Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Coduri echivalente SBC

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Coduri echivalente SBC

Salut. Aveti idee care sunt codurile de la pompele SBC care se pot monta in locul 0265960029 ? Din cate am citit in diverse thread-uri pe forum sunt in jur de 4 sau 5 coduri echivalente cu pompa SBC. VIN: WDD2193751A064502. Mentionez ca intentionez sa achizitionez unitatea noua, cu garantie, originala sau pe producator (in functie de diferenta de pret) Totodata, daca cineva care citeste postarea mea se ocupa si de comercializarea acestei unitati , as fi foarte multumit daca ar trimite un PM cu o oferta. O zi buna tuturor!
    "The name 'Mercedes-Benz' is considered as embodiment of tradition and innovation all over the world."

Coduri Mercedes,

A0054317312
    A0054318112

Costa 5600lei + tva.

Echivalentele Bosch le gasesti pe la diversi vanzatori aftermarket.
    http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34

www.mbretrofit.ro

Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

Comment

Multumesc colegule CL600 pentru lamuriri. Deoarece intrebam de un cod de producator din cate imi dau seama acum (nici prin gand nu mi a trecut ca asta de pe pompa mea actuala si care l-am mentionat mai sus este un cod de producator si nu e cod de produs original), ma asteptam la ceva coduri tot pe producator.Oricum e bine de bagat la cap pentru mine , asta inseamna ca masina are SBC schimbat nu? Daca era original ar fi trebuit sa aiba unul din codurile pe care tu le-ai mentionat. Stiu ca pe 2 decembrie mi-ai raspuns ceva de genul "Ofertele noastre se limiteaza doar la modele actuale.
      Sugerez sa cauti rezolvarea la reprezentanta."Asadar daca ma gandesc sa o schimb cu una originala ar trebui sa te caut sau nu?
      "The name 'Mercedes-Benz' is considered as embodiment of tradition and innovation all over the world."

Comment

Codurile originale, le bagi pe google, ebay, olx, autonet, autotal, karma, bla, bla si pe langa diverse aberatii poti gasii foto cu etichete.

SBC-ul original, poate fi fabricat de Bosch, astfel poti regasii ambele coduri pe aceeasi eticheta.

Si tot asa...pana la urma sigur gasesti o solutie mai buna.

Daca totusi te opresti la pretul expus mai sus de mine, te ajut cu drag. Trebuie doar sa mai adugi o manopera mica intr-o reprezentanta.
        http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34

www.mbretrofit.ro

Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

Comment

Working...
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF