Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Achizitie slk 350 sau 200

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Achizitie slk 350 sau 200

  Am facut acest post in speranta ca o sa primesc niste sfaturi legat de achizitia unui slk. Datorita jobului locuiesc mai nou in UK, nu ca ar avea asta vreo relevanta pentru masina decat ca pretul intre slk 200 si slk 350 e cam acelasi.
  Mi-as fi dorit foarte mult rosie, dar nu inteleg de ce, desi am cautat foarte mult. Modelele 350 sunt extrem de rare pe rosu aici. 200 sunt destule.

  Acuma, masina asta e se zice sport, eu in mintea mea nu prea vad cu ochi buni un motor de 1.8 litri, mi se pare prea mic, am senzatia ca sunt inselat ca arata la fel dar nu merge cum ar trebui.

  In schimb slk 350 am auzit despre ea ca are un consum foarte mare, undeva catre 10% extern si 15-20 %oras. Ceea ce dupa calculele mele e la fel cu un bmw 645 cabrio care am condus-o si e de nota 10 cu steluta, si confort, si putere, si sunet sa iti ridice paru in cap. Daca am de platit la fel, poi atunci macar sa am v8 si 4 locuri.

  In fine, nu is chiar dement, nu complet.... nu e masina de zi cu zi, am un ford custom diesel pt mers la munca zilnic, asta e masina de weekend si de facut drumuri mai lungi. Deci sunt interesat de consumul de autostrada sa nu fie peste 10 de preferat.

  As putea cum unii se gandesc sa iau un leasing si sa iau o masina noua, nu vreau sa platesc lunar, ma deranjeaza ideea de a imprumuta si a plati dobanzi, chiar daca are oarecare rentabilitate, cand vad scrisoarea ca am de platit imi strica ziua. Si bani sa dau 50 mii pe ea noua nu am.

  Deci va rog mult de tot, daca stiti despre slk 350, sa impartasiti, sa pot face o alegere.
  Multumesc frumos.
  +40758148228 whats app active

  Proud owner of Lady Blue W140.

 • #2
  Am mers sa o conduc, merge foarte bine, e tot ce iti poti dori , are de toate, da motoru e slabut. E ok pentru oameni normali la cap dar pentru cine vrea sa simta ca i vine mancarea inapoi cand apesi pedala nu mai e ok. Si eu am vrut sa simt fix aia.
  Am ales sa iau un bmw645 cabrio, sa pot pune si copilu si nevasta. Comparativ cu slk, superior in toate mai putin suspensie care e un pic barcuta.
  Seamana cu balenuta un pic numa ca asta chiar merge nu ca w140 care pe langa asta sincer sta pe loc.

  Pentru aia curiosi de consum la 645, spun pe scurt.
  Daca mergi la 100 la ora in 1800 ture si atingi cu foarte mare frica pedala abia putin ( ca musca ) , atunci am scos 9% autostrada. In oras nu m am deranjat dar pe la 15-20 .
  Aste is consumuri plin la plin facute cu pixu pe bonu de peco si km in bord.
  Cine se uita la banutii aia si nu merge cu ea cum trebuie e pacat sa o iei, ca numa ramai trist cand vezi cum scade acu la petrol.
  +40758148228 whats app active

  Proud owner of Lady Blue W140.

  Comment

  Working...
  X
  Logan | Dacia Logan |Anulare DPF