Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Vand Mercedes 560 sec

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Negociabil.
    MB560SEC

Comment

Inca de actualitate,daca se mai incalzeste afara nu il mai dau.
      MB560SEC

Comment

Eu cred ca nu prea il dai pentru ca nu pui niste poze .
        E220 cdi W210, 2001

E320 W210, 1997
        C180 W202, 1994
        W123 200D, 1978 cu inima de W124

Romani 2:4 ...nu vezi tu ca bunatatea lui Dumnezeu te indeamna la pocainta?

Comment

Salut,

Masina a fost inmatriculata cu nr PH72FUM? Are piee intoarsa gri si asta ma face sa ma gandesc ca este fosta mea masina...
          Era intr-o stare foarte buna cand am vandut-o, asa ca m-ar interesa sa o cumpar inapoi. Inca mai am una intraga pentru piese.
          Gear-up and keep-it running !

Comment

Apropos! Masina din poza profilului meu este chiar acel 560SEC PH72FUM!

Comment

Da este aceiasi masina
              MB560SEC

Comment

Poze se gasesc aici:http://forum.4tuning.ro/191-bazar-au...es-560sec.html
                MB560SEC

Comment

Vizual s-au modificat urmatoarele: grila fata si lipsa farurilor de ceata. Cand ai cumparat-o mai avea zgarietura pe partea dreapta spate, sub semnal?
                  Ce lucrari tehnice ai facut la ea? La puntea spate ai umblat? Te-ai uitat vre-o data in portbagaj, cu plasticele scoase, cu atentie? Ai observat ceva? Multzam pentru lamuriri. Eventual da-mi un pm cu un nr de tel pentru detalii.

Comment

Proiectoarele de ceata sunt dar au o plasa de protectie deasupra ca cea de pe grila,am revopsito integral la cuptor(5000 ron),nu bate absolut nimic pe ea.Am schimbat cutia de viteze,schimbat carbuni si bucsi electromotor,urmeaza bendixul.
                    Radiator si termocupla schimbate,cap injectie schimbat+consumabile inclusiv ulei si filtru la cutia de viteze.
                    Am pastrat toate facturile la ce am schimbat.
                    A avut o fisura pe chiloasa unde pierdea apa(sudat argon)
                    Attached Files
                    MB560SEC

Comment

Poze cu bendixul care urmeaza sa fie schimbat,sper ca maine sa am timp.
                      Attached Files
                      MB560SEC

Comment

Stiu de problema cu capul de injectie. A fost reparat si de cel ce a cumparat-o de la mine. Cati km are pe bord acum ? De la mine a plecat cu frane noi, bujii, filtre, fise schimbate. Problema cu fisura chiulasei nu este o problema atat de grava...argonul face minuni Ma mira ca a trebuit sa schimbi cutia... la mine functiona perfect. Consuma in medie 17% oricat de tare ai fi mers. Partea minunata era ca de la 0-100km/h accelera frumos dar... de la 100-200km/h .. acolo era chiar fulminant!
                        Am mai gasit una la Bacau.. o dragoste veche nu se uita niciodata, mi-a parut rau ca am dat-o. O sa ajung sa o vad si pe aceea si te tin la curent.

Comment

Am loato la 160 mii si acum are 218 mii,merge la fel de bine,si sincer nu as dauo dar am nevoie de bani,imi place tare mult masina.
                          Am zis daca nu o dau pana fac rost de bani nu o mai dau dupa aceea.
                          MB560SEC

Comment

Ai spus ca este inmatriculata pe firma. Firma este a ta? Se poate factura? Poti da certificat fiscal ?

Comment

Da am fiscalul scos.
                              MB560SEC

Comment

Impozitul pe 2010 este 4050RON pentru tot anul. Este platit pe primul trimestru sau pe tot anul?

Comment

Working...
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF