Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

W211 E200 Kompressor 2007

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • W211 E200 Kompressor 2007

  Salutari!

  Desi nu stiu ce piata noua reuseste sa imi deschida anuntul, pun masina la vanzare si aici. Are si Jurnal de Bord la sectiunea dedicata.

  Mercedes W211 E200 Kompressor prima inmatriculare 03.2007, 1.8 litri, 184 cai putere, cutie automata 5G- Tronic, rulaj: 120.000 km

  Masina este achizitionata personal din Germania de la reprezentanta Mercedes S&G Offenburg, in martie 2017, cu 73000 km la bord si in actele de vanzare/cumparare.
  Se poate verifica telefonic sau pe mail orice la dansii.
  Nu are accident.
  Are istoric complet la reprezentanta Mercedes pana in 2017.

  Informatii RAR ( se pot verifica pe site cu seria de sasiu ):
  Înregistrare citire odometru:

  Valoare Data Loc
  114857 29.11.2018 Staţie ITP
  75769 25.03.2017 RAR

  Activităţi efectuate la RAR
  Activitate Rezultat Data
  CIV reinmatriculare UE ADMIS 25.03.2017

  ITP efectuat recent si valabil pana pe 03.12.2020

  In Romania, reviziile au fost facute la aprox. 10000 km, cu ulei full synthetic pe norma Mercedes, 0W40, ultima revizie a fost facuta pe 11.04.2019 .
  Am facut si revizie la cutie la 100.000 km ( ulei + filtru) cu ulei si filtru originale Mercedes la colegul Marian ( Popeye) de pe forum.

  Am toate bonurile de alimentare combustibil si caiet de drum in cei aprox. 47000 km parcursi de la achizitie. Masina a mers preponderent extraurban ( E85) si in afara tarii ( Grecia ).

  Anvelopele de vara sunt noi ( Hankook Ventus Prime 3).

  Pot fi contactat telefonic oricand, masina circula, se poate vedea in Bucuresti / Suceava.

  Telefon: 0738014387

  Pret special pt forum: 9000 Euro ( nu discut sub acest pret online / telefonic, daca va intereseaza 100% o vedeti si probabil ne intelegem).

  VIN: WDB2110411B103459


  Poze exista si pe jurnalul de bord si pe anuntul de pe autovit / olx ( usor de gasit ) , pun 2-3 aici sa fie in concordanta cu regulile forumului.
  Attached Files
  Last edited by dkmg; 07-14-2019, 14:18 PM.

 • #2
  S-a vandut, se poate inchide.

  Comment

  Working...
  X
  Logan | Dacia Logan |Anulare DPF