Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Tremurat in frana de motor si mers constant

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Tremurat in frana de motor si mers constant

Salutare tuturor . Vin cu o problema ce o am la un CLS 320 W219 din 2008 . In frana de motor de la 110 la 90 km/h sau in accelerare de la 90 la 110 masina incepe sa aiba un tremurat /vibratie foarte subtila . Am citit pe alte threaduri despre probleme la convertizor . Masina schimba perfect , nu smuceste , am testat sa vad daca vibratia/tremurat apare in fiecare mod al cutiei si apare in fiecare mod . Tin sa precizez ca volanul nu tremura dar manifestarea vine undeva din zona rotii de dreapta . Astept niste pareri deoarece la reprezentanta , de unde am si luat masina , am fost vrajit cum ca au remediat problema desi ea tot a persistat . Am fost la alte serviceuri , au reglat directia , care era aproape perfecta . Va rog sa ma ajutati cu niste pareri reale ca sa stiu sa ma duc la un alt service sa investigheze in detaliu . Multumesc mult

Uleiul si filtrele in curie au fost schimbate acum 4000 de km

Comment

Working...
    Logan | Dacia Logan |Anulare DPF