Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Turbina Cls

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Turbina Cls

Cred ca este o provocare pentru multi dintre voi, sau cel putin asa vreau sa cred, am un mercedes cls din 2006 de 5 litri , 306 cai putere, pe care as vrea sa il mai ajut putin cu o turbina, ideea este ca nu am idee ce model de turbina si daca ar mai trebui ceva in plus fata de turbina. Intrebarea este se poate face asa ceva??? Cam cat ar costa toata distractia asta???

multumesc mult
    Intelept este cel care cauta!

Suna la Brabus sau la AMG si vorbeste cu ei. Nu stiu cum e pentru ceilalti colegi dar pentru mine e "semnal de alarma". Nu umbla la asa o masina ca nu ai unde in Romania. In Franta, poate, poate!
    E220 cdi W210, 2001

E320 W210, 1997
    C180 W202, 1994
    W123 200D, 1978 cu inima de W124

Romani 2:4 ...nu vezi tu ca bunatatea lui Dumnezeu te indeamna la pocainta?

Comment

Originally posted by adidc View Post
      Suna la Brabus sau la AMG si vorbeste cu ei. Nu stiu cum e pentru ceilalti colegi dar pentru mine e "semnal de alarma". Nu umbla la asa o masina ca nu ai unde in Romania. In Franta, poate, poate!
      In Romania trebuie sa fii cel putin nebun sa umbli la o asa masina aia nu sant capabili sa repare o Dacie veche, idee este ca locuiesc in Franta, ideea este ca era doar o idee, ceva mai deosebit deoarece putini au curajul sa incerce sa isi prepare o asemenea masina, si la urma urmei de ce nu as incerca. Acum ideea este ca bani de Brabus sau alte saloane tari nu am bani si sincer nici 50 000 de euro nu bag, ceva mai acceptabil daca exista, daca nu am sa o las asa am sa umblu numai la exterior si putin la interior. Oricum daca ai vreo idee multumesc mult

Comment

Pai eu zic sa-i cauti pe cei de la ASMA ca au niste kit-uri jmechere la exterior !
        Mercedes ... si alte masini ! "b" de la masini !
        Inmatriculari BULGARIA autoturisme max 163 cp in 7 ore ,LEGAL !
        ˙uɐɔ ı ǝsnɐɔǝq

Comment

Originally posted by nicolasnyck View Post
          Cred ca este o provocare pentru multi dintre voi, sau cel putin asa vreau sa cred, am un mercedes cls din 2006 de 5 litri , 306 cai putere, pe care as vrea sa il mai ajut putin cu o turbina, ideea este ca nu am idee ce model de turbina si daca ar mai trebui ceva in plus fata de turbina. Intrebarea este se poate face asa ceva??? Cam cat ar costa toata distractia asta???

multumesc mult
          De la S class W220 ai ajuns la CLS 500?

Parerea mea...daca vrei ceva in genul turbo, la clasa si generatia masinii pe care o ai, treaba eleganta se face in felul urmator: vinzi frumusel CLS 500-le actual si cumperi fie un CLS55 AMG sau daca vrei si mai mult cauti un model Brabus bazat pe CLS. Sau iei un CLS63 AMG, chit ca asta are un motor aspirat...

CLS nu e un BMW ursulet pe care sa montezi tot felul de kit-uri tuning...doar o parere.

Comment

Eu as zice sa incerci la Carlsson...stiu pe cineva din Arad care si-a dus masina la ei, pentru ceva modificari la motor si i-au facut fara nici o problema, bineinteles cu ceva bani...nu o suma exorbitanta oricum pt ca modificarile nu au fost de amploare. Aruncand un ochi la ei pe site am observat ca au ceva sistem de control al suspensiei...uita-te si tu www.carlsson.de Bafta!
            1988 Mercedes-Benz 300E 4matic

Comment

Sugestia de mai sus nu e rea...

Carlsson ofera un kompressor pt CLS500.

Comment

Originally posted by Diesel View Post
                Sugestia de mai sus nu e rea...

Carlsson ofera un kompressor pt CLS500.
                Multumesc Diesel, da am stat mult si m-am gandit asupra s w 220 , si pana la urma o alternativa mai mai buna si ca pret si ca an a fost Cls 500, nu se compara cu S klasse niciodata dar ...... asa a fost sa fie. Sant ferm deacord cu tine ca nu e un ursulet, dar mereu vad multe mercedesuri ce e drept sant facute pentru cu totul altceva decat as vrea eu sa fac, stii cum e ma mananca ca pe zambilica sa vad daca pot face ceva ce putini pot face. Si apropo e inca in faza de proiect, era doar o intrebare mai mult. Multumesc mult pentru pareri

Comment

multumesc mult
                  Salut Da se poate face , dar costurile sint destul de mari, pentru turbina mai este nevoie si de alta galerie, + niste senzori si alte piese si racorduri pentru ungere la turbina, compresia trebuie micsorata,+mai multe schimbari la motor trebuie facute ,ca sa functioneze la parametri doriti. O zi buna in continuare

Comment

Salut

Originally posted by amg_0001 View Post
                    Salut Da se poate face , dar costurile sint destul de mari, pentru turbina mai este nevoie si de alta galerie, + niste senzori si alte piese si racorduri pentru ungere la turbina, compresia trebuie micsorata,+mai multe schimbari la motor trebuie facute ,ca sa functioneze la parametri doriti. O zi buna in continuare
                    Bun intr-o alta ordine de idei poti sa imi spui mai detaliat cam tot ceea ce trebuie??? Si eventual un pret estimativ ca si idee, am cautat ce e drept la Brabus si Amg si Clarsson dar cam da cu virgula sincer, ) asa ca ma gandesc daca este o alta alternativa mai ieftina dar sigura adik ma refer din punct de vedere al sigurantei sa nu imi faca probleme sau sa fac alte stricaciuni mai mari, ca am zis nici la coltul blocului nu o fac, decat sa imi bat joc mai bine merg cu ea asa ca e super :P. Multumesc mult si o zi buna si tie

Comment

Bun intr-o alta ordine de idei poti sa imi spui mai detaliat cam tot ceea ce trebuie??? Si eventual un pret estimativ ca si idee, am cautat ce e drept la Brabus si Amg si Clarsson dar cam da cu virgula sincer, ) asa ca ma gandesc daca este o alta alternativa mai ieftina dar sigura adik ma refer din punct de vedere al sigurantei sa nu imi faca probleme sau sa fac alte stricaciuni mai mari, ca am zis nici la coltul blocului nu o fac, decat sa imi bat joc mai bine merg cu ea asa ca e super :P. Multumesc mult si o zi buna si tie
                      Salut Pentru ati spune totul detailat , ar trebui sa umplem citeva pagini scrise, asa ca eu iti voi lasa ideul meu pe mesenger, si putem vorbi acolo. Daca ai casti si microfon va fi si mai simplu. O zi buna in continuare

Comment

Parerea mea e ca ar fi mai potrivit un compressor mecanic. Cauta la Kleemann , acolo au kit-uri de compresoare ,inclusiv pentru cls 500, daca iti montezi acel kit puterea o sa creasca pe undeva la 435-450 hp. Daca tot esti nemultumit ii mai pui o butelie de NOS cu shot-urile de 100-150 de cai, si o sa obtii o bestie de 550-600 hp capabila de 11,6-12 sec pe 1/4 mile. Mult succes!

Comment

La asa un motor de 5000 si 300 de cai nu stiu de ce itzi mai faci de lucru sa-i pui si turbina.Vrei sa te iei la intrecere cu avioanele sau de ce esti nemultzumit?,oricum bafta sa-zti gasesti ceea ce cautzi si bineinteles la un pretz cat mai mic, doar, dupa cum ai precizat si tu mai sus sa nu ti-o faci sa-tzi para rau dupa aia ca tzi-ai facut-o cu mana ta.Succes

Comment

De acord cu Paul !
                            `87 W126 EX 420 SE - NOW 250D + WEBASTO - GENERALUL - sold

now - bicicleta !

0744 239 949

WEB
                            http://garajautodiag.blogspot.com

Comment

Originally posted by paul1983 View Post
                              La asa un motor de 5000 si 300 de cai nu stiu de ce itzi mai faci de lucru sa-i pui si turbina.Vrei sa te iei la intrecere cu avioanele sau de ce esti nemultzumit?,oricum bafta sa-zti gasesti ceea ce cautzi si bineinteles la un pretz cat mai mic, doar, dupa cum ai precizat si tu mai sus sa nu ti-o faci sa-tzi para rau dupa aia ca tzi-ai facut-o cu mana ta.Succes
                              Sincer in momentul asta as vrea sa te contrazic, dar, iti multumesc cred ca ai dreptate in ceea ce spui, am cautat am analizat si cred ca vorba si lui Diesel este mai bine asa. Va multumesc tuturor pentru sfaturi si sper sa va pot fi si eu de ajutor asa cum imi santeti si voi mie.

Multumesc tuturor!

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF