Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Intalnire Mercedes Cluj

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Intalnire Mercedes Cluj

  Salut....eu sunt Ovidiu(55 NKY) si am un w220 din 2002....am urmarit discutiile din aceasta sectiune si am vazut ca se tot incearca o intalnire a posesorilor din club Mercedes Cluj....se pare ca a esuat...

  Eu as propune sa hotaram o data din timp ca sa aiba timp toata lumea sa-si puna in ordine lucrurile ....de aceea consider potrivita o data inainte de Craciun,

  De ex: 10 decembrie sau oricare alta data...poate fi chiar si 1 DEC

  (am zis inainte de Craciun pentru ca asa pot sa vina si cei care sunt studenti)
  Astept propunerile voastre.....
  Ar fi pacat mare sa nu reusim ceva aici la Cluj....

 • #2
  O sa fie ceva cu siguranta, pentru ca am evoluat putin, din cei 4 -5 useri care erau la intalnirile de pana acum, la ultima au aparut ceva persoane noi, si lista s-ar putea sa creasca.
  M-ai sunt 2 topicuri mari despre asta, pe langa altele mai mici, nu cred ca trebuie sa mai deschidem altele, ci sa le populam pe alea.

  O sa facem ceva frumos pana la sfarsitul anului.

  Toate cele bune !
  W202..C 200, 100Kw,benzinar din `95
  http://www.clubmercedes.ro/my-w202-c...51.html?t=8551

  Comment


  • #3
   CJ-55-NKY cred ca nu ai citit si nu ai vizionat pozele si se pare ca nu ai fost atent la postarile din cluj intalnire la cluj s-a tinut in data de 31.10.2010 si am fost 6 persoane ,daca ai fi fost mai atent poate ai fi participat si tu si nu ai fi deschis un nou topic aiurea. Si cateva poze sa te convingi ca a iesit bine .Intra si citeste comentariile http://www.clubmercedes.ro/intalnire...ca-t17569.html
   Attached Files
   kadar

   Comment


   • #4
    N-are rost sa ne certam, omu e nou pe forum si foarte bine intentionat, eu nu cred ca a gresit cu nimic in ce a spus. Intalnirea a fost un semiesec prin prisma faptului ca am fost doar 6 si din acestia doar 3 din CJ. Mi se pare putin ca dintr-un oras atat de mare sa se adune doar atatia oameni.

    Ar fi super daca am stabili de pe acum o data sa ne intalnim mai multi, iar prezenta unui w220 printre noi ar fi un pas inainte. Multi se plangeau ca nu avem membri activi cu masini noi din gama de top.

    Comment


    • #5
     Nu se cearta nimeni ,daca intalnirea a fost semiesec asta e parerea ta ,atunci trebuia sa se implice mai multi chiar il rog pe colegu sa puna la cale o intalnire si putem face o noua intalnire .
     kadar

     Comment


     • #6
      Oricat m-as implica eu sau tu daca nu vine lumea tot un semiesec este. Putem noi pune si corturi cu mici si bere si chema si politia si tot tacamul ca daca nu sunt participanti tot acolo e. Bulgarele a fost aruncat, acum trebuie sa ne intalnim cat de des ne permite timpul pentru a-i atrage si pe altii. Eu unul zic ca si peste 2 sapt ne putem vedea...

      Comment


      • #7
       Eu sunt disponibil Dumineca asta 14.11 si peste 2 sapt 28.11 , adica tot al 2 wekend sunt liber, si atunci pot veni si eu.
       W202..C 200, 100Kw,benzinar din `95
       http://www.clubmercedes.ro/my-w202-c...51.html?t=8551

       Comment


       • #8
        As fi venit si eu...

        Eu nu am stiut nimic de intalnire (cu toate ca intru aproape zilnic pe forum). Daca stiam veneam si eu cu Cobra Postati aici (ClubMercedes Ardeal) intalnirile viitoare si mai aduc si eu pe cine gasesc.

        PS. Am vazut ca W126 ati avut la intalnire, dar trebuia neaparat si un W123

        Comment


        • #9
         Si eu sunt disponibil pentru 14.11 si 28.11... Eventual ar trebui sa facem o lista cu numerele de telefon si sa trimitem SMS-uri cu intalnirile (ma ofer sa trimit eu).

         Comment


         • #10
          Daca bagam una instant duminica vin eu cu cobra mea asa bushita
          0743 072 235 cristi cunoscut in lumea interlopa si savu )

          Comment


          • #11
           Asa este sunt nou pe acest forum si nu sunt inca pe deplin familiarizat cu toti acesti termeni....Imi cer scuze fata de Kadar Batranu ca nu am vazut threadul sau topicul lui....insa se pare sa nu eram singurul care nu stia de intalnire...(Tudor)

           Eu nu tin neaparat sa fiu organizatorul urmatoarei intalniri...insa as vrea sa fim cati mai multi si sa ne cunoastem mai bine si daca ne vedem in trafic macar sa ne salutam...

           DATA PROPUSA DE MARELE ALB 28.11 MI SE PARE POTRIVITA....MAI RAMANE LOCUL SI ORA SPER SA FIM CAT MAI MULTI

           NUMARUL MEU ESTE 0743/116036 (LA ORICE ORA)

           Comment


           • #12
            Prezent!
            Nu o sa cumpar masina noua in veci atata timp cat ne mai mintiti cu poluarea motoarelor termice...pai atunci faceti masini electrice ieftine, si nu mai veniti cu povesti pt pesti ca nu merita sau nu tin sau blah blah ca de aia ies scumpe!!!

            Comment


            • #13
             http://www.clubmercedes.ro/intalnire...re+cluj+napoca

             Lumea zice ca putem organiza ceva in 28.11.2010 Dumineca, adica mai avem 13 zile.

             Eu zic ca putem face ceva frumos.


             Eu propun ora 16.00 si locatie la alegere : Polus, Iulius, Sala Sporturilor, etc.
             -asta ramane de vazut.

             Facem o lista sa fie cat mai organizat, incep eu :

             1. Marele_alb (Claudiu) - W202 alb SJ 85 MAY - 0741.096.812
             W202..C 200, 100Kw,benzinar din `95
             http://www.clubmercedes.ro/my-w202-c...51.html?t=8551

             Comment


             • #14
              Vin si eu

              O sa vin si eu cu Cobra mea. Update la lista:

              1. Marele_alb (Claudiu) - W202 alb SJ 85 MAY - 0741.096.812
              2. tudor_k7 (Tudor) - W123 alb HD 04 GGV - 0758.278.106

              Comment


              • #15
               Oricat ma straduiesc nu reusesc sa ma trec pe lista...nu stiu cum va treceti voi acolo unul dupa altul....oricum voi fi prezent as zice ca ar fi potrivit la Iulius ora 16 e foarte bine pentru mine.Sper sa vina lumea

               3.CJ-55-NKY(Ovidiu)-W220 albastru-0743.116.036

               Comment

               Working...
               X
               Logan | Dacia Logan |Anulare DPF