Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Probleme la pornire..si in mers

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Probleme la pornire..si in mers

    Buna ziua am si eu 3 probelemute la w208 de 141 kw
    1.Dimineata cand il pornesc...astept sa scada relantiul si plec...daca il accelerez imi da in (Nas-se inceaca)dupa care isi revine dupa 30 de sec si merge brici...!
    2.Cand mer pe autostrada..am am piscat mai mult de cat trebuie...si undeva la 200 km/h-220 km se intrerupe nu merge mai mult...si trebuie sa incetinesc...
    3.Nu mai trage...si cand opresc motorul...si il repornesc merge brici...AJUTATI_MA si pe mine va rog...

    Piese schimbate ...bujii NGK...am curatat clapeta de accel...acuma..ramane sa curat si debimetrul..dar nustiu cu ce...dati-mi un sfat de spray...astept pareri...!!!Va multumesc mult..!!

    Id:yo_neabest@yahoo.com
    fb:Nea Crystyan

  • #2
    Debitmetrul... se curata , de obicei, cand esti sigur ca e incarcat de praf, se curata cu un spray de curatat contacte electrice. Se poate ca in urma procesului de curatare sa se deterioreze astfel ca, in loc sa repari, mai tare strici... tu decizi. De obicei putine debitmetre curatate au avut viata lunga in continuare. Incearca o diagnoza , la cineva care stie cu ce se "mananca" o testare, si dupa aia vezi ce nu merge cum trebuie. EX: mai poate fi o cauza a celor mentionate de tine si fisele bujiilor si/sau bobinele... ele pot avea o uzura , ce la turatii mari , nu mai pot lucra in parametri.
    200 CLK; 1998cc; 100Kw;

    Comment


    • #3
      Pai... am facut diagnoze de m-am saturat... eu am sa incerc sa schimb fisele... si dupa o sa revin cu un rasp...
      Last edited by Zeus; 09-16-2013, 21:02 PM.

      Comment


      • #4
        Diagnoza star..

        Originally posted by Crystyan_CLK View Post
        Pai... am facut diagnoze de m-am saturat... eu am sa incerc sa schimb fisele... si dupa o sa revin cu un rasp...
        Aceeasi problema am avut-o si eu cu un w210 e280 v6...dupa ce l-am cumparat seara am calcat-o putin mai tare sa ii iventariez herghelia...pana pe la 190...nici o problema cateva zile pana am incercat un kick-down de la 100 la 150...si mi-a taiat toata puterea de am ajuns inapoi la 80km/h,oprit motor 10 sec dupa care nimic in neregula...
        Am pus starul pe ea,curios..nimic legat de debitmetru desi aveam aceeasi problema cand aveam nevoie de o acceleratie mai de bun simt sa zic asa...sfatul meu este ca imediat ce isi face ea de cap sa pui in 10-15 min max starul pe ea,cel putin mie asa mi-a aparut eroarea P0173 si singura varianta de durata este un debitmetru nou.Succes si tinene la curent cu rezolvarea problemei

        Comment


        • #5
          Legat de diagnoze...

          Diagnoza o face un mecanic numai cu star sau cu un program universal dar bine pus la punct...majoritatea mecanicilor folosesc BOSCH si se dau mari ca pot citi orice autoturism....dar eu am nevoie nevoie de 2 saptamani de cautati indelungate pana sa gasesc un mecanic cu aparatura ok,culmea,un pusti de vreo 19 ani care face practica la VW dar foarte pasionat de ceea ce face,desi este fan VW am lucrat cu el cot la cot la w210-le meu si mi-a placut cu cata grija si rabdare mi-a facut niste treburi pe la masina..o voi posta si eu in alt topic in viitorul apropiat...spun doar ca doar cu acei 204 caluti ai mei am ajuns la 240km/h pe gps....dar masina tinuta sub observatie ''STAR'' fiecare weekend

          Comment


          • #6
            mda..mie mi-a zis un mecanic din italia..ca ar fi bobinile...sincer eu nustiu ce sa mai cred)) ma impusccc))o sa merg sa iau bobine si debimetru de la un prieten..de pe un 230 sper sa fie bune..ca al meu e 200!!

            Comment


            • #7
              Originally posted by Crystyan_CLK View Post
              mda..mie mi-a zis un mecanic din italia..ca ar fi bobinile...sincer eu nustiu ce sa mai cred)) ma impusccc))o sa merg sa iau bobine si debimetru de la un prieten..de pe un 230 sper sa fie bune..ca al meu e 200!!
              Incearca mai intai cu debitmetrul..este si cel mai usor de schimbat..insa iti doresc sa nu fii nevoit sa stergi eroarea din ECU...eu la mine s-a vazut schimbarea imediat.Te-as sfatui totusi sa gasesti un mecanic bun cu aparatura adecvata mercedes si in felul asta vei scuti mult timp nervi si eventual banuti

              Comment


              • #8
                Daca scot borna la baterile..eu cred ca nu mai da eroare...
                Last edited by cutaresku; 09-19-2013, 13:19 PM.

                Comment


                • #9
                  Ti-am mai editat un post, citeste regulile casei.
                  https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

                  Comment


                  • #10
                    Pai nu vad unde am gresit,nu am jignit pe nimeni!

                    Comment


                    • #11
                      Originally posted by Crystyan_CLK View Post
                      Pai nu vad unde am gresit,nu am jignit pe nimeni!
                      Pai nu vezi pentru ca nu citesti regulile de postare. Le gasesti la semnatura mea.

                      https://www.clubmercedes.ro/forum/ha...676-regulament

                      Pentru functionarea corespunzatoare a conturilor si pentru evitarea blocarii acestora, va rugam sa NU mai folositi adrese de email yahoo.
                      Va rugam sa le schimbati din User Settings.

                      Comment


                      • #12
                        Salut,am revenit dinou cu noutati,am depistat de ce se inceca masina!
                        Era din cauza debimetrului,l-am curatat,l-am pus inapoi si masina merge perfect nu mai da in nas nu mai face nimica,merge ca unsa!!!Deci in cazul meu a fost Debimetrul!!

                        Comment


                        • #13
                          Sa te bucui de ea....

                          Originally posted by Crystyan_CLK View Post
                          Salut,am revenit dinou cu noutati,am depistat de ce se inceca masina!
                          Era din cauza debimetrului,l-am curatat,l-am pus inapoi si masina merge perfect nu mai da in nas nu mai face nimica,merge ca unsa!!!Deci in cazul meu a fost Debimetrul!!

                          Ma bucur pentru tine ca ai rezolvat-o si poti sa te bucuri de toti calutii de sub capota.Sfatul este sa pui banuti la pusculita si sa iti iei in viitorul apropiat un debitmetru nou,undeva la 250 euro,un debitmetru curatat nu se stie cat te duce si sa nu te lase cand iti este lumea mai draga....Aaaa..si cauta un mecanic cu aparatura necesara pentru un Mercedes altfel vei bajbai mereu pana vei gasi problema,e vorba de bani,timp si nervi.Succes

                          Comment


                          • #14
                            Originally posted by Marian_Chirila View Post
                            Ma bucur pentru tine ca ai rezolvat-o si poti sa te bucuri de toti calutii de sub capota.Sfatul este sa pui banuti la pusculita si sa iti iei in viitorul apropiat un debitmetru nou,undeva la 250 euro,un debitmetru curatat nu se stie cat te duce si sa nu te lase cand iti este lumea mai draga....Aaaa..si cauta un mecanic cu aparatura necesara pentru un Mercedes altfel vei bajbai mereu pana vei gasi problema,e vorba de bani,timp si nervi.Succes
                            Da,multumesc pentru sfaturi,nou o sa-mi iau la prima figura pe care o s-o faca,sincer la mecanici merg numai sa-mi reseteze eroare din Ecu,restu ma descurc eu,m-am lamurit si cu mecanicii si cu testele lor si cu tot,acuma eu al 180000 km o sa-i pun si un set de fise noi sa fie treaba buna si debimetru daca o sa ma supere il schimb imediat!!Salutare si numai bine la toata lumea!!

                            Comment

                            Working...
                            X
                            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF