Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Chei uitate in portbagaj masina incuiata 😢

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Chei uitate in portbagaj masina incuiata 😢

    Chiar daca pare ciudat la prima vedere chiar se intampla , vb despre modelul cls2006 care are buton de deschiderea portbagajului , pui bagajul si cheile inchizi si ups ai comiso masina incuiata , la prima vedere e simplu , arunc o privire pe forum aici nimic ,pe youtube ceva idei pe care le stiam .Ma apuc de treaba , fac rost de o fasie de tabla , cracanez geamul putin si apas butonul de dechidere a usilor , da nu merge chiar nu merge de 3-4 ori nu merge , bun fortez norocul si geamul bineinteles si ajung la clapeta usi care eram sigur ca nu merge , dar a mers , super dar oadata deschisa alarma suna si suna si suna 30 minute , clar butonul din interior ptr descuiere functiineaza fara functoe doar licare intermitent a frauda , pernele nu se rabateaza , usita de schiuri nu exista deci , stau ca prostul cu alarma uralatoare relaxat si citesc forum citesc net dar nimic .nimic masina urla lumea se uita ca la urs ai ei citesc dar nimic , dupa 30 minute alarma se opreste , apas iar butonul de descuiat iar porneste alarma , povestea se repeta dupa 10 minue se opreste si daca tot nu am gasit nimic da mai apsa odata pe descuiat 😂 da de data aceasta chiar a mers .Bine de stiut ptr toata lumea care pateste , astwptarea isi da roade , numai spun ca am sunat cativa meseriasi si mi a zis sa stric butucul (imagineazati ca e mercedes si nu se lasa usor ) sau sa tai tabla din spatele pernelor .Am postat in dorinta de a ajuta si sper ca si altii sa faca lucruri asemamnatoare ceea ce am vazut ca a diaparut din pacate spiritul forumist si prietenesc .O zi placuta si sper ca v a ajutat si scapat de stress aceasta postare .

  • #2
    Salut!
    Cred ca erai plecat in alta localitate,de nu ai luat cheia de rezerva...

    Comment


    • #3
      Mai grav eram in Amsterdam

      Comment


      • #4
        Mda...bine ca s-a rezolvat.M-a invatat un sofer mai batran sa prind cheia de rezerva,cu soricei,bagata intr-o cutiuta etansa,undeva pe sub masina.La momentul respectiv l-am luat la vale,dar cred ca o sa reanalizez propunerea.Si omul facea curse prin Europa cu masina...si stia ce vorbeste.

        Comment


        • #5
          Acum realizez si eu ca este o idee de luat in calcul !

          Comment


          • #6
            La Raba sau autobuz poate mergea. Pentru Mercedesul contemporan e o gogomanie... sa nu zic altceva.
            https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

            Comment


            • #7
              Deh..daca ai fi in situatia respectiva cred ca te-ai lua in brate si te-ai pupa singur....pentru initiativa avuta.Sincer,si eu sunt pe muchie de cutit in ceea ce priveste solutia asta...vezi alta?(vorbim de situatia in care ai fost suficient de neatent incat sa reusesti sa ramai fara chei pe langa masina).
              Last edited by Dethave; 06-26-2017, 21:39 PM.

              Comment


              • #8
                Da... vad. Cheia secunda sau reprezentanta MB. Si-s Stan patitu', nu vorbesc din carti. Portbagajul avea si inchidere in 3 puncte si rezervorul in spatele banchetei, deci exclusa solutia ranga-muschi.
                https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

                Comment


                • #9
                  Originally posted by cutaresku View Post
                  La Raba sau autobuz poate mergea. Pentru Mercedesul contemporan e o gogomanie... sa nu zic altceva.


                  Probabil ca te referi la fortarea usii portbagajului ca e gogomanie.
                  Chestia cu cheia secundara ascunsa undeva pe la masina, e o varianta chiar de luat in considerare. Exact aceiasi treaba am patit si eu, am incuiat cheile in portbagaj. Norocul meu a fost ca pana acasa erau doar 200km, si a venit cineva cu dublura.
                  Bafta.


                  Enviado desde mi iPhone utilizando Tapatalk

                  Comment


                  • #10
                    O cheie de rezerva (de preferat cheia service) eu zic ca e cea mai buna ideea sa fie pozitionata pe sub numeroasele scuturi de plastic de sub masinile moderne .

                    Comment


                    • #11
                      Sau îți iei break și ai acces facil la portbagaj!

                      Comment


                      • #12
                        Cum? Spargi luneta?
                        Sau tai suportul rotii de rezerva?
                        Daca esti pe drum departe de orice reprezentanta te costa interventia de iti vine sa plangi.
                        Poate nu ai nici macar semnal si te-ai blocat afara in frig.

                        Eu mi-am facut o copie la cheia mecanica cu 70lei.
                        E la indemana dar greu de gasit daca nu stii sa o cauti. MAcar sa pot intra in masina sa pot lua ce imi trebuie!
                        O fi demna solutia de raba, dar zi una mai buna.

                        Comment


                        • #13
                          Solutia lui sharki ramane cea mai buna idee deocamdata cand uiti cheia in portbagaj cu siguranta nu esti pe langa cjeia 2 si nici reprezentanta prea aproape cu siguranta si ploua , decat sa veniti cu critici veniti cu idei , asta inseamna spirit civic si ptr asta s au inventat forumurile , am citit ieri MBworld acolo spirit forumist nu gluma , repari masina singur la cata informatie buna gasesti .

                          Comment


                          • #14
                            Daca acolo era atat de mult spirit forumist de ce nu te-ai adresat acolo?poate oamenii nici nu critica diversele solutii date de altii...iar sarind de la una la alta,nimanui nu am spus sa puna master key-ul pe sub masina...fie ea Raba sau Mercedes.
                            Last edited by Dethave; 07-07-2017, 23:55 PM.

                            Comment


                            • #15
                              E nu m-am adresat , m-am adresat doar ca sa le impartasesc ideea !

                              Comment

                              Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF