Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Recomandare Service SLK R170

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Recomandare Service SLK R170

  Buna ziua,

  Recomandati-mi, va rog, un service in Bucuresti unde ma pot duce linistit cu SLK-ul meu pentru a repara mecanismul de decapotare (trebuie completat uleiul pt decapotare si vazut pe unde pierde)

  Multumesc.

 • #2
  Du-te la un service mercedes, dar am avut si eu aceeasi problema la a mea, un 230 din 96 si am reparat-o singur. Este relativ scurt si descurcat traseul hidraulic. Ai putea incerca. Bafta!

  Comment


  • #3
   Tutorialr pe youtube sunt destule, mai bine o faci tu, eventual cu un prieten, sa-ti tina de urat. La R170 e mai simplu. Stiu ca am avut una, anul trecut... Acum am 171. E putin mai dificil sa ajungi la diverse piese din ea, fie ca e vorba de decapotare sau alte alea...

   Trimis de pe al meu SM-G930F folosind Tapatalk

   Comment


   • #4
    Acest subiect e complex.
    Si eu am nevoie de cineva care sa imi mai regleze capacul si n-am gasit pe nimeni...
    Daca gasesti pe cineva da-mi si mie un semn...
    Membru Fondator A.P.L.I.B.D.N.B. - Asociația Pentru Lupta "Înpotriva" Beției Dezorganizate "Niște Bețiv"

    Comment


    • #5
     Care capac?

     Trimis de pe al meu SM-G930F folosind Tapatalk

     Comment


     • #6
      Asa ii spun eu hard-top-ului, hehe
      Membru Fondator A.P.L.I.B.D.N.B. - Asociația Pentru Lupta "Înpotriva" Beției Dezorganizate "Niște Bețiv"

      Comment


      • #7
       Nu ai decat sa te uit atent pe youtube si sa faci asta cu un prieten/cunoscut mai dibaci, cu care sa si faci reglajul... In reprezentante, din cate am citit, nu prea sunt sanse de reparatii ok. Eu personal am avut o experienta neplacuta.Bafta multa.

       Trimis de pe al meu SM-G930F folosind Tapatalk

       Comment


       • #8
        Vezi ca la mine citeodata, doar citeodata nu a fost perfect hardtopul nicicum nu gaseam urma de ce o fi ca citeodata picura inauntru pe partea drepta citeodata nu. Picura dor pe partea dreapta.

        La VW EOS am tras cu ochiul ca are 4 scaune. Acolo scrie ca nu are voie sa fie nici o indoietura la caroserie, altfel picura. Credeam ca am masina lovita, de aia a fost ieftin...

        Vara am schimbat arcul ca ma deranja ca fata e prea jos, si acuma estre si tot ma deranjeaza, dar era nesimetric! Cand am masurat am amindit de VW EOS! Pai asta e cauza, si asa si a fost.
        Arcul stinga fara avea jumatate spir rupt, si jos era ruginat arcul (dar acolo nu se vedea) Iar unde se vedea arcul era in stare noua: inca lustruia vopseaua originala!

        Poza atasat nu e de la masina mea:
        22851869_570758526596941_5090241923352691257_n.jpg
        Insa poti sa vezi ca "de sus" in anumite cazuri nu poti depista corect


        Inainte de a va apuca de reparat puneti masina pe un teren orizontal. Oricum cu asta trebuie sa incepeti. Verificati cu libela ca e orizontal bucatica ai de asfalt, beton, nu numai ochiometric.

        Masurati distanta intre partea jos a roatei si partea jos a aripei deasupra de partea sus a roatei. La mine parca la o masuratoare era 62 cm? - trebuie sa caut fotografia.

        La o terasa ca sa curga apa, la 1 metru se lasa 0.5-1cm, depinde. Masina este lata de 1.5metrii deci doar din diferanta de teren poti sa ai o incovoire chiar de 1.5cm, ceace e aproape de 2cm diff ceace am avut eu.
        Last edited by matheszabi; 11-04-2017, 00:59 AM.

        Comment

        Working...
        X
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF