test de amortizoare este 20 lei / axă, deci 40 de lei. Poate sunt mai ieftine, dar eu unul nu le-am găsit. Verificările la bucşe şi jocurile în direcţie de obicei sunt gratis dacă îţi faci manopera la ei (adică plăteşti la manoperă).

                    De altfel, din câte am observat, în zona asta cam tot ce ţine de maşini e mai scump (service, dezmembrări, vulcanizări, etc). Ca să găsesc ceva la un preţ ok caut până ma plictisesc.

                    Dezmembrările de exemplu au preţurile la 70% faţă de reprezentanţă de obicei (chestiile care se caută mai mult), pe când în alte zone sunt 40-50% din preţul de reprezentanţă.

                    Vulcanizările pe aici sunt în medie (zic în medie pentru că sunt convins că există şi mai ieftine dar nu le-am găsit eu încă) mai scumpe cu 30-40% faţă de vulcanizările din zona Târgu Jiu (unde mă duc la bunici).

                    Aşa că orice e gratis e binevenit!

                    Testul de amortizoare o să mi-l fac pe banii mei
                    ...

                    Comment


                    • #11
                      Originally posted by Luxian View Post
                      Dezmembrările de exemplu au preţurile la 70% faţă de reprezentanţă de obicei (chestiile care se caută mai mult), pe când în alte zone sunt 40-50% din preţul de reprezentanţă.
                      Nu e prost ala care cere... dar totusi... Nu stiu unde ai gasit tu la dezmembrari piese cu 70% din pretul de reprezentanta. E o aberatie asa ceva...

                      La dezmembrari pretul e intre 10% si 50% din pretul de reprezentanta.
                      Nu stiu ce fel de om ar da pe o piesa cu uzura si cu vechime medie de 10 ani de pe o masina de dezmembrat 70% din pretul cat face acea piesa noua noutza si originala la reprezentanta.

                      Sa luam ca exemplu afisajul de bord de S class w220. E o problema tipica la w220, la mai toate se arde afisajul ala de bord.
                      Poza cu piesa in cauza:
                      ceasuri-bord-mercedes-s-klasse-vindem-orice--Y2OoAr.jpg
                      Cum S-ul meu nu face exceptie de la problema asta, si la mine s-a ars si a fost schimbat la reprezentanta cu unul nou (1000 euro)
                      La dezmembrari se vinde cu 100 - 200 euro, deci 10-20%... nicidecum 70%... ar fi o aberatie...
                      Si exemplele pot continua pana maine... un motor de E55 AMG 2004 am gasit cu 600 euro motorul complet. Iti imagninezi si singur ca 600 euro reprezinta mai putin de 5% din valoarea motorului nou.
                      Nici macar la oglinzi care sunt de departe cea mai cautata piesa de dezmembrari si care nu capata uzura vizibila pretul nu sare de 50% fata de pretul de reprezentanta.

                      Comment


                      • #12
                        Galerie CDI:
                        - 420 euro in reprezentanta
                        - 350 euro pretul cerut de o firma din arad de dezmembrari (83%)
                        - 250 euro pretul mediu prin dezmembrari (59%)

                        Electrovalva de control de la turbină
                        - 80 euro in reprezentanta
                        - 50 euro la dezmembrari timisoara (62%)

                        Astea sunt doar 2 exemple cu piesele de care am avut eu nevoie si le-am căutat la dezmembrările de prin zona. M-am lecuit si acum caut prin alte parti. Şi am uitat să menţionez aroganţa tipilor de lucrează la dezmembrări pe aici.
                        ...

                        Comment


                        • #13
                          Originally posted by Luxian View Post
                          Şi am uitat să menţionez aroganţa tipilor de lucrează la dezmembrări pe aici.
                          [offtopic]
                          Asa e ! Trebuie sa te rogi de ei de parca le-ai face un favor ca le cumperi gunoaiele. Si eu m-am lecuit, am fost la un moment dat intr-un shrott spre Jimbolia care avea vreo 3 W126 desfacute -> dar in ultimul hal, adica epave in adevaratul sens. Si ala nu intelegea ca eu vreau doar sa vad masinile, nu ca am nevoie de ceva anumea neaparat, si daca vad ceva interesant, iau si gata. Oricum, pe grila de radiator -> toata indoita, lovita, fara stea, cu plasticul spart, etc. -> vroia: ia ghiciti ... 100 de euro. Asa ca traiasca ebay-ul !
                          [/offtopic]

                          Comment


                          • #14
                            Promotia continua si in luna iunie!
                            Azi am fost la Casa Auto Timisoara si am comandat piese in valoare de 1000 de lei si mi-a fost acordat discountul de 15%.Puteam sa gasesc acele piese{bucse,fuzete,curea alternator} si in alta parte mai ieftin{poate} dar cumparandu-le de la C.A. Timisoara sunt sigur ca piesele sunt originale.

                            sigpic

                            "Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

                            Comment

                            Working...
                            X
                            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF