Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

! Problema sistem climatizare w209

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • ! Problema sistem climatizare w209

  Salutare,

  De cand au scazut temperaturile, in habitaclu a inceput sa se emane un miros ciudat ce vine odata cu pornirea caldurii. Pe timp de vara sau cand temperaturile sunt mai ridicate acest fenomen nu se produce.

  Problema apare exclusiv cu aerul pornit dupa ce se incalzeste motorul sau cand mergi mai turat si automat se degaja mai multa caldura.

  Nu pare sa fie neaparat o problema de igineizare a instalatiei. Altfel s-ar fi sesizat mirosul si pe timp de vara cand AC-ul este rece.

  Un sfat pentru solutionarea problemei sau recomandarea unui service specializat unde as putea face o constatare mi-ar fi de mare folos.

  Mersi.

 • #2
  Salut..
  Din experienta "pa persoana fizica" vorba cuiva , pot sa spun ca "mirosul" caldurii difera de la masina la masina fara a fi neaparat o problema in sine !!Mirosul caloriferului incins, a tubulaturii, a plasticului din bord poate diferi in functie de masina si de persoana...Clar nu are nici o legatura cu Ac-ul care nu incalzeste , motiv pentru vara nu e ca iarna..
  Acum verificari simple ar fi filtrul de polen(habitaclu) sau eventual scurgerile sa nu fie infundate si sa fi ramas apa pe acolo...Nu e nevoie de service specializat se pot face simple verificari...
  De vazut, ca nu cumva "mersul turat" sa nu coincida cu scapari de gaze de la sistemul de evacuare, sau cu scurgeri de ulei/antigel care sa dea acel miros....O verificare simpla a lichidelor si a sistemului de evacuare ar fi destul zic eu...Stima.
  Mercedes Sprinter ( Stela ) 316 cdi , 2005,"fosta" !
  Mercedes Sprinter (Steluta) 318 cdi, 2009,mariaj incheiat de curand.cu satisfactie!
  Mercedes Sprinter (Blacky)319 cdi,2012 !
  SC.Arm Logistics S.R.L Galati - Transport marfa Romania-Belgia 1,4 t,cu asigurare Cmr/Transport auto-moto pe platforma / Cristi Nazarov 0722525076 / arm_logistics@yahoo.com / nazarovcristi@gmail.com
  https://www.facebook.com/pages/Trans...4975727?ref=hl

  Comment


  • #3
   Am mers pe ideea scurgerii de antigel dar nu am constatat (inca) pierderi ale lichidului. E un miros totusi destul de intens care apare doar atunci cand incepe caldura sa se emane. Ma gandeam sa nu fie vreo scapare a lichidului pe la calorifer si sa se evapore in habitaclu.

   Comment


   • #4
    Ai incercat ceva mai simplu ?
    Un schimb de filtru de polen ? Sa incerci si un tratament. din ala de eliminare a mirosurilor ?

    Mie de fiecare data in sezonul
    rece apareau mirosuri “deosebite “ mai ales toamna cand e vremea umeda cu ploi.

    Comment

    Working...
    X
    Logan | Dacia Logan |Anulare DPF