Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Probleme cu racirea ?

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Probleme cu racirea ?

    Salut tuturor,

    Am si eu un CLK 200 aspirat natural din '98. De curand mi s-a fisurat vasul de expansiune de pe radiator. Incidentul a avut loc dupa ce masina a mers in gol cam 20 min. , au iesit aburi de sub capota. Am mers la service si mi-au spus ca e defecta vasco-cupla (nu stiu daca am scris corect denumirea).Am luat alta vasco-cupla iar radiatorul l-am lipit pentru moment la o firma care se ocupa cu sudare plastic si prelucrare fibra de sticla. Urmeaza sa iau altul luna viitoare (de la dezmembrari e 300-400 lei, cu garantie sau unul nou e 800 lei). Problema e urmatoarea: dupa ce circul ziua cu masina, cand ajung acasa si opresc, se inchide totul sub capota, ventilatorul nu mai invarte, afara fiind cald, temperatura apei imi tot creste ( motorul fiind fierbinte mi se pare normal) si ajunge de la 80-85 cat are cand opresc pana pe la 100-110 grade dupa 10 15 minute, si din cauza acestei presiunii imi curge lichidul de racire ori pe unde a fost lipit ori pe la imbinarea dintre vasul de plastic si radiator nu stiu exact, oricum nu curge pe la furtunul de prea plin. Mentionez ca nu apar scurgeri in mers, sau daca vin acasa noaptea cand e rece afara.

    Intrebarea mea este: E normal sa nu se mai invarta ventilatorul dupa ce opresc motorul? sa stiu daca trebuie sa inlocuiesc doar radiatorul sau trebuie sa mai verific si alte lucruri? Are rost sa o duc la diagnoza, poate sa imi arate acolo ceva in aceasta privinta?

    Intreb pe sectiunea aceasta generala deoarece radiatorul meu e acelasi cu cel de pe modelele C180 C200 C220 pe benzina fara A/C modele W202 si pe E200 E220 fara A/C din aceeasi ani (aprox. 1997 - 2002).


    Radiatorul meu este modelul acesta
    Last edited by thegame05; 08-21-2009, 19:20 PM.

  • #2
    Binenteles ca e normal sa nu mai functioneze ventilatorul din moment ce motorul este oprit, iar temperatura apei este normal sa creasca, motorul este cald si ne mai fiind ventilat temperatura creste. Pierderea apei o ai din cauza ca ori nu ti-au lipit aia bine radiatorul ori vasul de expansiune, sau busonul radiatorului nu inchide bine! Sfat: dupa ce opresti masina la temperaturi ridicate nu o mai porni pana nu scade la 80 de grade, risti sa calesti motorul deoarece temperatura este prea mare si nu poate fi racit repede si in timp util iar functionarea la asemenea temperaturi duce la moartea motorului. Sper ca nu am gresit cu nimic. Toate cele bune!
    Last edited by stronger666; 08-21-2009, 19:48 PM.
    1982 Mercedes w123 240D
    1992 Mercedes w124 200D

    Comment

    Working...
    X
    Logan | Dacia Logan |Anulare DPF