Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Problem reglare scaune electrice

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Problem reglare scaune electrice

Buna ziua, sunt un proaspat posesor de clk200 komp si problema mea e legata de reglarea scaunelor tin sa mentionez ca spatarul si tetierele le pot regla, si pe inaltime merg reglatr dar inainte si inapoi nu, cel din stanga mi-a mers aseara odata si dup aia iar a decedat. Cand incerc sa il reglez se aude un click sub scaun ( probabil vreun releu). Cineva care a mai intampint problema asta daca ma poate ajuta sau cineva care se mai procepe ...ar fi minunat, as ramane recunoscator.

Si inca o intrebare, in dreapta scaunului soferului am vreo 4 butoane care se dau in fata spate stanga dreapta dar nu am reusit sa imi dau seama la ce folosesc, are careva idee?

eu am problema cu controlerul electric de la scaunul din dreapta, rezolvarea la mine e sa gasesc controlerul la un srot la un pret "rezonabil"

Comment

Macar e bine ca stii de unde e problema, la mine cred ca nu scap fara sa dau scaunele jos. Reglajele din partea dreapta de la scaunul soferului stii cumva ce e cu ele(cele dintre consola centrala si scaun)? Ca nu am reusit sa imi dau seama ce e cu ele)

Trimis de pe al meu Orange Reyo folosind Tapatalk

Comment

Working...
      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF