Bună ziua tuturor.
Se vinde minunea la PREȚ FIX ! 6900 roni.
NU FAC PROCURĂ, mașina va fi trecută pe noul proprietar.
Rog insistent să nu intrăm in negocieri de prost gust (cum din păcate mi s-a mai întâmplat)
Se poate si la schimb pe un aparat foto din gama profesionistă, in stare foarte bună.
Preferabil Canon.
Accept si Nikon.
Începem cu realitatea:
E timpul să ne despărțim.
Mașina a fost înmatriculată în Germania în 2003, în stare bună din anumite puncte de vedere, mai puțin bună din altul
Dar cele bune:
Motor de 2 litri = impozit mic (cam 200 roni/an)
Automată – pentru traficul urban, mie îmi pare mult mai confortabilă.
Combi, portbagaj enorm, mai ales dacă rabatați bancheta din spate
Gazul este înscris în pașaportul tehnic (40 litri, ajunge cam pentru +- 250km la drum lung) și este montat pe lateral pentru a nu se pierde din flexibilitatea portbagajului. A costat cam 800 euro instalarea.
Nu consumă ulei
Merge bine la gaz, la benzină rupe strada (dar și buzunarele)
Airbag-uri față și laterale
Culoarea: Vișiniu. În dependență de soare se schimbă ușor
Roți de vară încă bune.
Portbagaj enorm desigur, are și o plasă de protecție care se ridică în tavan atât în starea normală de funcționare cât și atunci când bancheta din spate este rabatată.
Bateria este aproape nouă,
Tempomat (cruise control)
Trapă (e etanșă dar nu știu dacă mai e funcțională)
Aerul condiționat funcționează bine.
Senzori parcare funcționali atât in față cât și pe spate
Euro 4 in acte
Cele mai puțin bune:
Motor de 2 litri cu compresor = consum mare în oraș (De la 14 litri în sus, în dependență de modul de conducere). Are însă gaz și lucrurile devin mai line.
În afara orașului, surprinzător de bine pentru o mașină așa de mare (am făcut un calcul și pe gaz costurile sunt ca și cum ai merge cu 6.5 litri/sută pe benzină.
Rugina devine din ce în ce mai serioasă și cine o cumpără trebue să se apuce de prelucrat un pic, altfel cred că în curând va fi afectată structura de bază a mașinii. Momentan încă e ok din acest punct de vedere, dar nu mai durează mult cred. Pe caroserie în general va fi nevoie de un pic de efort.
Toba nu mai este cea cu catalizator. Până acum a trecut însă cu bine reviziile tehnice.
Parbrizul este în stare bună, cel original dacă nu mă înșel, dar are o mică lovitură (cu care merg de 5 ani fără să se fi mărit)
Kilometrajul nu poate fi dovedit decât prin starea mașinii. Eu am luat-o la 180.000 și interiorul arăta ca nou. De atunci am făcut cam 110.000 km (drumuri lungi în general) și încă starea interioară îmi pare foarte bună pentru vârsta ei. Nici măcar scaunul șoferului nu este afectat serios, în comparație cu alte mașini de 200.000km
Ce am mai schimbat la ea in ultimii 2 ani:
Uleiul de la cutia de viteze
Plăcuțe frana
Pompa de benzină
Arcuri suspensie spate
Filtrele de la gaz le-am schimbat acum 4 zile
Sănătate (o să fie totul bine!)
Se vinde minunea la PREȚ FIX ! 6900 roni.
NU FAC PROCURĂ, mașina va fi trecută pe noul proprietar.
Rog insistent să nu intrăm in negocieri de prost gust (cum din păcate mi s-a mai întâmplat)
Se poate si la schimb pe un aparat foto din gama profesionistă, in stare foarte bună.
Preferabil Canon.
Accept si Nikon.
Începem cu realitatea:
E timpul să ne despărțim.
Mașina a fost înmatriculată în Germania în 2003, în stare bună din anumite puncte de vedere, mai puțin bună din altul

Dar cele bune:
Motor de 2 litri = impozit mic (cam 200 roni/an)
Automată – pentru traficul urban, mie îmi pare mult mai confortabilă.
Combi, portbagaj enorm, mai ales dacă rabatați bancheta din spate
Gazul este înscris în pașaportul tehnic (40 litri, ajunge cam pentru +- 250km la drum lung) și este montat pe lateral pentru a nu se pierde din flexibilitatea portbagajului. A costat cam 800 euro instalarea.
Nu consumă ulei
Merge bine la gaz, la benzină rupe strada (dar și buzunarele)
Airbag-uri față și laterale
Culoarea: Vișiniu. În dependență de soare se schimbă ușor
Roți de vară încă bune.
Portbagaj enorm desigur, are și o plasă de protecție care se ridică în tavan atât în starea normală de funcționare cât și atunci când bancheta din spate este rabatată.
Bateria este aproape nouă,
Tempomat (cruise control)
Trapă (e etanșă dar nu știu dacă mai e funcțională)
Aerul condiționat funcționează bine.
Senzori parcare funcționali atât in față cât și pe spate
Euro 4 in acte
Cele mai puțin bune:
Motor de 2 litri cu compresor = consum mare în oraș (De la 14 litri în sus, în dependență de modul de conducere). Are însă gaz și lucrurile devin mai line.
În afara orașului, surprinzător de bine pentru o mașină așa de mare (am făcut un calcul și pe gaz costurile sunt ca și cum ai merge cu 6.5 litri/sută pe benzină.
Rugina devine din ce în ce mai serioasă și cine o cumpără trebue să se apuce de prelucrat un pic, altfel cred că în curând va fi afectată structura de bază a mașinii. Momentan încă e ok din acest punct de vedere, dar nu mai durează mult cred. Pe caroserie în general va fi nevoie de un pic de efort.
Toba nu mai este cea cu catalizator. Până acum a trecut însă cu bine reviziile tehnice.
Parbrizul este în stare bună, cel original dacă nu mă înșel, dar are o mică lovitură (cu care merg de 5 ani fără să se fi mărit)
Kilometrajul nu poate fi dovedit decât prin starea mașinii. Eu am luat-o la 180.000 și interiorul arăta ca nou. De atunci am făcut cam 110.000 km (drumuri lungi în general) și încă starea interioară îmi pare foarte bună pentru vârsta ei. Nici măcar scaunul șoferului nu este afectat serios, în comparație cu alte mașini de 200.000km
Ce am mai schimbat la ea in ultimii 2 ani:
Uleiul de la cutia de viteze
Plăcuțe frana
Pompa de benzină
Arcuri suspensie spate
Filtrele de la gaz le-am schimbat acum 4 zile
Sănătate (o să fie totul bine!)
Comment