Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

faruri la w 208

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• faruri la w 208

va salut
    am o problema care din cate stiu e destul de raspandita la w 208.din cauza varstei se opacizeaza lentilele din plastic de la faruri
    stie cineva daca se gasesc de inlocuit aceste lentile?
    ca peste tot am gasit doar faruri cu totul.
    in alta ordine de idei, unde gasesc becul de pozitie si frana, dat fiind ca are soclul ala ciudat? trebuie neaparat de la reprezentanta luat?
    va multumesc, Catalin

Aceiasi problema o am si eu, am incercat sa le polishez cu pasta ce se gaseste prin supermarket-uri, Xerapol (40 lei) insa nu am reusit sa obtin un rezultat bun (posibil sunt matuite si pe interior sau murdare). Combinat cu bec xenon.. lumineaza prost.
    Lentile nu am gasit, in schimb sunt faruri cu lupa, noi, la ~280 euro perechea, mai multe modele. Probabil o sa ma indrept spre solutia asta.
    W208 CLK200Kompressor 722.6 Avantgarde Designo
    W163 ML 55 AMG 2001
    W163 ML 55 AMG 2002
    W164 ML 320 CDI
    W251 R350

Comment

Dacă becul de poziţie şi frână e la fel ca cel de la w210 (varianta cu picioruşele dispuse la 120 grade, nu diametral opuse cum sunt majoritatea) găseşti la orice magazin de piese auto care se respectă (eu am găsit la CICLOP, cred că este şi în Bucureşti).

Polişarea farurilor e cel mai bine să o faci cu maşina. Nu se compară cu ce faci acasă (părerea mea). E foarte mult de muncă ca să le faci manual, şi nu cred că reuşeşti să şlefuieşti la fel de bine şi uniform ca maşina. Plus că de obicei pasta folosită de cei care se ocupă e mult mai bună decât cea găsită în comerţ. La mine w210 farurile chiar arată mult mai bine după.
      ...

Comment

Da, becurile de pozitie sunt cele cu picioruse dispuse la 120 grade.
        Fiindca unul din socluri la mine era usor crapat, am reusit sa inghesui totusi bec cu picioruse diametral opuse, insa NU RECOMAND SA FACETI ASTA!!! Oricum cred ca din cauza becurilor de proasta calitate imi afiseaza in bord eroare de bec cand aprind pozitiile, desi becurile se aprind.

Polisarea am facut-o cu o pasla care se monteaza in bormasina, dar se vede ca geamul este imbatranitasau murdar si pe interior.
        W163 ML 55 AMG 2001
        W163 ML 55 AMG 2002
        W164 ML 320 CDI
        W251 R350

Comment

Exista si becuri de pozitie ce nu dau eroare....

Comment

Probabil ca cele ce le-am montat eu sunt niste chinezarii care nu consuma suficient curent incat sa fie sesizate drept consumator pe circuitul de iluminare.
            Aveti cumva o recomandare de becuri bune si unde s-ar gasi ?
            W163 ML 55 AMG 2001
            W163 ML 55 AMG 2002
            W164 ML 320 CDI
            W251 R350

Comment

Eu intre timp am schimbat farurile cu unele DEPO cu lupa iar noile becuri de pozitie sunt din cele mai populare tip W5W.
              Legat de eroarea de bec, este posibil sa fie din alta cauza: observ ca am un bec (cel putin) la ceasurile din bord care uneori nu se aprinde, la fel unul la climatronic si cel de la bricheta care este ars.

Are cineva idee care sunt becurile legate la acest circuit care verifica consumul becurilor ?
              W163 ML 55 AMG 2001
              W163 ML 55 AMG 2002
              W164 ML 320 CDI
              W251 R350

Comment

Cel de la bricheta nu iti da eroare sigur.
                Oricum, becurile de interior nu iti dau eroare in bord, caci se presupune ca le observi singur cand se ard.
                Mercedes CL 200 Kompressor
                Mercedes C 180 Kompressor

Diamonds are forever. Mercedes-Benz is working on it.

Comment

La w210 (care bănuiesc că e foarte asemănător cu w208), eroare de becuri din bord apare numai de la luminile exterioare. Verifică cu atenţie următoarele:
                  • becurile de poziţie (faţă / spate)
                  • stopuri frână (vezi că pe spate sunt aceleaşi cu becurile de poziţie, e un bec cu 2 filamente)
                  • becurile de la iluminare număr spate (eu aveam unul ars şi mi-a luat 2 săptămâni să mă prind că de la el e eroarea)
                  • proiectoare de ceaţă

Toate becurile dau eroare numai atunci când le aprinzi.
                  ...

Comment

Salutare, la al meu w208, am arse becurile de la aerul conditionat, si anume de la rotitele din stanga, cea care mareste puterea ventilatorului si cea care regleaza nivelul de caldura pentru partea stanga a masinii. Stie cineva cum pot demonta si inlocui becurile arse, fara sa stric nimic la demontarea panoului si cred ca si a rotitelor respective?
                    200 CLK; 1998cc; 100Kw;

Comment

La mine eroarea apare cand aprind pozitiile.
                      Am verificat toate becurile la exterior, nu am nici unul ars:
                      • pozitii fata stanga/dreapta
                      • pozitii spate stanga/dreapta (se aprind doar cele de pe aripi, cele de pe capacul portbagajului nu se aprind - si alea sunt pozitii? sau doar ceata?)
                      • cele doua lampi numar spate

Cum putem altfel depista problema? Unde sa inserez un ampermetru sa masor, pe vreo siguranta..?
                      W163 ML 55 AMG 2001
                      W163 ML 55 AMG 2002
                      W164 ML 320 CDI
                      W251 R350

Comment

Ai cumva led-uri puse pe unul din bec-uri? Sau dă vreunul semn de bătrânețe?

Alea de pe portbagaj sunt pentru ceață la w210, nu se aprind odată cu pozițiile.
                        ...

Comment

Acum am leduri "fara eroare / can-bus decoder " puse si pe becurile de pozitie si pe lampile de la numarul spate, dar eroare dadea si cand aveam becuri normale halogen..
                          W163 ML 55 AMG 2001
                          W163 ML 55 AMG 2002
                          W164 ML 320 CDI
                          W251 R350

Comment

Working...
                          X
                          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF