Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Vand W210T E200 Kompressor

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 4 (0 members and 4 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Hai cu fataaaaa. 7500 iepuroi sa fieeeeeee.

Uppppp! Discutam frumos la pret pe cash!
    Last edited by Carmine; 04-01-2010, 21:22 PM.

Comment

Originally posted by cutaresku View Post
      Nu-i cumva asta care se dezmembreaza la Iashington:
      http://www.okazii.ro/catalog/3974621...asse-w210.html
      Este la Arad. Pe autovit am vazut-o astazi. Scuze off.topic
      Mercedes are prioritate din fabrica.

Comment

Doar 7500iepuroi? Eu fara 12-13000 nu as dao. Si eu am de vanzare un E290 tot kombi din 12/1996 si nu imi permit sa o las sub 7000.Daca nu apucam sa o iau acum un an si jumatate ti-o cumparam eu. Taicamiu are una asemanatoare cu a ta la culoare si pe langa dotarile tale are motoru de 2996cmc cu 177CP, klima automata, parctronic, jante 16', piele, incalzire in scaune si l-a costat 10000euro acum un an. Primul proprietar in romania. Parerea mea prea ieftin pentru asa bijuterie. Daca nu vrei sa scapi de el urgent mareste pretul si mai tine-o.

Comment

Multumesc de aprecieri. Vreau sa-mi iau o masina de teren si din cauza asta vreau sa o vand. Nu ma grabesc si nici nu accept schimburi cu alte turisme de oras. Am inceput sa prind gustul drumetiilor montane si ma mananca.
          Stiu ca nu mai are pret. Pe mine in octombrie 2008 m-a costat cu adus, inmatriculat si toate cele, aproape 11.000 euro. Asta este viata! Asteptam si pana atunci ne ingriijim de ea asa cum se cuvine.

Comment

Up! Asteptam in continuare propuneri si variante!

Comment

Nu te tenteaza the dark side?
              Am un e46 328i brici, inmatriculat, masina de familist grabit . Piele, clima, electric, jenti 17", etc.
              Imi trebuie ceva mai mare (2 copii, droaie de bagaje). Da-mi un PM daca esti interesat.

Comment

7000 euro negociabil!!!

Comment

Hai sus cu nemtoaica!

Comment

Iti doresc multa bafta la vanzare, cred ca face toti banii ..........chiar daca este CRIZA..........deh ce sa i faci Mertu este fiabil dar nu si permit toti sa l intretina chiar daca si l ....... DORESC.

Comment

6990 euro!!!

Comment

Daca apucam sa vand baba mea ti-o cumparam eu, la banii astia este super oferta. Eu am un E290 Kombi fabricatie 12-1996.Am multe promisiuni sa il dau cu 7000 dar toti se mai gandesc, impozitul este devina.Cu consumul cum sta la drumuri lungi si cu o viteza de peste 100km/h? Bafta la vanzare...

Comment

Salut,

Pana in Turcia si inapoi, 2600 km, cu 4 pasageri si bagaje full consumul a fost de 8.5 la suta.
                          Pana la mare si inapoi, 500 km, pe autostrada peste 130 km/ora consumul a fost de 8.1 la suta. Fata de consumul dat de fabrica este mai mare cam cu 700 ml datorita cauciucurilor pe 18 toli. In rest...admirabil!

Oricum daca nu o dau pana pe 15 iunie, la un pret in jur de 7000 euro nu o mai vand.
                          Stiu ce masina am, cati bani am bagat in ea ca sa arate si sa functioneze asa. Si asa la pretul asta este o bataie de joc. Dar asta este viata. Am o problema cu kilometrii. La telefon nimeni nu ma crede ca sunt reali. Cand ne intalnim si o vede, imi da dreptate.

O seara buna.
                          Last edited by Renegate; 05-13-2010, 23:22 PM.

Comment

Salutare! Valabil in continuare!

Comment

Hmmm, treaba cu km e emblematica, din pacate, noua. Si a mea are 105k la fel de in- sau ne-credibili pentru multi. Diferenta este ca eu nu o vand, ceea ce-ti recomand si tie. 7000 cat ai lua pe ea inseamna un concediu si o renovare de baie. Si ramai fara o baragladina de care s-ar putea sa-ti para rau ulterior.
                              Oricum, succes!
                              https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

Salut,

Ai dreptate. Numai ca nu intotdeauna se intampla asa cum vrem noi. Sper sa-mi rezolv problemele pana pe 15 iunie si masina sa ramana la mine in ograda. O zi buna.

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF