Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Bataie tacheti

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Bataie tacheti

Buna, ajutati-ma cu o informatie, ce ulei sa folosesc la un CLS 2007? De 2 ani cumpar de la un service auto ulei Mercedes original cica 5w-30 si de la penultimul schimb au inceput sa se auda tachetii, ieri am fct schimbul de ulei din nou, acelasi ulei din acelasi loc.. parca se aud si mai tare, imi recomandati un ulei cu care as face tachetii sa nu se mai auda asa tare? Ceva mai de buna calitate sau...

Mentionez ca bataie se aude doar la relanti

Comment

Ești sigur că se aud tachetii? Poate e pompa de vacuum sau poate pufăie un injector, daca masina e diesel
      http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34

www.mbretrofit.ro

Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

Comment

Aud si pompa de vacuum... dar sunetul de care zic vine de sub capacul culbutori, asa mi-a zis mecanicul unde am schimbat uleiul ca pare a fii tacanit de tachet, posibil sa faca si injectorul asa?

Comment

Daca se aud ceva tacheți, atunci se schimba tacheți nu ulei. Cere și alta opinie.
          http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34

www.mbretrofit.ro

Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

Comment

Nu cred ca e atat de grav sa necesite schimb de tacheti, as prefera deocamdata sa pun alt tip de ulei poate am noroc... masina are doar 220000km, cumparata de mine de la proprietar (germania) u ce marca, tip de ulei folosesti?

Comment

Dupa o gramada de pareri de la mecanici.. “bataie tacheti” , “bataie culbutori” etc... un mecanic a gasit problema, sufla un injector, problem solved.

Comment

Working...
              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF