Salutari tuturor..am si eu o mica/mare problema cu clk'ul.Am pe bord srs aprins si la tester imi zice despre centuri..ceva gen resistence to high?!la centurile fata si la cele doua din spate in care vine bagata centura.Mecanicul zice ca au un fel de modul/sensor si la impact ala se duce si necesita schimbarea centurilor..mentionez ca masina a suferit o lovitura in spate.Nu se poate face nimic altceva ca sa nu mai schimb centurile?ele functioneaza normal nu sunt blocate si nu a fost nici un airbag sarit
Si inca o intrebare legata de cutie..fiind prima mea masina automata,cand sunt in D si tin frana are mici vibratii si turatia scade cu 50-100rpm iar daca o trec pe N turatia creste cu 50-100rpm si nu mai are nici o vibratie..e normal asa ceva ?am mai condus un a4 automat si nu avea nici un fel de vibratie cand era in D si cu frana apasata.Multumesc
Si inca o intrebare legata de cutie..fiind prima mea masina automata,cand sunt in D si tin frana are mici vibratii si turatia scade cu 50-100rpm iar daca o trec pe N turatia creste cu 50-100rpm si nu mai are nici o vibratie..e normal asa ceva ?am mai condus un a4 automat si nu avea nici un fel de vibratie cand era in D si cu frana apasata.Multumesc