Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Revizie Tehnica si probleme cu incalzirea in scaune.

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Revizie Tehnica si probleme cu incalzirea in scaune.

Buna ziua,
    Am si eu niste nelamuriri legate de revizia tehnica la un mercedes Clk 200 Kompressor W209 1.8 benzina din 2004.
    As vrea sa stiu si eu ce ulei sa folosesc si cati litri pentru motor si cutie de viteze care este manuala.
    o alta problema este ca de ceva timp nu-mi mai functioneaza incalzirea in scaune. prima data nu mi-a functionat incalzirea de la scaunul soferului si acum si cel al pasagerului. tin sa precizez ca nu-mi merge decat incalzirea ,dar racirea merge( se aprind beculetele de la butoane ,albastre , dar cele rosii nu) . E posibil sa fie de la vre-o siguranta , daca da , unde as putea sa o gasesc.

La motor presupun ca il ai cel de 163 cp.Eu am bagat mobil 5w40.La motoarele astea Mercedes recomanda 5w40 indiferent de km masinii.
    Diagnoza (cu Star C3&C4SD) si reparatii Mercedes in Italia.

Comment

Ceau,

Ulei motor eu am pus 5W30 Motul, 5.5 L, si functioneaza fara probleme cu un consum de 0.6-0.8 L de la schimb la schimb (adica 10000Km).
      Pentru cutia automata eu am pus 6L (mai exact 5.8L) am notat model trebuie sa verific sa iti spun exact;pentru cutie manuala habar nu am.
      Daca vrei sa verifici sigurantele pentru problema cu ventilatia si incalzirea in scaune in partea stanga a bordului de pe locul soferului este un capac care il deschizi cu cheia mecanica al masinii (faci parghie) si acolo ai schema cu toate sigurantele masini si ce valori au cat si codul de culori.(Cel putin asa e la mine.)

Spor la treaba si bafta in rezolvarea problemelor.

Mercedes E200 / W211 - 2004
      Mercedes CLK 200 / W209 - 2003

Comment

Multumesc din suflet pentru raspunsuri baieti. Red_Bull eu am cutie manuala , am inteles ca la posesorii de masini care au cutie manuala nu trebuie sa pui o cantitate anume de ulei ( bagi ulei pana se umple cutia) este adevarat ? Nu vreau sa fac vre-o boacana ! Am tot cautat pe net (cat ulei anume sa bag in cutie ) dar nu gasesc pe nicaieri ...
        Multumesc inca o data pentru raspunsuri ...

Comment

Originally posted by bakkeroro1986 View Post
          Multumesc din suflet pentru raspunsuri baieti. Red_Bull eu am cutie manuala , am inteles ca la posesorii de masini care au cutie manuala nu trebuie sa pui o cantitate anume de ulei ( bagi ulei pana se umple cutia) este adevarat ? Nu vreau sa fac vre-o boacana ! Am tot cautat pe net (cat ulei anume sa bag in cutie ) dar nu gasesc pe nicaieri ...
          Multumesc inca o data pentru raspunsuri ...
          Salut,

Nici din greseala sa nu umpli cutia cu ulei si explicatia e una simpla uleiul NU poate fi comprimat altfel spus NU este comprehensibil adica nu poate fi comprimat ducand astfel la distrugerea angrenajelor interioare.In teorie se pune pana la mijlocul celei mai mici roti componente valabil pentru orice tip ansamblu cu roti dintate.
          Cauta sa vezi specificatii pentru cutie(sau joja de cutie, sau vizor,sau marker de umpelere sau orice semn de genu) sau macar cat scoti tot atat pui la loc dar nicidecum nu o umpli ochi.
          Poti pur si simplu sa intrebi la Mercedes platesti o constatare si intrebi baietii de acolo,daca nu stii pe nimeni acolo.

Numa bine.

Mercedes E200 / W211 - 2004
          Mercedes CLK 200 / W209 - 2003

Comment

Buna ziua !

"Comprehensibil" nu are nimic de-a face cu comprimarea... Inseamna doar "ceva ce se intelege usor".

Legat de cutie si de cat ulei are ea nevoie ca sa-si faca treaba corect, exista ceva ce se cheama buson de golire si buson de umplere. Cel de golire este intotdeauna in partea de jos a cutiei, cel de umplere este in lateral.

Un exemplu mai jos:

Cutie 717460.JPG

Incadrarea de sus (patrata) este busonul de umplere, cea de jos (ovala) este cel de golire.

Apropo, nici un lichid nu este compresibil. Iar umplerea unei cutii manuale peste masura sau de tot nu va duce la distrugerea rotilor/angrenajelor, ci in cel mai rau caz la plesnirea carcasei...

Dragos
            Last edited by Heavy D.; 01-28-2016, 09:59 AM.

Comment

Multumesc mult de tot baieti. Am rezolvat intr-un final si cu cantitatea de ulei care vine in cutia de viteze. 1.2 litri ( asa au spus cei de la service), atat intra in cutia manuala pentru W209 ,1.8 , 163 cp.
              O sa revin cu detalii imediat dupa ce fac revizia. multumesc mult pentru ajutorul acordat. o zi buna.

Comment

Working...
              X
              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF