Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Vând mercedes w202 c180 gpl

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vând mercedes w202 c180 gpl

Cum zice si titlul vand mercedes. E un w202 c180 122 cai esprit cu gpl. Instalatia are cam 60000 km si are calculatorul schimbat deoarece primul a sucombat la 14 luni de la instalare. Masina a fost refacuta la tabla si revopsita, la cumparare fiind ruginita, s-au schimbat toate4 usile, le am si pe cele vechi, aripile fata, praguri si aripile spate. Ca defecte: bucsile de la brațe spate/fata cred ca mi le-au rupt la itp, relanti destul de neregulat, nu se stie exact de la ce e, clapeta sau sonda lambda, tapiseria plafon desfacuta si spatele este vopsit prost. Pe fata in afara de capete de bara a fost schimbat cam tot, pe la motor senzorii sunt noi. Are itp, rca si rovinieta valabile. Anvelope all season de 1 an montate pe jante de amg pe 15"+ carlig original mercedes. Pret 750 euro, se poate vedea in Sibiu si detalii la telefon 0753494612, Gabi.
    You do not have permission to view this gallery.
    This gallery has 8 photos.

Jantele nu le dai separat? Iti dau la schimb (+ diferenta din partea mea, bineinteles! ) un set de jante "5 spoke" cu anvelope de vara (+prezoanele aferente) originale de Mercedes (W202-210)...
    W123 280E Blue Green Metallic

W126 280SE Champagne Metallic
    W126 280SE Black Blue Metallic
    W126 300SE Anthracite Grey Metallic
    W126 500SE Nautical Blue Metallic
    W126 500SE Midnight Dark Blue

W202 C180 T-Modell Tourmaline Green Metallic
    W202 C220 CDI T-Modell Tourmaline Green Metallic

Comment

Ti le as da cu placere dar cum vine iarna si inca mai circul cu ea, anvelopele de vara nu ma coafeaza. Dar daca o sa o dezmembrez sau o vand in primavara, vorbim atunci. Ca si idee, jantele sunt originale, doar putin exfoliate pe ici pe colo si prezoanele sunt noi.

Comment

Update, pret 2800 lei

Comment

Originally posted by bgi244 View Post
          ...anvelopele de vara nu ma coafeaza...
          Am si un set de tabla, cu gume de iarna, nu prea stralucite (DOT vechi)... dar "mai merg un sezon" ... Ziceam de alea de aliaj sa fie mai "atractiva" masina la vanzare...

Comment

Nu vreau sa o fac atractiva, e o masina de 25 de ani, nu e pt pretențioși sub nicio formă si cine o ia mai are de bagat bani in ea. Ea se poate si dezmembra fara probleme dar as prefera sa o dau intreaga. Pt un tanar incepator care stie sa foloseasca niste scule zic ca ar fi un inceput, se lucreaza usor la ea, multe piese mi le-am schimbat singur.

Comment

OK. Pai daca ajunge la dezmembrat, da un semn! Vreu eu jantele!

Comment

S-a dat. Se poate inchide. Multumesc de gazduire.

Comment

Working...
                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF