Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Probleme rollbar

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Probleme rollbar

  Am urmatoarea problema.De cate ori franez mai tare sau iau un viraj mai strans imi sare rollbarul de protectie.In mod uzual rollu' se ridica de la buton iar eu il tin jos.Ca o protectie la rasturnare rollu' sare singur cand e cazu',asta intr-o fractiune de secunda.Toate problema cu saritu' o am de cand i-am schimbat bucsele de pe la directie si suspensie.Ce are una cu alta nu-nteleg.....Ati mai auzit ceva de asta?Mi-e sa nu-mi sara si vreun airbag
  MERCEDES-BENZ SL300
  MERCEDES-BENZ B180 CDI
  MERCEDES-BENZ SPRINTER 313 CDI
  DACIA 500 LASTUN (SEEN ON TV)
  DUCATI 600 SS
  YAMAHA XT350

 • #2
  Soft top

  "Am urmatoarea problema.De cate ori franez mai tare sau iau un viraj mai strans imi sare rollbarul de protectie.In mod uzual rollu' se ridica de la buton iar eu il tin jos.Ca o protectie la rasturnare rollu' sare singur cand e cazu',asta intr-o fractiune de secunda.Toate problema cu saritu' o am de cand i-am schimbat bucsele de pe la directie si suspensie.Ce are una cu alta nu-nteleg.....Ati mai auzit ceva de asta?Mi-e sa nu-mi sara si vreun airbag"

  Stai linistit. Dupa deschiderea soft topului trebuie sa ridici rollbarul . Daca nu o faci tu o face sistemul ESP & Airbag care primesc semnal de la senzorii de acceleratie laterala si de la senzorii de turatie a rotilor. E normal sa se intample asa . Lasa-l ridicat si da-i bice !

  Comment


  • #3
   Stai linistit. Dupa deschiderea soft topului trebuie sa ridici rollbarul . Daca nu o faci tu o face sistemul ESP & Airbag care primesc semnal de la senzorii de acceleratie laterala si de la senzorii de turatie a rotilor. E normal sa se intample asa . Lasa-l ridicat si da-i bice !
   NU NU.Se poate merge fara ca rollu' sa stea sus.Asa mergea inainte.Acum sare si daca prelata e inchisa.Am aflat intre timp si de ce.Mi-au spus ca dintr-un motiv necunoscut (de catre cei de la service)masina a devenit mai rigida.Asta pt ca am schimbat bucsele si nu i-am pus originale.Iti spun cu siguranta ca merge si cu el jos.Ii voi schimba bucsele din nou. .Cei de la service m-au spus ca reglajul senzoruli e in parametrii de fabrica asa ca nu au ce sa umble la el.
   Last edited by doktor4carz; 04-22-2008, 11:35 AM.
   MERCEDES-BENZ SL300
   MERCEDES-BENZ B180 CDI
   MERCEDES-BENZ SPRINTER 313 CDI
   DACIA 500 LASTUN (SEEN ON TV)
   DUCATI 600 SS
   YAMAHA XT350

   Comment


   • #4
    Fix prin aceasi belea am trecut eu astazi. Am plecat de pe loc mai in forta si a sarit rollbar-ul. Asta cu hardtopul pus. Capsulele cu gaz pentru situatii de urgenta nu au explodat. Pentru a fi coborat trebuie apasat pe rollbar pana jos in timp ce tin apasat si pe butonul de actionare... Oare ce e de facut?

    Comment


    • #5
     eu am o problema mai ciudata, care imi si influenteaza decapotarea, rollbarul se ridica usor, continuu, si se aude tac tac tac tac...cate un milimetru la interval de cateva secunde, aceasta problema cred ca imi afecteaza si decapotarea, care uneori se face din 2 etape, fiind nevoie sa cobor sau sa ridic rollbar-ul in momentul in care ar trebui sa clipseze la parbriz. a mai intalnit cineva o problema similara? aveti idee ce as putea sa fac ca sa scap de aceasta problema? as aprecia daca m-ati contacta cu eventuale sfaturi despre cum sa scot din posbilul scurt rollbarul
     nr meu este 0768295686

     Comment


     • #6
      Citește regulamentul și respectă regulile de postare!

      Pentru functionarea corespunzatoare a conturilor si pentru evitarea blocarii acestora, va rugam sa NU mai folositi adrese de email yahoo.
      Va rugam sa le schimbati din User Settings.

      Comment

      Working...
      X
      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF