Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Dezactivare airbag pasager w218

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Dezactivare airbag pasager w218

  Salutare!

  Vreau sa instalez scoica micutei pe scaunul pasagerului din față in al meu shooting brake din 2013 ca sa plece sotia cu ea la medic. Ma uit si pe lateralul bordului scrie mare ca masina nu e echipata cu sistemul de detecție automata a scaunului bebe. Imi zic No Problem. Deschid torpedoul sa cautul switch-ul de dezacrivare. NU E! Caut in meniuri in command si in bord computer. NIMIC. Sun la reprezentanța.... Nu se poate... Decat daca masina z echipată cu sistemul de detectie automata si iau scaun bebe MB cu 500 de euroi.... Dupa ce am spart deja vro 500 pe unul de la Cybex.

  Concluzie se poate dezactiva acest airbag din meniul ascuns de la Command? Ce alte solutii am decât sa schimb mașina?

  PS: Scuze pentru text dar încă sunt in stare de soc. E ultimul lucru la care m-am gandit ca nu il are. Am cumpărat-o cu o caruta de bani si dupa 10 luni trebuie sa o vand daca nu am alta soluție.

 • #2
  De obicei scrie mare că mașina este echipată sistemul de detecție.
  http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34


  www.mbretrofit.ro

  Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

  Comment


  • #3
   Pai tocmai ca nu e echipata... Nu stiu ce sa fac... Pot sa fa retrofit sau o vand....?

   Comment


   • #4
    Poți dezactiva ( la reprezentantă daca ii convinge argumentul tau ), sau in in particular airbag pasager. Partea bună este că îl poți activa la loc, imediat ce treci la scaunul de copil următor, iar partea rea este că nu va sări în nici o configurație - cat timp e dezactivat.
    http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34


    www.mbretrofit.ro

    Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

    Comment


    • #5
     Deocamdata nu strânge problema asta... Mai am vechiul Passat CC care are funcția asta si o sa il folosim cand mergem singuri cu fetiță. Mașina am pus-o de vanzare dar la un preț la care stiu ca nu o sa o vând imediat. Păcat ca la MB 'e altfel' decat la concurenții din segment ( la A7 este si la 6 Grand Coupé de asemenea).

     Comment


     • #6
      Majoritatea MB au funcția asta. Ai incercat sa pui scoica originală ( de multe ori scoicile sunt cu sau fara transponder).
      http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34


      www.mbretrofit.ro

      Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

      Comment


      • #7
       Imi scrie pe bord ca nu e echipata si imi scrie in manual ca daca am stickerul asta sa nu pun scoica in fața....
       You do not have permission to view this gallery.
       This gallery has 1 photos.

       Comment


       • #8
        Dacă tot am fost la reprezentanța am intrebat in toate direcțiile si mi-au spus ca o sa verifice dacă exista kit retrofit pentru AKES si cat costa sa il monteze... Astept răspunsul lor.... Cica sunt primul care întreabă de asa ceva

        Comment


        • #9
         Ii cred, eu nu am văzut până acum astfel de sticker.
         http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34


         www.mbretrofit.ro

         Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

         Comment

         Working...
         X
         Logan | Dacia Logan |Anulare DPF