Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Vin slk

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vin slk

Salut.
    Va rog sa ma ajutati cu optionalele puse pe masina mea, un R171. mai precis ma intereseaa daca eu, avand pe masina comand ntg1, am optiunea de imperechere prin bluetooth cu telefonul sau trebuie cumparat separat un cradle bluetooth. Precizez ca am in cotiera acea mufa pentru telefon, dar nu stiu daca este pentru cradle Nokia sau pentru cradle bluetooth. Sau am doar pregatire de telefon, urmand a fi achizitionat separat cradle?
    Telefonul se poate folosi atat pentru muzica si apeluri prin firul de ''aux", dar ar fi mai ok pentru mine, ca om comod,prin Bluetooth...
    Pot da vin-ul cuiva care poate sa-l foloseasca in mod corect.
    Va multumesc anticipat!

Eu am o alta masina - nu Mercedes- la care s-a schimbat radioul de 2DIN in 1DIN. E clar ca degeaba il dau pe VIN pentu ala, ca nimeni nu o sa dea raspuns corect.

Eu a-si desface plasticele, a-si scoate radious, asi fotografia si dupa modelul ala a-si cauta informatii concrete.

Am numarul de model: MF2910 ( In fata scrie Mercedes Benz Audio 10 CD )

20170322_155643.jpg

Si am si ce-i in spate:
    20170322_134853_032417_023853_AM.jpg

Deci se poate comuta o magazie de CD-uri , cu fibra optica.

S-au scris despre acest model ca calitatea sunetului e irreprosabila, asa si este.

Aici e prezentat cum se poate introduce un aparat de 2DIN la SLK R170. Ma gindesc sa-l fac.
    Daca-l fac, si dau VIN-ul masinii mele, poate cineva sa-mi zica ce feature-uri mai am?

Poate tu nu ai facut nici o modificare, dar posesorul anterior al masinii tale?

Eu recomand sa te uiti tu cu ochii tai

Comment

Working...
    Logan | Dacia Logan |Anulare DPF