Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

cl 600 2004

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • cl 600 2004

  Sal.,ce sfaturi imi puteti da despre aceasta masina?
  Are 130000km unic proprietar, cumparata din Romania in 2004, vreau sa o cumpar suntem in tratative.
  Multumesc.
  Last edited by Carmine; 10-14-2011, 21:05 PM. Reason: Gramatica precara.

 • #2
  Care masina?
  https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

  Comment


  • #3
   Originally posted by reyes View Post
   sal,ce sfaturi imi puteti da despre aceasta masina?
   are 130000km unic prop,cumparat din rom in 2004, vreau sa o cumpar suntem in tratative.
   ms
   Nu-mi place culoarea.

   Si din ce vad in poze nici jantele alea nu dau bine ...
   Pasionat w124 : Mercedes w124 blog

   Comment


   • #4
    Merita toti banii...go for it

    Comment


    • #5
     Autovit.ro este cel mai mare site de anunturi auto din Romania. Aici poti gasi mii de anunturi cu masini noi si second hand de vanzare.


     Presupun ca se refera la masina asta! Mestre, am o mare rugaminte, cand postezi ceva, incearca sa fii cat mai coerent. Din ce ai scris mai sus, se intelege ca ai fi vrut sa pui si un link, ceva despre masina.

     Sa revenim la obiect... Masina pare cinstita. Din poze singurul lucru ce pare oarecum ingrijotator este amortizorul de pe dreapta spate. Posibil ambele amortizoare sa fie duse. Ca plusuri, insa, pot mentiona motorul M275 (mai bun decat 600-le vechi, M137), navigatia mare cu DVD, interiorul impecabil. Incearca sa afli, de asemenea, de ce are faruri de model vechi (asa mi se par mie). Daca a fosl lovita superficial, nu ai de ce sa-ti faci grija. Cel mai bine, da o fuga pana la Galativille si vezi despre ce e vorba. Vorbeste cu Mastermario71 si roaga-l sa vina la tine cu testerul.

     Comment


     • #6
      vroiam sa aflu o parere, in general, despre model,in speta cl600-an 2004, asta e motivul pt care nu am pus o poza.
      ms, pt sfat,folositor.in privinta farurilor,ai dreptate,si eu am obs acest aspect.prop spune k masina nu a avut probleme si ca sta in garaj de aprox 1 an juma.ramane sa merg la fata locului sa ma conving,numai k omul bate campii cu pretul.in fine...ms

      Comment


      • #7
       Daca este vorba de un cl alb cu numere de spania din galati

       Originally posted by reyes View Post
       vroiam sa aflu o parere, in general, despre model,in speta cl600-an 2004, asta e motivul pt care nu am pus o poza.
       ms, pt sfat,folositor.in privinta farurilor,ai dreptate,si eu am obs acest aspect.prop spune k masina nu a avut probleme si ca sta in garaj de aprox 1 an juma.ramane sa merg la fata locului sa ma conving,numai k omul bate campii cu pretul.in fine...ms
       Daca este vorba de un cl alb cu numere de spania din galati mai bine renunta ca si au batut joc de el o groaza de samsari din 2010 in Braila si poi Galati.

       Comment

       Working...
       X
       Logan | Dacia Logan |Anulare DPF