Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

schimb ulei

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• schimb ulei

cla-ul meu are 1an , la 15.000 km am facut primul service cu schimb ulei ,dupa inva vreo 5000km facuti imi zice ca e timpul sa merg la service pt schimb ulei , e normal ?

Are un an la tine sau ai luat-o de noua? Revizia facuta in reprezentanta?
    Cauta sa dai cat mai multe detalii cand postezi si repecta regulile de postare. Daca masina e cumparata de noua stunci adreseaza-te direct reprezentanteri. Sigur ai garantie.
    Daca nu poate nu a fost resetata perioada de service sau ceva nu s-a facut corect.
    Oricum totul incepe cu o diagnoza la masinile astea noi
    E220 cdi W210, 2001

E320 W210, 1997
    C180 W202, 1994
    W123 200D, 1978 cu inima de W124

Romani 2:4 ...nu vezi tu ca bunatatea lui Dumnezeu te indeamna la pocainta?

Comment

Cauta sa dai cat mai multe detalii cand postezi si repecta regulile de postare. !!! chiar nu inteleg ce am gresit , ce nu am REPECTAT

Comment

Regula pe care nu ai respectat-o este scrisul cu litera mare. Nu sunt moderator dar tinem cu totii la un forum curat si un scris inteligibil (nu spun ca al tau ar fi fost neinteligibil).
        Cu cat esti mai structurat in prezentarea problemelor cu atat e mai simplu sa primesti un raspuns. Poti posta o poza cu ce iti arata bordul si cat mai multe detalii.
        Sper sa se rezolve usor problema.
        De la ultimul schimb cat timp a trecut?
        E220 cdi W210, 2001

E320 W210, 1997
        C180 W202, 1994
        W123 200D, 1978 cu inima de W124

Romani 2:4 ...nu vezi tu ca bunatatea lui Dumnezeu te indeamna la pocainta?

Comment

Am o intrebare, la cati km trebuie schimbat uleiul si filtrele? pt ca am luat din germania un CLA 200d anul trecut si am facut prima revizie in romania la reprezentanta(Mercedes Benz) si a trecut un an dar n-am facut decat 8000 de km, cred ca au pus setare service la un an. Acum imi apare service A7 pe bord.

Comment

Working...
          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF