Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Problema cv w208

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Problema cv w208

Va salut!
    Am si eu o problema la un clk200 w208 automat (cutie 722.6) . Dimineata, cand motorul este rece, masina trepideaza la fel ca un diesel, iar daca plec cu ea nu-mi schimba din treapta 1 in 2 decat dupa cca 1 minut. Din treapta 2 in 3 iarasi dupa 1 min. Dupa incalzire schimba perfect, fara trepidatii. Mentionez ca pe timpul verii nu facea asa. Am fost la mecanic care mi-a spus ca trebuie schimbat convertizorul. Uleiul in cutie si convertizor a fost schimbat acum 2 ani jum, de cca 40.000 km. Am pus Mobil 1 atf 134. As vrea sa va cer parerea cu privire la ceea ce trebuie sa schimb, poate o mai fost cineva in situatia mea.

Multumesc

Eu am inteles de un mecanic foarte bun, ca daca schimbi uleiul din cutie cu unu de calitate, rezolvi toate problemele legate de cutia de viteze

Comment

Eu am alta problema pe perioada sezonului rece...in sarcina in viteza a 2-a cand e rece cu precadere, pierd din putere brusc in timpul asta de fapt eu accelerez, imi da o bubuitura pe evacuare si pe urma pleaca in tromba, tot in viteza a 2 fiind, schimb a 3-a si mi imi mai ia din putere atunci cand o accelerez mai tare spre a 4-a.

Comment

Se pare ca ai mai multe probleme, nu numai cutia. Rateul ala de care zici tu nu-ti da de gandit? Ai fost la o diagnosticare cu STAR-ul? Cauta unul si spunei baiatului tot ce face masina. Copieaza codurile defectelor si posteazale aici, poate cineva se indura si-ti va spune ce probleme ai.
        Revizii si reparatii instalatii climatizare auto si casnice.
        Reparatii frigidere, congelatoare, lazi si vitrine frigorifine.
        Onorez comenzi si in Bucuresti
        Tel. 0736375626 Marian

Comment

Am rezolvat problema odata cu schimbarea uleiului in cutie

Comment

Working...
          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF