Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Martor check engine aprins

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Martor check engine aprins

Salutare,

Astazi cand ma indreptam spre casa, surpriza...s-a aprins martorul check engine, motorul nu mai trece de 3000 turatii in orice viteza si nici nu mai trage cum ar trebuii. Masina este un clk 270 2006. Astept parerile voastre .

Multumesc !

Prea multe pareri fara rezultatul unei diagnoze nu prea putem da.In Bucuresti ai colegii MasterMario si Popeye_pmm pentru diagnoza cu Star!
    Diagnoza (cu Star C3&C4SD) si reparatii Mercedes in Italia.

Comment

Multumesc

Comment

update

Am descoperit ce are:

Fault code: P0102 - Mass or Volume Flow Circuit Low Input

din priceperea mea este posibil sa fie depitmetru de aer sau senzorul de la depitmetru ?

multumesc

Comment

Se cheama debimetru de aer.S-a testat pe Star sa se citeasca valoarea de aer aspirat?

Comment

Debitmetru !

Comment

Nu, nu s-a testat pe star, nu am gasit unul la indemana intr-un timp asa scurt , dar atat voi cat si alte persoane mi-au spus ca este debitmetru de aer. Mai intai il curat iar daca nu merge il voi schimba.

Multumesc tuturor
              Zi buna sa aveti

Comment

La debimetru nu ai ce curata cel mult il strici daca nui defect sau il strici de tot.Se inlocuieste direct.
                Debitul de aer aspirat il poti vedea si cu tester universal.

Comment

Update!

Am curatat/suflat astazi MAF-senzor + mufa si curatat/suflat filtru de aer, am sters eroare iar masina este in parametrii normali. Pentru cei care au aceeasi problema sfatul meu este sa nu il schimbe direct si mai intai sa il curete. Sa vedem acum cat o tine

Oricum va multumesc tuturor pentru sfaturi !

Comment

Working...
                  Logan | Dacia Logan |Anulare DPF