Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Calibrare vitezometru

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Calibrare vitezometru

Buna seara,
    Detin un SL 500 R230 USA. La acesta masina i-a fost schimbat bordul cu unul european. Problema in acest moment este ca vitezometrul nu indica viteza corecta/reala. Prin urmare ma puteti ajuta/indruma catre cineva care imi poate calibra vitezometrul.
    Multumesc

Buna ziua !

Daca viteza si contorizarea kilometrilor nu se face corect, inseamna ca "noul" bord a venit de la un R230 cu alta combinatie de motor/cutie. Corespunzator, este gradat diferit fata de cel cu care a venit masina initial.

La aceasta generatie nu cred ca se mai pune problema de "cablu de kilometraj", si banuiesc ca o recalibrare via STAR ar trebui sa fie posibila fara probleme.

Dragos

Comment

Salut!E suficient probabil sa pui Star-ul pe masina sa intri in meniul ceasurilor si din mph sa schimbi km.Odata cu asta trebuie verificat si prin alte calculatoare daca vine schimbat din mile in km!
      Diagnoza (cu Star C3&C4SD) si reparatii Mercedes in Italia.

Comment

In primul rand doresc sa va multumesc pentru implicare. Un aspect pe care am omis sa-l mentionez este acela ca : Vitezometrul digital functioneaza corect.
        Multumesc

Comment

In cazul asta ar trebui sa rezolvi doar cu Star-ul.
          Diagnoza (cu Star C3&C4SD) si reparatii Mercedes in Italia.

Comment

Multumesc,
            O sa caut pe cineva cu aceasta diagnoza. Imi puteti recomanda pe cineva din Bucuresti?

Comment

Colegul mastermario71, aka Marian.
              Regulament general Club Mercedes.

Comment

Working...
              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF