Buna, am un CLK200 motor-130 cp; 2000cc; an 1999, are si instalatie GPL. Uneori cand trec pe gaz( instalatia este secventiala, intra pe gaz doar la 80 grade temperatura motor),imi da niste rateuri (explozii) si se zgaltaie masina de se uita lumea ca la circ nu ca la CLK. Mai are aceleasi simtome si cand vreau sa plec de pe loc; o gaseste o zbantaiala de ma ia la semafor si trabantul. Mentionez ca are aceleasi simtome si pe benzina dar sunt mult mai rare. Dar la drum intins,pe autostrada merge struna, pe GPL, parca mai fasneata decat pe benzina. Toate problemele enuntate mai sus se petrec doar in oras cand se merge cu viteza a-I si a-II-a sau in a III-a,a IV-a si a V-a si motorul e oarecum subturat. "Mesterii" cu care am discutat mi-au recomandat schimbarea debitmetrului, zis si facut, nici o schimbare. Apoi mi s-a spus ca am o bobina de inductie arsa, am schimbat si bobina dar degeaba. Dupa o perioada la verificarea pe tester, imi da bobina arsa din nou.
Debitmetru si bobina sunt aftermarket, iar instalatia GPL marca BRC- GENIUS( italiana cred) nu are nici o revizie deoarece nu am gasit pe nimeni care sa aiba mufa pentru verificarea si reglarea instalatiei. Ma poate ajuta cineva cu un sfat?
Debitmetru si bobina sunt aftermarket, iar instalatia GPL marca BRC- GENIUS( italiana cred) nu are nici o revizie deoarece nu am gasit pe nimeni care sa aiba mufa pentru verificarea si reglarea instalatiei. Ma poate ajuta cineva cu un sfat?
Comment