Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Consum real Cls 320 cdi

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Consum real Cls 320 cdi

Buna ziua tuturor. De curand mi -am achizitionat un cls 320 cdi cu 222.000 mii de km la bord , din anul 2008 . Nefiind inca obisnuit si negasind inca un thread in care sa se discute in detaliu despre consumul masinii , vin cu intrebarea: cat consuma , in mod real masina ? Oras /drum intins . In Cluj Napoca , am umblat de 5 zile , iar consumul nu a coborat sub 13.1 %. Am iesit la drum intins pana la Dej (60 Km) iar consumul acoborat la 9.6%. Discutand cu inca 2 prieteni ce detin acest model cu aceasta motorizare mi-au spus despre consumul lor ca fiind unul undeva la 10% oras si ~8 la drum intins. Ce parere aveti? este consumul normal sau ar trebui sa fac un schimb de ulei , filtre etc. Tin sa precizez ca masina am luat-o din reprezentanta rmb cluj si mi s-a zis ca tehnic masina e ok , doar ca trebuie facut schimbul de ulei si filtre.

Chiar daca Clujul este mai putin aglomerat, zilele astea a fost f frig si 13% nu este chiar de speriat. Bineinteles merita facuta revizia, mai ales daca este depasita.
    http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34

www.mbretrofit.ro

Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

Comment

Da, deci masina a stat in reprezentanta mai mult de doua luni , iar acum imi scrie ca este overdue 170 de zile. Deci luni ar trebui sa ii fac schimburile. De asemenea la E220 din 2005 , la oras mi se invarte undeva la 10 la oras.

Comment

Working...
      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF