Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Achizitie CLS 350 2012-2013

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Achizitie CLS 350 2012-2013

  Salutare, sunt interesat sa achizitionez un CLS 350 din Germania an 2012-2013
  Acum vin in cererea ajutorului de la voi cei care cunoasteti aceste masini, ce probleme comune au, de ce sa ma feresc, ce motorizare ar fi mai ok diesel sau benzina?

  Eventual de la posesorii acestor modele consumuri reale...

  Orice sfat este binevenit.

  Va multumec.

 • #2
  2012-13, cred ca inca avea motorul om276 care este superb insa are 3500cc si probabil iese din discutie. Actual este un motor pe benzina sub 3000, care este motorul motoarelor, numit 450.

  Cred ca diesel este cea mai buna alegere, motorul 2012-2013 este acelasi ca in 2004 cand a aparut (om642l) usor modificat in bine, fireste.

  Cea mai grea alegere, cred ca o vor reprezenta optionalele gen 4matic, Airmatic, Faruri ILS, Comand, etc.
  http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34


  www.mbretrofit.ro

  Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

  Comment


  • #3
   Multumesc.
   Sunt cam intre astea.
   Varianta 1

   Varianta 2

   Cea alba imi place ca are pachet AMG iar cealalta ca are airmatic.
   Apropo cum functioneaza acest airmatic? Este si reglabila pe inaltime sau doar pe duritate?

   Comment


   • #4
    Airmaticul regleaza si inaltimea cel putin la S asa e.Am mers cu unul care o regla si pe inaltime si era de fabrica nu era modificare ulterioara.
    Diagnoza (cu Star C3&C4SD) si reparatii Mercedes in Italia.

    Comment


    • #5
     Da am vazut acum pe youtube cam ce face. Parca mai mult imi place cel alb chiar daca nu are airmatic. Imi place pachetul AMG si farurile (farurile de pe cel alb sunt cu ILS?).
     Last edited by cezzzarica; 01-31-2016, 22:23 PM.

     Comment


     • #6
      Asa a scris si in descriere ca sunt ILS.
      Diagnoza (cu Star C3&C4SD) si reparatii Mercedes in Italia.

      Comment


      • #7
       Modelul de faruri de pe cel visiniu inchis sunt pre-facelift sau care e treaba cu ele de sunt diferite?

       Comment


       • #8
        Sunt faruri bixenon si atat.Colegul CL600 te poate lamuri daca sunt pre facelift sau altceva.
        Diagnoza (cu Star C3&C4SD) si reparatii Mercedes in Italia.

        Comment


        • #9
         Din pcate e vanduta cea alba.


         Sent from my iPhone using Tapatalk

         Comment


         • #10
          Am aceasta masina varianta pe arcuri . Nu iti recomand sa ti iei cu suspensie pneumatica cel putin pentru Romania.
          Ma ocup cu piese si sunt ceva cereri de perne, amortizoare.
          In rest probleme eu nu am avut, am 62000km doar consumabilile schimbate.
          Consum in oras maxim 10.
          Last edited by Bogdann; 02-26-2016, 12:27 PM.

          Comment


          • #11
           Informatii pentru tine despre CLS 350 Diesel

           Salut, eu am un CLS 350 V6 CDI din 2012 de aproximativ 7-8 luni si iti recomand sa iti alegi la masina farurile ILS, pentru ca fac o diferenta drastica intre ce stii pana acum si ce vei experimenta. Te-as mai indruma sa iti iei si AIRMATIC-ul, pentru ca nu o simti pe drum cand o dai pe confort iar cand o dai pe sport, in curbe mai ales(oituz, transfagarasan) simti masina foarte rigida, si poti lua curbele mai cu incredere, daca pot spune asa.

           A mea este alb perlat, noaptea si ziua face spectacol. Personal nu ti-as recomanda sa iti iei negru, este o masina sport, si dupa parerea mea negrul nu o avantajeaza, ii ascunde formele, mai ales daca ai pachet AMG, nu vezi nimic, in schimb pe alb se vede totul, dar este complicat de intretinut.

           Legat de consum, depinde cu cat mergi. Din experientele mele, am scos un consum de 5,9 (cu mers gen: radare in localitati, 110/120 in afara) dar masina asta fiind asa silentioasa nu simti cand ajungi la 160/170, si astea vor fi vitezele tale, iar vei scoate un consum de 7,5 in afara si daca mergi mult in oras poti scoate si 12/13 foarte lejer.

           Masina asta te va tine 8-9 ani foarte usor, am vazut cls-uri diesel( 3.0 v6) care au 250.000 de km si nu au nici o problema(daca au fost intretinute conform manualului), iti propun sa faci acum o investitie si sa iti iei la ea tot ce se poate in materie de dotari( faruri, pachet exterior, masaj in scaune,obligatoriu ventilatie si incalzire in scaune,nu poti sta intr-o bancheta de piele fara ventilatie, navi, sistem audio, scaun cu memorie, altele).

           Sunt si dezavantaje, dar te vei obisnui pe parcurs, de ex vizilitatea este foarte redusa cand te uiti in stanga mai ales, datorita oglinzii, care e foarte aproape de tine, poate e ceva personal, depinde cum iti reglezi bancheta, la inceput te vei simti cumva inghesuit, datorita stalpului care e destul de gros si foarte tesit asa.

           Comment

           Working...
           X
           Logan | Dacia Logan |Anulare DPF